Hirdetés
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
expo
tag
válasz
zzolika #22060 üzenetére
Merüléshez: nálam bő fél évig jól működött, pár hete viszont elkezdett melegedni és gyorsabban merülni. Jó ha kihúzta 2 napig az eddigi 3 helyett. Nem volt se rendszer, se rendszeralkalmazás frissítés, ami indokolhatta volna. Újrahúztam a gyári rendszert, nem segített. Toltam egy factory resetet és így helyreállt a rend, 3 nap, 8-9 óra SOT, azonos felhasználással (a csökkent idő kb. 5 óra volt)
Soklapos böngészés és a Waze viszont továbbra is melegíti, utóbbi 40 fok fölé is - ezt a nyár számlájára írom, jobb híján. -
eltibi
csendes tag
válasz
zzolika #22060 üzenetére
Szia!
Nem vagy egyedül vele, ha gmail alkalmazást használsz levelezésre. Tele van vele a play aruház ilyen panaszokkal az alkalmazás alatti hozzászólásokban a legutóbbi frissítés óta! Én is így jártam, ezért -miután munkához elengedhetetlen az email értesítés- gmail alkalmazást dobtam és váltottam gyári email alkalmazásra.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A gyártó nem akart a Redmi 4A-nak konkurenciát állítani. A 4X ehelyett RAM-ban, processzormagban, biometrikus védelemben és üzemidőben több – pont annyival, amennyivel drágább.
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Politika
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Samsung LCD és LED TV-k
- iPhone topik
- Nők, nőügyek (18+)
- Házimozi haladó szinten
- Két hét múlva mutatkozik be a Honor 400
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
- Google Pixel 9 Pro 256GB Obsidian, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Fekete, Garanciális
- Samsung Galaxy S21 Ultra 12/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 256GB, Akku: 89%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Akku: 87%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 14 128GB, Akku: 88%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- iPhone 15 Pro 128GB, Szép állapot, Független, 100%, Garanciával!
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest