- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
shifty!
senior tag
válasz kerobi #18612 üzenetére
Még mielőtt nagyon felfújod a dolgot itt magadnak, ajánlom a fórum keresőjét, "fólia" "üvegfólia" keresőszavakkal.
Ha találsz tökéletes kijelzővédőt, szólj nekünk is.(#18614) DeFranco
- legyen stabil, ne legyen bugos - szerintem ez elmondható róla. Mókolni nem nagyon kell (lehet, de sok előnyt nem ad.) A MIUIHU szoftok elég kiforrottak, jól használhatók.
- legyen b20 - Van, bár érdemes visszaolvasni, mert akadnak érdekes dolgok hívás közben. Voda 4G városban teljesen stabil, Telenor 3G hálózatot jól fogta, T-mobilos soha nem voltam, nincs tapasztalatom.
- legyen kedvező az ára - ez szerintem elmondható, EUStockos ára elég stabil, ár-érték arányban nem tudom, találsz-e szolgáltatófüggetlen készüléket ilyen jó ajánlat formájában.
- legyen viszonylag kompakt - lapát kezem van, de néha fogást kell váltanom átellenes sarok eléréséhez. Egykezes gépelés sima ügy, tokot mindenképp kell beszerezni hozzá, mert csúszik. mint az állat.
- készítsen vállalható képeket (nagy igények nincsenek de a leon kamerája egy krumpli minőségében készít képeket) - minimális mókolással (keresőszó: camera2API) ki lehet hozni belőle az állatot. Tényleg határozottan jó képességei vannak, pedig nincs nagy extra benne.
- jó ha megvannak a kis bindzsik mint giroszkóp, iránytű, közelségérzékelő stb. - iránytű pipa, giroszkóp pipa (asszem), közelségérzékelő pipa. Infra van, jól működik, jó hatótávval, NFC nincs. GPS atomstabil (Snapi chipset, semmi meglepetés)Összeségében ebben az árkategóriában talán a legjobb ajánlat, én a Meizukat szeretem még ebből a szempontból, de azokat mostanában kihagyják az EUStockos repertoárból, nagy bánatomra.
Ha árban belefér, akkor az A1-et venném, bár az 5.5 colos, valszeg nem annyira kompakt.[ Szerkesztve ]
Powerty and hunger kills // Invisible, evil disease
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest