- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED TV topic
- Megérkezett a Snapdragon X-hez tervezett Windows 11 lemezkép
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Házimozi belépő szinten
- Milyen monitort vegyek?
- Felmerült az Intel és az AMD egyesülése
- Apple asztali gépek
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zzolika
aktív tag
válasz albiosz #18485 üzenetére
Nem tudom, én is ezt keresem. Jó lenne, ha a pár nappal későbbi eseményeket itt előre jelezné.
A legalsó ikonsoron hogy lehet visszarakni a szöveget? Nekem csak az ikonok vannak, nincs alattuk a felirat.
MIUI 8-ban még ott volt, aztán frissítettem 9-re és azóta nincs.Ha mobilneten vagyok akkor Vodafone hu H+-t ír, ez mit jelent? 2,5G? Ha bekapcsolom a wifit, akkor 3G-t. Hiába állítom a hálózatot 4G-re, 3G-re, semmi sem változik. A B20-nál mit kéne írnia, 4G-t?
Sebesség 2,28M/0,36M, hát ez nem túl sok... Mennyinek kéne lenni? -
zzolika
aktív tag
válasz szimi57 #18493 üzenetére
#18493 szimi57 : Nincs ilyen a beállításokban. Global stabil 9.2.4.0 rom.
#18498 sbwolf : 4-5 éves kb. Tudja a 4G-t, melóhelyen 4G-n van, 9,6/8,4 MB. Hazaérve is maradt 4G-n, de a sebesség 3,4/0,6 lett A panel árnyékolja le ennyire?
#18499 TomiJK : Gmail nekem se jön értesítésnek, pedig mindenhol bekapcsoltam A whatsapp megjön rögtön.
Viszont csinált ma olyat, hogy egyszerre jött a hívás és a nem fogadott hívás sms-értesítés ugyanarról a számról, pedig csak egyszer hívtak.
[ Szerkesztve ]
-
zzolika
aktív tag
Sziasztok!
Eddig nem írtam, mert nálam kifogástalanul működött a 4X, három hónapja vettem. Nem volt híváseldobás, bootloop, aksimerülés. Gyári rom van rajta, Global 9.5.4.0 NAMMIFA Stabil. Semmit se berheltem, amikor szólt hogy update van azt felraktam. Most kezdte a problémázást:
- Nem jelez ha új emailem érkezett. Minden beállítva, eddig ment, hamarább jelzett mint a pc. Bementem a gmailbe, ott látom hogy van új üzenetem. Átmentem a másik fiókomba, azt írja 2 hete nem jött semmi (pedig de). Aztán kapcsolgattam ide-oda a két fiók között, pár perc múlva megjött vagy 20 új üzenet. Fent az értesítési sávon egyet se jelez.
- Egy nap alatt több mint 30%-ot merült az akksim, minimális használattal. Eddig 4 napig bírta, úgy hogy többet telefonáltam..A Google Duo 3,5 óra ébrentartás lehet a ludas? Hogy lehet ezt kikapcsolni/letörölni?
- Olyan mintha nem lenne állandó netkapcsolat, eddig mindig kint volt a mobilnet két nyila, most szürke. Néha bejön, aztán megint sokáig beszürkül. Böngészés mûködik.
Múlt héten még semmi baja nem volt, azóta update se volt. Van valakinek ötlete mi baja lett? -
zzolika
aktív tag
Sziasztok!
Nincs valakinek fölösleges hydrogel fóliája? Rendeltem Kínából, de 3 hónapja nem ért ide.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Opel topik
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Autós topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Iphone 15 Pro Max 256gb
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest