Hirdetés
- Lenovo Thinkbook, Yoga széria
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- ZIDOO médialejátszók
- Házimozi belépő szinten
- Milyen videókártyát?
- Gigantikus fordulatot vett a GeForce RTX 50 Super sorozat törlése
- Milyen széket vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Billentyűzet gondom van
- Milyen Android TV boxot vegyek?
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
pvt.peter
őstag
válasz
Tomek979
üzenetére
Hm, ha jól látom, akkor ez üvegfólia, nem pedig full cover kijelzővédő.
Múltkor próbálkoztam egy üvegfóliával de figyelmetlenségből nem vettem észre, hogy ez nem lesz jó nekem, ugyanis ez a "széle alá kenjünk egy kis folyadékot, hogy ne legyen levegős" gányolás nem jött be... Mellesleg nem értem, hogy miért jó lenyesni a felületéből, csak macera üvegfólia szempontjából...A kérdésem az, hogy neked milyen kijelzőjű Redmi 4X -ed van, hogy ez az üvegfólia jó rá?
Jól értem, hogy ez a fólia jó olyan kijelzőre is aminek a felülete le van kerekítve?Köszönöm a választ.
-
gorje
senior tag
válasz
Tomek979
üzenetére
Koszi szepen!
orso0355: En ertelek es tudom jol mirol beszelsz

Honnan lenne pl imak full cover tg-om es meg sorolhatnam a hasznos infokat amiket nem kerdeztem.
En most kifejezetten tomek altal emlitett tg-ra voltam kivancsi. Ezert hasznaltam a reszletes keresot, felhasznalo hozzaszolasaira szurve.
Koszi a segitseget azert! Remelem ertesz ;-)
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Oppo A78 5G 4/128GB / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! ASUS PRIME H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT OC 8GB CHIEFTEC Libra 600W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Honor Magic7 Pro 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest