Hirdetés
- 

PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
- 

orso0355
őstag
válasz

fuwiradis

üzenetére
						Az akkuidőkről, élettartam kimaxolásról jó sok szó esik itt a fórumban, még az elején valahol (keresővel érdemes leszűrni mindenképp). Vannak, akik 100%-ra töltik, vannak, akik 80%-ra, és nem merítik 10-20% alá, sokféle takrika van, okos tanácsokkal. Plusz az akksiidőt mutató/kalibráló appokról is esik szó.
Kábelek, töltőfejek tekintetében amennyire én értek hozzá, kb mindegy, mivel töltöd, a különbség max a töltési időben lesz, az akksinak ártani nemigen fog (itt kérdés persze a gyorstöltés, hogy az vajon mennyire használ az akkunak, de ehhez nem értek :-) és ezek a töltők általában nem is igen tudják a gyorstöltést).
Kábeleknél nekem a hossza volt fontos nyilván, meg a megerősített vég, hogy ne menjenek tönkre pár használat után. A kerek keresztmetszerűek pl rendre elromlottak, a laposak viszont két éve bírják, pont most vettem egy újabb garnitúrát, hogy a munkahelyemen is legyen mindenből elég. - 

SSlyTR
senior tag
válasz

fuwiradis

üzenetére
						En valami ilyet vennek itthon:
https://kabel-csatlakozo.arukereso.hu/samsung/ecb-du4ebe-p398724209/#
vagy ha kulfoldrol akkor:
https://www.banggood.com/BlitzWolf-Ampcore-Turbo-MC8-Braided-Durable-Micro-USB-Charging-Data-Cable-p-1187435.html?rmmds=search&cur_warehouse=CN - 

SSlyTR
senior tag
válasz

fuwiradis

üzenetére
						Azért van különbség, és érdemes venni egy minőségi darabot, mind töltőből és kábelből is. Ha nincs szerencséd és túlmelegszik elolvadhat, tűzet is okozhat vagy csak ráolvadhat valamire. Pár száz forint miatt nem érdemes tönkretenni bármit is (éjjeliszekrény, iróasztal, fal stb.) De jobb esetben nem okoz kárt, csak lassan tölt, 5-6-700mA-rel, amivel a 4X olyan 6-8 óra alatt töltődik fel 0-ról 100%-ra
 Ebbe a töltési időbe bizony a kábel minősége is beleszól. Én inkább gyári kábeleket használok, azok tudják, amit kell. 
  - 

orso0355
őstag
válasz

fuwiradis

üzenetére
						Csak mert én ugyanezzel küzdöttem 😂 azt hittem, rossz a füles. Kaptam még egyet, ugyanez. Vettem egy harmadikat... végül a negyediknél derült ki, hogy ez a megoldás 😃 persze egyik papírján se volt rajta, se az eladók nem írták meg reklamáláskor. Így most az egész családnak van bt headsetje 😂
 - 

Kuter
senior tag
válasz

fuwiradis

üzenetére
						Nem nyomni kell a kijelzőt mit az állat , hanem csak érinteni finoman.
A nyomkodós korszak már lezárult , még emlékszem rá amikor a navigáción volt ilyen nyomkodós és szinte elszíneződött a kijelző
Viszont ha nyomni kell mint az állat , hogy érzékeljen akkor rossz az érintő panel "látod még a nevében is benne van érintő "(#13305) Egy képernyő képet láthatnánk .Köszi.
Üdv Kuter

Új hozzászólás Aktív témák
- Vicces képek
 - Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
 - Milyen RAM-ot vegyek?
 - One mobilszolgáltatások
 - iOS alkalmazások
 - Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
 - „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
 - Napelem
 - Mobil flották
 - Kertészet, mezőgazdaság topik
 - További aktív témák...

- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 7 3700X / RTX 2070 Super / 32GB DDR4
 - GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3688, 100% Akkumulátor
 - GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3832, 96% Akkumulátor
 - GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3340
 - HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3645

Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Ebbe a töltési időbe bizony a kábel minősége is beleszól. Én inkább gyári kábeleket használok, azok tudják, amit kell.