Hirdetés
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
expo
tag
válasz
zzolika
üzenetére
Merüléshez: nálam bő fél évig jól működött, pár hete viszont elkezdett melegedni és gyorsabban merülni. Jó ha kihúzta 2 napig az eddigi 3 helyett. Nem volt se rendszer, se rendszeralkalmazás frissítés, ami indokolhatta volna. Újrahúztam a gyári rendszert, nem segített. Toltam egy factory resetet és így helyreállt a rend, 3 nap, 8-9 óra SOT, azonos felhasználással (a csökkent idő kb. 5 óra volt)
Soklapos böngészés és a Waze viszont továbbra is melegíti, utóbbi 40 fok fölé is - ezt a nyár számlájára írom, jobb híján. -
eltibi
csendes tag
válasz
zzolika
üzenetére
Szia!
Nem vagy egyedül vele, ha gmail alkalmazást használsz levelezésre. Tele van vele a play aruház ilyen panaszokkal az alkalmazás alatti hozzászólásokban a legutóbbi frissítés óta! Én is így jártam, ezért -miután munkához elengedhetetlen az email értesítés- gmail alkalmazást dobtam és váltottam gyári email alkalmazásra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő