Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
 - OLED TV topic
 - Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
 - Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
 - Apple asztali gépek
 - Kormányok / autós szimulátorok topikja
 - Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
 - Apple MacBook
 - AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
 - Fejhallgató erősítő és DAC topik

- 

PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
- 

lócitrom
őstag
én foglalkozom a témával. viszont tesztelni nem teszteltem mielőtt állítottam a szűrésen. azóta sem tudom, hogy jobb-e
 de ja, kevesen foglalatoskodnak ezzel. ugye nem a népnek kellene ezzel szórakoznia... nekem csak az a gondom, hogy nincs mindig időm felfogni, hogy mi micsoda és annak megfelelően megcsinálni, tesztelni azt. de majd hátha... - 

aelod
veterán
Azért rajtad kívül ennyire nem mozgunk otthon a berhelésben. Out of the box akarjuk a pénzünkért használni a ketyerét. Én régen minden telefonomat romoltam, berheltem, hetente ROM csere, modok+patchek, minden amit el tudsz képzelni. Az első az volt, hogy reppent fel rájuk a nova és egyedi téma. Ma már lehet "öreg" vagyok és lusta ezekhez, egyszerűen használni akarom és pont. Egyedül a hátterem ami "custom" a telefonon meg az, hogy rootolva (utóbbi nélkül szerintem nagyon fapad a droid) van.

Új hozzászólás Aktív témák
- Lakáshitel, lakásvásárlás
 - Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
 - Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
 - Xbox Series X|S
 - OLED TV topic
 - iPhone topik
 - sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
 - Tesla topik
 - Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
 - Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
 - További aktív témák...

- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
 - Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
 - GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3389, 94% Akkumulátor
 - Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
 - Keresek Zebra TC20 TC21 vagy valamilyen hasonló kaliberű 1D és 2D vonalkódok olvasására alkalmas pda

Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

de ja, kevesen foglalatoskodnak ezzel. ugye nem a népnek kellene ezzel szórakoznia... nekem csak az a gondom, hogy nincs mindig időm felfogni, hogy mi micsoda és annak megfelelően megcsinálni, tesztelni azt. de majd hátha...