- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- TCL LCD és LED TV-k
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Bluetooth hangszórók
- Home server / házi szerver építése
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy mi van? A TikTok lett az Xbox ellenfele?
- 
			  PROHARDVER!   
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Attipapa aktív tag "I(I)zlések és pofonok, nem vagyunk egyformák(/I)"      Erre gondoltam én is amikor némelyik kommentet olvasgattam ezzel kapcsolatban. A különböző ROM-ok próbálgatása meg egy hobbi, és szerintem ez magánügy és nem megvetendő. Csak azért osztok meg én is egy ilyen infót,hogy ha rajtam kívül van még olyan elvetemült "elégedetlen",hogy próbálgat, - én pl.csak ezért vettem ezt a telefont - hát legyen neki mit próbálgatni.    
 Kár,hogy még egy ilyen kis közösségben is nehéz egyeseknek elfogadni a másikat olyannak,amilyen.
 A régi,első Xiaomi topic-ban szinte csak erről szólt a csevegés,hogy ki mit próbált ki és mi benne a jó, mi az ami rossz. Egy jól működő stabil ROM-os telefonról, lássuk be nem sok beszélni való van, valóban csak az lehet a téma,hogy minek azt cserélgetni?.............stb.
 Szóval elnézést kérek mindazoktól,akiket megsértettem azzal,hogy megosztottam egy custom ROM linkjét   
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Eredeti játékok OFF topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Arc Raiders
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Samsung S25 12/128GB Navy Blue, Snapdragon Elite, makulátlan állapotban garival eladó
- Xiaomi 15 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP ZBook Firefly 14 Gen8 I7-1165G7
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN Z1 Plus A-Data 750W
- CPU: 2 x Intel Xeon(R) E5-2650L v2 1.70GHz, 40 vCPUsvv, 256 GB DDR3 RAM
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Update 10.30. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő