Hirdetés
- Rémisztő árakkal szembesülnek a notebookgyártók az új mobil platformoknál
- Házimozi haladó szinten
- 3D nyomtatás
- Milyen házat vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel találgatós topik
- Milyen videókártyát?
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen notebookot vegyek?
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
sxxorp
őstag
válasz
kidnou
üzenetére
Sajnálom, nekem egyelőre alapfeltétel, hogy meg tudjam oldani. Egyébként 6-os droidon és MIUI8-on nagyon könnyen meg lehetett oldani, szerintem pár héten belül (vagy már megy is, nem teszteltem), ez igaz lesz a 7-esre is MIUI9-cel. Ami még visszatart, hogy a modulok messze nem gyári szoftverek, nem biztos, hogy frissítették/frissítik mindet Nougat alá is...
Sprinti 83: Szívesen
qge: kérdeztél már hasonlót? bocs, nem mindig érek rá kisesszét írni
Egyébként is olvashatsz figyelmesebben: nem véletlenül írtam, hogy MIUI8-hoz a MIUI 8 Tweaks-et használom a Gravtiybox helyett. Ha megnézed a leírását a Gravitybox készítői írják, hogy főleg tiszta Androidos telefonokhoz ajánlják, ennek ellenére néhány kevésbé módosított felülettel (pl. nekem Sony Xperia) a legtöbb funkció működött. Na, a MIUI nagyon nem ilyen
Viszont MIUI 9 Tweaks egyelőre nincs...
mdraco: Nagyon szívesen. Sajnos nincs elegendő adatom, mert nem igazán használtam a telefont root és Xposed nélkül
Annyit tudok, hogy kíméletes akkuhasználatom mellett (csak 90% és 20-30% között használom a telefont az esetek túlnyomó többségében) hozok olyan (sok, valószínűleg nem optimalizált használatnál sokszor jobb) üzemidőt, mit mások közel teljes akkuval. -
mikej95
aktív tag
válasz
kidnou
üzenetére
Az menni fog.
7 opcióhoz tartozik kb 3 egymástól jól megkülönböztethető szín (cián, lila, sárga), ami tökéletesen elég. Plusz MiBand2 is kiírja az értesítéseket. Tekintve, hogy a Qualcomm nem tudott rendes drivert íni hozzá és nem is tervez valószínűleg ez így is marad. -
St3ven
addikt
válasz
kidnou
üzenetére
Valamivel tisztább megoldásnak tűnik a teljes ROM frissítés. Mármint úgy is le lesz gyalulva a RR miatt, de frissebbnek tűnik, mint az XDA-s srác 08.35-i feltöltése.
@ mpo:
A MIUI9-ben nem bízom.
Már a 8 is túlságosan belemászott a rendszerbe, illetve nálam jelen van a rendkívül zavaró 4G hívás bug és dual SIM bug is, amit nem látom, hogy nagyon ki szerettek volna javítani eddig is. -
lócitrom
őstag
válasz
kidnou
üzenetére
én sem értem, de ezt többször eljátszottam. próbáltam mindenhogy 3S óta. nem mondanám, ha nem így lenne. bár nem tudom hány fajta TWRP kering, de kizárólag a cofface TWRP-t használom.
(#10704) Attipapa
úgy érted, hogy automatikusan konvertálja azokat a fogadó fél számára? tipikus példák:
ű -> ü
í -> ì
Á -> Ä -
Black_Raven
veterán
Persze mert azoknak önálló kliensük van, nem függnek a googletól.(fb, viber,stb) Inbox sem megy mobilneten ha a "csak wifi" aktív(Daemos ftársnak pl. szintén nem megy az Inbox)
Szóval ezért irtam a xiaomi együtthatót, mert nem tudom miért működik valakinél, másiknál ugyanaz nem.
-
Ájvé
veterán
Akkor ez egy hiba, fejlesztői ROM-nak biztos nem kellene BL-t zárnia.
Mindegy, elhiszem hogy zárt de nem kellett volna, de ezen felesleges lovagolni, csinálsz egy nyitást ha kell.trebrona:
Ennyire nem vagyok benne, de fejlesztői ROM-nak nem kellene zárnia. Szóval ez hiba ha mégis zárt. -
mpo
veterán
Nem a szelfivel, hanem a másikkal, mivel nincs benne stabilizátor és így nem kell bökdösni.
A fényképezőgépemnél (ha biztosra akarok menni, akkor állvány+távirányító).
Akinek írtam két napja van 4X-e.
A nem és életkor a kínaiak vicce.
Régen dolgoztam egy vietnamival, azt mondta itt mindenki egyforma (nagy orra van), a szemüveg, bajusz, szakáll, az ami alapján meg tudta a magyarokat különböztetni. -
orso0355
őstag
ez kész
De amúgy tényleg mindent gyártanak, legutóbb tollat láttam Xiaomi márkajelzéssel, meg mindenféle hát... "biszbaszt" is, amolyan "rakjuk ki, de minek" cuccokat
Hm, kár hogy tuti nem egyezik a mérete az IKEA méreteivel, különben kéne

#lócitrom
okosvirágcserép???? Azmiaz? Életben tartja a szegény növényeimet?
-
Attipapa
aktív tag
Próbáld ki a mi-globe.com oldalrol leszedett MIUI romot. Ha MIUI- használok pár napig,akkor ezt szoktam felrakni. A Rom buider menüpontra mész,kiválasztod a készüléket,kijelölöd,mi legyen benne a romban( show expert settings) itt választhatsz center clock,Viper4,Adblocker,Dolby Atmos...stb.
Egyébként a xiaomi eu rom az alapja,tehát a szines jelzőfény,kereső alapbol benne van. Ajánlom ezt a romot. -
Attipapa
aktív tag
"I(I)zlések és pofonok, nem vagyunk egyformák(/I)"

Erre gondoltam én is amikor némelyik kommentet olvasgattam ezzel kapcsolatban. A különböző ROM-ok próbálgatása meg egy hobbi, és szerintem ez magánügy és nem megvetendő. Csak azért osztok meg én is egy ilyen infót,hogy ha rajtam kívül van még olyan elvetemült "elégedetlen",hogy próbálgat, - én pl.csak ezért vettem ezt a telefont - hát legyen neki mit próbálgatni.

Kár,hogy még egy ilyen kis közösségben is nehéz egyeseknek elfogadni a másikat olyannak,amilyen.
A régi,első Xiaomi topic-ban szinte csak erről szólt a csevegés,hogy ki mit próbált ki és mi benne a jó, mi az ami rossz. Egy jól működő stabil ROM-os telefonról, lássuk be nem sok beszélni való van, valóban csak az lehet a téma,hogy minek azt cserélgetni?.............stb.
Szóval elnézést kérek mindazoktól,akiket megsértettem azzal,hogy megosztottam egy custom ROM linkjét

-
leslie_smith
aktív tag
Köszi a választ
Fura a főzött MIUI-k után az igazi használata ami mögött nagyobb csapat áll picit
De rég szemezgettem már a Xiaomi termékeivel és ezek után lehet nem is adok lejjebb
Sokaknak olvastam, hogy nem tetszik pedig szerintem közel s távol ez a legösszeszedettebb Android verzió
Néha már talán túl sok is amit tud
Új hozzászólás Aktív témák
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Óra topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Jövedelem
- Rémisztő árakkal szembesülnek a notebookgyártók az új mobil platformoknál
- Házimozi haladó szinten
- 3D nyomtatás
- Bestbuy játékok
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- További aktív témák...
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RX 590 8GB ZALMAN T4 Plus ADATA 600W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 TI 16GB Rampage SHIVA A-Data 650W
- Apple iPhone 14 128GB,Használt,Adatkabelel,12 hónap garanciával
- Asrock B75M-ITX + i5-3570k + Kingston 2x4GB ram
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Viszont MIUI 9 Tweaks egyelőre nincs...

7 opcióhoz tartozik kb 3 egymástól jól megkülönböztethető szín (cián, lila, sárga), ami tökéletesen elég. Plusz MiBand2 is kiírja az értesítéseket. Tekintve, hogy a Qualcomm nem tudott rendes drivert íni hozzá és nem is tervez valószínűleg ez így is marad.
Már a 8 is túlságosan belemászott a rendszerbe, illetve nálam jelen van a rendkívül zavaró 4G hívás bug és dual SIM bug is, amit nem látom, hogy nagyon ki szerettek volna javítani eddig is.

).