Hirdetés
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- IFA 2025: Egy normál és papírvékony tábla a Samsungtól
- TCL LCD és LED TV-k
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Home server / házi szerver építése
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Bakelit, Vinyl lemezjatszó
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Azonnali fotós kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mdraco
őstag
Családban van egy redmi 4x, gyári minden rajta (global miui, nincs root, zárt bootlader). Több mint egy éve megy, de egyre nehezebben, lassú, fagy le.
Látom hogy van rá LineageOS 16. Szerintetek egy custom rom megoldaná a gondot? Lényeg hogy stabil legyen, nem kellenek az új featurek.
Köszönöm -
mdraco
őstag
1 hónap múlva lenne hogy 2 éve van meg a telefon. Szépen kiszolgált. Megkaptam a méretben az utódját, xiaomi mi 9 se global, le is rendeltem
-
mdraco
őstag
-
mdraco
őstag
Redmi 7 sem lesz nálam az utódja méretben...
Már csak Mi 9 SE globál megjelenésre reménykedek... -
mdraco
őstag
Kipróbálnék egy custom rom-ot, beszereztem egy sd kártyát.
Adott egy global stable miui 10.1, magisk + gcam-al. Ha csinálok a twrp-ből egy backup-ot, s majd nyomok egy restore-t, akkor visszaáll minden? screen lock-ot ki kell szedni? okozhat-e gondot? mintha régebb olvastam volna erről, talán encryption-ról, nem tudom ha köze van... köszönöm. -
mdraco
őstag
Megfigyeltem hogy, amikor memória ürítést csinálok, akkor csökken a szabad memória
-
mdraco
őstag
Redmi note 7 lenne jó utódja, csak kisebb méretben.
-
mdraco
őstag
Egy miui-s camera mód: [link]
Még nem próbáltam ki, mikor időm engedi, kipróbálom. Bár nem hinném, hogy jobb lenne mint a gcam -
mdraco
őstag
Én használom a miui 10-et két napja, nem tapasztaltam eddig semmi problémát. Csak ui módosítást tartalmaz (legalábbis tapasztalok), nagy változást ne várjatok.
-
mdraco
őstag
A miui 10 global (beta) stable-t már néhányan megkapták, egyelőre random szerűen tesztelés céljából. De ha valakit érdekel, itt letöltheti: http://bigota.d.miui.com/V10.1.1.0.NAMMIFI/miui_HM4XGlobal_V10.1.1.0.NAMMIFI_31186e0176_7.1.zip
-
mdraco
őstag
válasz
Szállító76 #24794 üzenetére
Na b@szki, ezt is megéltük, szeptember óta ígérgették
-
mdraco
őstag
Jó hír: MIUI 10 v8.11.8 beta ROM opens doors for Google Camera app support.
Akinek fent van, megy-e? Elvileg root nélkül kell menjen. -
mdraco
őstag
Miért vagytok oda a xiaomi.eu vagy miui.hu romokért? Csak felszínes módosításokat tartalmaz, a gyári
beta(heti) miui-n alapszik, frissítése is a gyári miui-tól függ. Szerintem legbiztosabb a globál rom, megkapja a havi biztonsági frissítéseket, és nem kell mókolni, zárt marad a bootloader, ami biztonsági szempontból jobb.
Eddig nincs jobb custom rom se, ami stabilitásában, működésben és frissítésben felül múlná a miui-t, max support lejárta után. -
mdraco
őstag
Érdekes, nálam is mindig bevan kapcsolva a bluetooth Mi Band 2 miatt, de most teszteltem a wifi sebességet, és 30 Mbs körül megy. Global stable. Lehet eltérő verziójú hardverek vannak, mint a képernyőnél, nálam is sárgás.
-
mdraco
őstag
válasz
JohnDoe_Hun #24308 üzenetére
Mi a baj vele?
Épp néztem, hogy még nincs miui 10 stable és hogy bootloader unlock nélkül fel lehet rakni a legújabb betákat. -
mdraco
őstag
válasz
bodnar10261 #23940 üzenetére
Na vajon ez lenne az első "normális" custom rom? Mert akkor lehet ráveszem magam.
-
mdraco
őstag
-
-
mdraco
őstag
Mióta elérhetővé tették a kernel forráskódját, készítettek-e valami jó custom rom-ot?
-
mdraco
őstag
Gondoltam kipróbálok egy custom romot, ami a legközelebb áll a stock androidhoz. Láttam van Aosp Extended és nem hivatalosan Lineage. Melyik áll a legközelebb hozzá? Azt nem értem, miért nem igazítják rá simán az AOSP-ot? Minek még rá mindenféle buherálás- gányolás, csicsásítás?
-
mdraco
őstag
-
mdraco
őstag
Érdekes, hogy lassan 9 napja megjelent a 9.2.5.0 és még nem ajánlja fel OTA-n... Nem mintha sok változást tartalmazna.
-
mdraco
őstag
Azt mondjátok, hogy lesz előnye ennek, hogy nyilvános lett a kernel? Pl. lesz hivatalosan Lineage Rom?
-
mdraco
őstag
Barátnőmnek adtam a Lumia 640-et, s akkor vettem magamnak ezt a 4X-et. De már betelt a pohár a lumiával, ezért következő telefont keressük. Redmi 5A jött szóba, de lehet túl kevés a memória (valaki használ ilyet? vagy akár 4A-t?), ezért lehet jobb lenne neki is ez a 4X, egyetlen baj van, hogy erre nem lehet kapni normális törésálló üvegfóliát... tökéletes telefon lenne, ha nem lenne ez a lekerítés...tudom ezerszer szóba jött a fólia itt, de úgy felületesen olvasva az elmúlt időkben...erre a következtetésre jutottam... szerintetek?
-
-
mdraco
őstag
Egy feltöltéssel nekem 3-5 óta képernyő idő jön ki, kb. másfél napot bírja. Megnyugodtam, hogy nem nálam van a gond, ha másoknál se bír többet. Csak régen nem tudom, hogyan jött ki több egyeseknek, akár 8-9 óra képernyő idő.
-
mdraco
őstag
Elalvás előtt kihúztam a töltőt, 100%-on. Reggel 90%-os akksi fogad. MIUI 9 global stable. Elégedjek meg ennyivel vagy valami gond van? Akksi használatban Android System és Android vannak az első helyeken.
-
mdraco
őstag
válasz
bodnar10261 #14342 üzenetére
Van infó arról, hogy megkapja az Oreot?
-
mdraco
őstag
Nem tudom ti hogy vagytok vele. De nálam az appok indítása, váltása jóval gyorsabb MIUI 9-en (kezdetleges verzió).
-
mdraco
őstag
válasz
infectedmann #9726 üzenetére
Miért mész vissza MIUI-ra?
-
mdraco
őstag
Na ma mégis megjelent globálisan a miui 9? első körben más telefonokra? Mert valamikor megosztottam egy linket. És szóltak, hogy csak Indiára érvényes
-
mdraco
őstag
Megkaptam én is az új update-t. De szerintem ez csak átmenet a MIUI 9-esre. Mert nincs változás, csak 7-es droid.
-
mdraco
őstag
Sziasztok!
1. A beállításokban a "Home screen"-ben a "Fill empty cells" kapcsoló mire jó? Én nem veszek észre semmi különbséget. Értem mit jelent, de nem tudom mi ez.
2. Aki használ Skype-ot, 8.X-t verziót? Nála is problémás? Egy idő után a billentyűzet belassul, akadozik. Ezért kénytelen vagyok mindig a legutolsó 7.X-es verziót használni.
Köszönöm.
-
mdraco
őstag
Hogy tudnak custom rom-okat csinálni, ha nem publikus a kernel forráskódja?
-
mdraco
őstag
Látom már magyarázták ketten. Köszönöm
-
mdraco
őstag
Azért nem mindegy, hogy mennyi idő alatt jön ki a SOT. Mert nékem egy nap alatt kijön 8 óra de 2-3 nap alatt csak 4 óra SOT.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Windows 7
- Elektromos autók - motorok
- Battlefield 2042
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Napelem
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
- Eladó szép állapotban levő Lenovo Tab M8HD 3/32GB / 12 hó jótállással / gyári tartozékokkal
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest