Új hozzászólás Aktív témák
-
ko9
addikt
válasz
qpakcovboy #143 üzenetére
Elvileg ha felemeled a füledhez, akkor lezárja a fényérzékelő.
A képes problémára: szerintem másold fel előbb gépre a dolgokat, és onnan másold vissza. Ilyen bajt én még nem tapasztaltam...
Amúgy a telefon topikja itt van. -
ko9
addikt
Szerintem a képminőség elég korrekt, ha a macska hülyéskedik valamit, vagy látok egy jó kocsit, arra tökéletesen elég előkapni is lefotózni. Ja meg az automatikus dokumentumfelismerés jól jön puskázáshoz
A videóban meg osztom Isten88 véleményét, mondjuk nem ennyire durva. -
ko9
addikt
Másik topikban említették, hogy szoftverrel elég sok mindent tudnak módosítani, minden hardver működésébe bele tudnak folyni. LEHET, hogy csak valami apróság az egész, azt átírják, és béke. VISZONT ez vajon fogja-e befolyásolni a telefon eddig szolgáltatásait/teljesítményét? Mivan ha lejjebbviszik a processzor sebességét, és azzal szűnik meg a zaj (ezt a példát mondjuk cáfolták, de a lényeget értitek).
LEHET, hogy csak beraknak egy zajszűrő algoritmust, ami a videóból kiszedni a hangot, és attól ciripelni fog, csak nem annyira észrevehető. Ez októberben kiderül -
ko9
addikt
válasz
Bambusznád #79 üzenetére
Én meg sose jártam még így
-
ko9
addikt
Ezzel a widgettel állítom a fényerőt, nem kell hozzá rootolni. Én se fogom egy ideig, mert kell a garancia
-
ko9
addikt
válasz
lightstick #38 üzenetére
Mondjuk benne is van a cikkben, hogy a Telenor SIM kártya IS okozza a problémát
-
ko9
addikt
Alátámasztom, még meg se néztem, de eszembe jutott, hogy mikor próbáltam az egyik "játékot" (X-Plane 9), akkor a középtengely úgy remegett, hogy 5%-os tűréshatárt kellett beállítanom, hogy fel tudjak egyáltalán szállni. Akkor ennek nem tulajdonítottam jelentőséget, lehet hiba volt
-
ko9
addikt
Üdv!
A Minivel tudtunk szerint nincs ilyen probléma. Egyik se.
Gariztatni ameddig nem szereztünk tudomást arról, hogy vannak "tücsökmentes" készülékek, addig nem látom értelmét.
Az én készülékem 11W32-es, ami ugye 2011 32. hetében készült. Most 36.-at írjuk, és nem találkoztunk még 33/34/35-ös készülékekkel. Ez vagy azt jelenti, hogy dolgoznak az ügyön, vagy hogy nagy az átfutási ideje a készülékeknek. Bízunk benne, hogy előbb vagy utóbb lesz megoldás -
ko9
addikt
Csak azért, hogy jó példával járjak elő, kezdem a bejelentések sorát!
Ciripelés érzékelhető nálam!
SK17i
SI 1249-4773
11W32
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Goddess of Victory: Nikke
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kompakt vízhűtés
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Dell notebook topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -60% i5-1135G7 4Mag 16GB /512GB FHD IPS
- Samsung Q80T 55" QLED - 4K 120Hz VRR / FreeSync / HDMI 2.1
- ÚJ HP ENVY 17 Nagyképernyős "Kis Gamer" Laptop -45% 17,3" Brutál i7-13700H 16/1TB Iris Xe FHD IPS
- Legion Go 8APU1
- Gamer PC kompromisszumokkal, de garanciával RX 7800 XT + Ryzen 5 3600 32Gb-DDR4
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB SilentiumPC Signum SG1V TT 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest