- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- 3D nyomtatás
- Acer notebook topic
- Fujifilm X
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
Új hozzászólás Aktív témák
-
sxxorp
őstag
http://mobilarena.hu/tema/re_sony_ericsson_xperia_mini_pro_igy_kell_folytat/hsz_4676-4676.html
-
sxxorp
őstag
Mai meglepi: [link]
... -
sxxorp
őstag
És ezzel akkor leállítható az automata fényerő-szabályzás, amit egyébként menüből nem lehet átállítani? Csak mert ez pár embernek probléma volt, és mielőtt javaslom tudnom kellene, hogy ez akkor megoldás, mert most nem tudom tesztelni... Tehát ezután nem variálódik a fény magától?
-
sxxorp
őstag
@ko9: ennek is érdemes lenne utánanézni... egyenlőtlen kidolgozás a fehér Mini Pro-k hátlapján? [link]
-
sxxorp
őstag
Sziasztok, akinek van ez a ciripelős problémája nem lenne hajlandó csatlakozni a hivatalos SonyEricsson megkereséshez?
[link]
Ha tennénk érte, valszeg hamarabb lenne normális telefonunk. -
sxxorp
őstag
Azt nem volt időm tesztelni, sztem nem. Nem a zaj mértéke a gond főleg, hanem maga a jelenség - ki tudja mit okoz hosszútávon, de nem véletlenül nincs a legtöbb telefonban; jót biztos, hogy nem...
A sima Mini-ben viszont nem tudunk erről, kicsit más a felépítése (ha már nincs bill.):
- én várnék pár hetet...
- ha nincs hír a javításról: sima Mini (esetleg a megjelenő Live with Walkman, ha a zene annyira fontos, csak nem tudom mikorra akarod), az említetteknél szerintem ütősebb ajánlat, közel azonos áron (én is ezeken gondolkodtam) -
sxxorp
őstag
válasz
lightstick #38 üzenetére
A Telenornál a SIM-kártyák legfrissebb/ropogósabb darabjainál is tapasztalható a dolog (az enyém 2 hetes), azt nem tudom biztosan, de lehet, hogy minden egyes SIM-nél.
A régi SIM-ek viszont természetszerűleg rengeteg különféle gondot okoznak - akár ezt is, ez nem különlegesség, ott a SIM az egyértelműen problémás, cserélendő.@Doink: akkor te vagy az utsó hozzószólás, a hivataloson
köszi, ez csak így mehet
-
sxxorp
őstag
Átteszem a cikkhez is, ha vki ezt nem követné. Blogupdate?
-
sxxorp
őstag
Nem tudom tesztelni, nem tudom probléma-e, egyelőre furcsaság, szóltak XDA-n:
az iránytű és a gyorsulásmérő kissé furán viselkedik. Menj a szervizmenübe (*#*#7378423#*#* or *#*#SERVICE#*#* a tárcsázóból) - Szerviz teszt. Ellenőrizd mindkettőt. Még akkor is, ha a telefon nem mozog (pl. az asztalon van) folyamatosan változó értékek láthatóak. Ha van vmilyen Iránytű app, annak mutatója is az Észak körül ugrál.
Nézzétek már meg! -
sxxorp
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest