i love!
Xperia Mini .69 Lotus F1 Team

i love!
Xperia Mini .69 Lotus F1 Team

GPS részre nem maradt idő ??? 
a zsákbamacska nem a kedvenc állatom ...

jó kis vasat raktak egy ekkora kis ékszerdobozba
░▒▓█ MITSUBISHI-GALANT-DIESEL █▓▒░ / G Laci /

Na ez nagyon jóra sikeredett 
Mudman / Nokia E61 / HTC Sensation / ConCorde 7020 / Thinkpad T61
Elfeljtettem. Egyébként nem, nem maradt idő sem. Leküldöm az adást, aztán pótolom.
Veletech2012 - a magyar szakmai expo - www.veletech.hu

Párom meglepem egy ilyennel amint lesz szolgáltatói kínálatban. 
A Samsung tökélyre fejlesztette a másolást: már nem csak design, szoftver és marketing terén olyan mint a "Körte", de hogy még a rajongókat is sikerült meghülyíteniük...

a teloval keszitett videot nem hozza be:S
The requested URL /dl/cnt/2011-08/75626/minipro.mp4 was not found on this server.
[ Szerkesztve ]
Nagyon jó lett a készülék, pont amit vártam / vártunk tőle. 
"A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10
Javítottam.
Veletech2012 - a magyar szakmai expo - www.veletech.hu

Na végre. Ezt kellett volna alapbol is. Megvan a kovetkezo telefonom.
Suzuki - Way of Life

[link] kimaradt a linkből egy "l"
A Samsung tökélyre fejlesztette a másolást: már nem csak design, szoftver és marketing terén olyan mint a "Körte", de hogy még a rajongókat is sikerült meghülyíteniük...
Ez ennyiért kemény lett, vajon mit lép erre a konkurencia? 
A fotós részért valóban kár, ellenben a videós képesség nagyon meggyőző.
[ Szerkesztve ]
Kínai WinMo és Android alapú készülékek tesztje a logout blogomban, ha kíváncsi vagy , lesd meg. :) # Logout Díj 2010 Legjobb teszt: i-mate SPL - ismeretlen ismerős by kaller1 :) #

Ez igen!
Nagyon jó teló lett! 
Miui 2.5.25 Om nom nom...
Szuper, szuper, szuper! Az SE most kitett magáért! 
Sony Xperia S | 6.0.A.3.73 | Android 2.3.7
Jó cucc lett. 
Eladó Lego 7893!!!! //// "Az Android, a mobilok Windowsa." By: Bocha //// Peace!
Frankó, végre kezd magához térni az SE! Már nagyon vártam. 
"I see the diamonds, but you only see the rock"

oh, koszonet 
40-50-ért tényleg azt mondom, hogy marhára megéri. 
Egy tucat bontatlan CD, Clingo Game Wheel, Iphone bőr tokok és egy HP Probook 4520s eladó!

Elég tetszetős bár nekem a neo-play jobban bejön
beats by dr Dre füles kapható nálam

Tetszik!
Ha 60k-val nyit, akkor lehet itt már 45 körül találni nemsokára. Ilyen vassal és 2.3-al ez elég komoly kis cucc. Azért meleg, hogy a bazinagy X10-emet leveri hardveresen ez a kis mütyür. Adreno 205-el már lehet azért játszogatni is...
MSI 760GM-P21 FX :: Chieftec CTG600-80P 600W :: X4 965 BE + CM Hyper TX3 Evo :: Gigabyte 6850 OC 1GB :: GeIL Enhance Corsa 8GB 1333MHz :: Seagate Barracuda 500GB

köszönöm 
karácsonyra egész jó ára lehet , bár a mostani sem rossz !
a zsákbamacska nem a kedvenc állatom ...

nagyon kössz a tesztet
egésznap ezt vártam
k*rva jó lett ez a telefon, meg va na kövi telóm
csak még egy kicsit gyűjteni kell rá. 

lájk 
SGS "Smúsz lájk Jagger" receptem: gyári JW5, Semaphore 2.74 : 1200mhz overclock, gov smartassv2, simple I/O, low mem killer: 32mb, SD Card Read ahead 256-64kB, Ext+Journaling OFF(Tonyk írása 1.hsz), launcher pro+M22-3D ikon pakk xD
+1 
>> ЯeSpΞkT <<
Nem lehetett volna még várni 2 hetet vele? Az asszonynak most lesz szülinapja, és teljesen beleszeretett. Most már nem úszom meg egy vacsival. 

Kedvenceim: hettyen-pitty, "dudák- dudák, nyam-nyam-nyam." "este, van, este van, ... este van este van... -nyugalom barátom, nyugalom" "nincs mese -hozok sört! -akkor van!" És, hogy a pokolban végtelenségig sorban kell állni:)

Már péntek óta vártam a tesztet.Remélem pár napon belül lehet kapni a T-mobilnál...fáj rá a fogam! 
Ezt a plecsnit derég láttam, de teljesen megérdemelte 
Vezetékes telefont is csak azért tartok, hogy reggelente megtaláljam az Okosmobilom, aki okosan elbújt előlem..... CRYSIS2: N0XW1LL / NFSW: N0XW1LL / ACR: NOXWILL

Tényleg kár a fotós részért és a video rögzítésnél megint kihagyták a smart zoomot, de ezen kívül tuti kis gép. Vajon az ütés-, vízálló verzió mikorra várható?
Az X8-as és az X10 mini tulajok is válthatnak rá 
Horgolt android figura kapható: http://kepfeltoltes.hu/view/110208/Resize_of_IMG_9321_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Na, hobbi(t) telefonnak megvenném, ez nagyon jó lett.
"Do you know who I am?" http://youtu.be/Sv5iEK-IEzw - HTC Trophy 7 (gamertag Blyannn)

Nagyon vártam már ezt a tesztet, de sajnos még várnom kell, majd a műsor után 

Mint X10 mini pro tulaj nagyon örülök ennek a friss jószágnak, sosem tudtam normálisan virtuális billentyűzetet használni. Pofás. DE:
-Anno az X10 mini pro anyaghasználatára is 9 pontot adtatok, szerintem indokolatlanul mert elég műanyagos érzése van a telefonnak. A hátlap a második levétel után már recsegett/ropogott. Már a querty is ad ki hangot ha gépelek rajta.(ropog) Továbbá a slider mechanikát sem érzem olyan minőségűnek amilyennek lennie kellene.
Mindezek ellenére nagyon szeretem a mini pro szériát, de ha ezek a dolgok meg maradtak, nem biztos hogy ez lesz a követlező telefonom.

A francnak vettem wildfire s-t 
Art is the affirmation of life. - Alfred Stieglitz

Már vártam rá, nekem is ez lesz a következő, még egy év 
Eladó digitális fényképező: http://href.hu/x/hff3
Nem mellesleg az elődje árát ez most jól leverte, kártyásan már 37k-ért hozzá lehet jutni. 
Kínai WinMo és Android alapú készülékek tesztje a logout blogomban, ha kíváncsi vagy , lesd meg. :) # Logout Díj 2010 Legjobb teszt: i-mate SPL - ismeretlen ismerős by kaller1 :) #

Nagyon tetszik a készülék a fényképezőért kár, de reméljük majd orvosolják, ettől biztosan jobb teljesítményre képes! Kedvező a nyitó ár is nagy siker lehet! Én beneveznék egyre szívesen!
Volt: Nokia E-71, iPhone 3GS 16GB, ZTE Blade, S.E X10 mini pro. Most: S.E Spiro.

Engem oly annyira meggyőzött ez a telefon és az ára hogy a pár napon belül érkező Xperia Play-em több mint valószínű leváltom egy ilyenre. Ugyan az a hardver egy kisebb/könyebb ketyerében és nagyon jó qwerty gombsor. Ezen is bőven eltudok majd játszani úgyérzem, sőt... 
1:43 méretarányú BBurago modell autókat veszek! Privát!
Mikor jelenik meg a szolgáltatóknál? (Leginkább Telenor érdekelne, (mivel tulajdonképpen ugyanaz, mint a Djuice)...)
Az élet egy játék... De játszd keményen!

Nagyon jó kis kütyü, nagyon tetszik. Tuti,hogy sikeres lesz!
A pénz nem boldogít, de határozottan jobb lesz tőle a közérzetem...

jaja de akkor bukod az exkluziv gémeket. egyébként a telefon nagyon megéri, gondolom a GPS is rendben van, a sonykban az jó szokott lenni.
asdaniel.blogspot.com *PopKoRn*
Ez valóban minden szempontból korrekt SE gép lett végre.
"a TouchWiz úgy szaggat, mint nagyanyám a tésztát" By: Bog

Adreno 205-tel sokat nem fogsz játszani nem exkluzív játékokkal sem. 
"Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó!"

Elég frankó telló lett, és az ára is baráti 
Eladó Elektromos cigaretta sok cuccal :) Érdeklődni nálam .

Ó dehogynem. 
HVGA-hoz bőven elég jelenleg.
Kedvenceim: hettyen-pitty, "dudák- dudák, nyam-nyam-nyam." "este, van, este van, ... este van este van... -nyugalom barátom, nyugalom" "nincs mese -hozok sört! -akkor van!" És, hogy a pokolban végtelenségig sorban kell állni:)
az adást nem láttam végig, most a tesztet elolvasva jár a vállveregetés az SE-nek, jó cuccot hoztak össze. 
Zene nélkül az élet tévedés volna - Friedrich Nietzsche

Na kíváncsi leszek szolgáltatók hova árazzák be.
"...A HTC meg lassan elgondolkodhat az első 2 akkumulátoros mobil bevezetésén." by =Mentor=

Telenor elvileg 58-ért fogja adni a Pro-t, kártyásan.
Vodánál is annyi.