- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen egeret válasszak?
- SSD kibeszélő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- Hobby elektronika
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- TCL LCD és LED TV-k
- 
			  PROHARDVER!   
Új hozzászólás Aktív témák
- 

orso0355 őstag Mindenki azt tesz, amit csak szeretne!  
 A mikrosütő használati utasításában is szerepel Amerikában, hogy ne rakj bele macskát meg gyereket - na kb. ezt jelenti az idézett szöveg is Már kitárgyaltuk korábban, hogy nyilván oda fogják írni, hiszen mindenki saját felelősségére buzergálja a telefont, muszáj nekik. Már kitárgyaltuk korábban, hogy nyilván oda fogják írni, hiszen mindenki saját felelősségére buzergálja a telefont, muszáj nekik.
- 

bferke csendes tag Sziasztok! 
 Egerben tud valaki segíteni Rom cserében? Globalról Miuihu-ra? (Az engedély már megérkezett a MI accounthoz)
- 

qge aktív tag válasz  Black_Raven

üzenetére Black_Raven

üzenetéreAzért óvatosan, sztem eleinte hemzsegni fog a problémáktól, lásd itt Például "billentyűzet összeomlása whrn megváltoztatja a földet".  
- 

#73029888 törölt tag válasz  Black_Raven

üzenetére Black_Raven

üzenetéreA közeljövőben megfogom nézni  
- 

Domestos tag válasz  DG790401

üzenetére DG790401

üzenetéreÉn írtam egy appot, ami root-al kezeli a ledet. Újabb rommal nem teszteltem, mert én még mindig 8.2.16-os eu romot használok, nem frissítek. Nougat-on nem tudom, megy-e. Keress vissza a topikban, ha érdekel. XiaomiLed-re keresel, kidobja. Na jó, rendes leszek: [link] 
 Érdekes módon hamar feledésbe ment, én meg nem erőlködök tovább. Nekem megy, közzé tettem, ennyi.
- 

Black_Raven veterán válasz  #73029888

üzenetére #73029888

üzenetéreÓh, baxki, mondom megnézem milyen Oreo, de ez tiszta krix-krax írás. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif) 
 A kernelben meg persze minden probléma megszűnik, ha írták kijavitották ezeket a hibákat, máskülönben mérget ne igyál rá. Jó, próbáld ki és egy nem 5 perces használat után várjuk a beszámolódat. engem érdekelne.. engem érdekelne..
- 

topyjo aktív tag válasz  orso0355

üzenetére orso0355

üzenetérePróbáltunk azt is, semmi. 
 Aztán egy laptopra dugva egyszer csak beindult, de vibrál a kijelző, mitha a fényérzékelő kapcsolgatná, ha kihúzzuk azonnal összeomlik.
 Valszeg valami kontakthiba. Megy vissza gariba.Másik problem, hogy sem számlám sem garilevelem. Apukám vette át a futártól a csomagot, azt mondja nem volt benne ilyesmi. A Xiaomishop-ból lett rendelve, ott nem szokták kiküldeni? Esetleg emailben, 
 Telefonon próbáltam elérni őket, még nem hívtak vissza.
- 

mpo veterán válasz  trebrona

üzenetére trebrona

üzenetéreHarmadik resend-re megjött az én számomra. 
 Köszönöm a segítséget.Amíg a konyhában voltam öt percig, megjött az unlockra is az sms, letöltöttem ezt 
 miflash_unlock-en-2.3.803.10.zipHa a MIUI global változik, ez akkor is jó lesz (verziószáma van az unlocknak) vagy újra kell kérni és letölteni? 
- 

siddis őstag Kijön egy új BÉTA pénteken:?! 
- 

- 

mpo veterán válasz  trebrona

üzenetére trebrona

üzenetéreNekiálltam az unlock kérésnek, biztonsági okból. 
 Ezen az oldalon kellene az sms-ben kapott kódot megadnom: http://www.miui.com/unlock/apply.phpApply for unlocking permissions We have sent a message with verification code to your cell phone number+3630 és a számom. 
 Please input the code you receivedUgye nem erre kell várni 72 órát, hanem a kód beírása után? 
- 

aelod veterán Hát úgy, hogy eddig akármilyen kapcsolatnál jelentkezett a hiba: történetesen ha hívtak kicsörgött, felvettem de nem hallottak engem csak én a hívó felet, hogy idegesen halózik. Na most SIM csere után otthon wifi kapcsolatnál fel tudtam venni és nem volt ez a para. Most mobilneten (4g) a hívó fél elsőre nem kapcsolható üzenetet kapott. Másodszorra kicsörgött és felvettem nem volt gond. Én ezt nem értem, és kurvára idegesítő... 
- 

vince őstag Ezt nem értem. A hívásfogadás hiba (nem csörög a telefon, nem is tudod, hogy hívtak, csak később a szolgáltató által küldött sms-ből) 4G-n jelentkezett, nem? Ha most 4g-re rakva nem kapcsolható jelzést kapott a hívó fél, akkor hogyan tudtad megállapítani, hogy a hiba nem jelentkezett?  
- 

aelod veterán SIM kártya csere utáni tapasztalatok. Hívás fogadás bug nem jelentkezett. Viszont 4g-re rakva nem kapcsolható jelzést kapott a hívó fél. 
- 

Cyrin addikt Én meg azt mondom, akinek kicsit is van affinitása, az nyissa ki, még ha nem is romol most. 
- 

- 

trebrona nagyúr Csak, hogy rendbetegyük a dolgokat, idézek a fastboot romok telepítésének leírásából: Devices marked with ★ are locked. If your device is locked, please click here to unlock it first. Devices marked with ☆ are unlocked. If your device is unlocked, please just follow the following tutorial to complete the ROM flashing. 
- 

starr őstag Ha zárt a bootloader, és valami miatt nem indul el a telefon, akkor dobhatom ki? 
 Nem lehet Miflash-el sem újrahúzni?
- 

sharp007 tag válasz  yossarian14

üzenetére yossarian14

üzenetére
- 

szakonyi tag válasz  yossarian14

üzenetére yossarian14

üzenetéreMiflash+fastboot rom, 
 http://en.miui.com/a-234.html
- 

yossarian14 tag Hali, Most vettem a telefont. Egyből frissítettem MIUI 9-re. Szeretnék visszállni a 8-as verzióra. Ezt hogyan tudom megtenni? Köszi a segítséget! 
- 

Jakuu őstag válasz  Black_Raven

üzenetére Black_Raven

üzenetéreAz, eleve nem is kapcsolodik ossze 4Gben a halozattal a telefon 2g van es 3g. 
- 

orso0355 őstag válasz  topyjo

üzenetére topyjo

üzenetéreTalán hülyeség, de a bekapcsológomb nagyon-nagyon hosszú nyomását már próbáltad? Mármint TÉNYLEG hosszan kell nyomni, fél percig, vagy tovább. 
 (Menő voltam a minap a munkahelyen, ahol kolléganőm valamilyen Xiaomija halt be, és már akarta vinni szervizbe, mondom, várj már 😃 nyomtam, nyomtam, újraindult, azóta jó 😃 oké, ez csak egy kis fagyás volt, semmi extra.)
- 

bferke csendes tag A bootloader nyitása 4-es pontjánál járok. Nem fogadja el a nevet, pedig nincs benne semmilyen fura karakter. Sőt semmilyen nevet nem fogad el. Persze kínai a felület.Lehet, hogy nem is azt kéri. 
 Ötlet? Hogyan tovább?
- 

topyjo aktív tag Na akkor újra: Gépre dugva nem reagál semmire, gép nem látja, eszközkezelőben nem jelenik meg. (Lenovo telóm igen) 
 Képernyő sötét, gombokra nem reagál, led nem világít.
 Multitool-t feltettem, MiPCSuite szintén, ABD driverek szintén.Töltőre dugva jön a kis robot, és a 10s-kénti folyamatos újraindulás. Gombokra nem reagál, led nem világít. 
 A meghibásodáskor nem volt lemerülve, 60%fölött volt az akku.topyjo 
- 

Dwatti addikt Sziasztok ! 
 Youtube ap > megosztás > messenger nem megy át a videó link , A melléklet nem elérhető üzenet jelenik meg,
 youtube >megosztás > link másolása akkor át megy.
 Milyen engedély kellene beállítom hogy közvetlen is meglehessen osztani ?
- 

rafileo csendes tag Sziasztok. Vettem nemrég a 4x-emhez MI Hybrid Pro fülest ami bitang de nekem a max hangerő egy icipicit karcsú. Pont elférne még egy +nyomás a tökéletes hangerőhőz. Próbálgattam állítgatni a fülesbeállításoknál de evvel sokra nem mentem. Esetleg valami mókolási ötletet tud valaki hogy kipréseljek belőle még egy kis hangerőt vagy felejtős. Köszi előre is.. 
- 

vince őstag válasz  bferke

üzenetére bferke

üzenetéreAz a dolog szépsége, hogy ugyanazt a miuihu verziót használva van olyan akinek működik a színes értesítő led, de van olyan is akinek nem. Valószínűleg a hardver nem teljesen azonos az egyes modellekben. (#12908) DarthFader 
 új (nem régi), ujj (végtag mozgatható része) 
 uj, újj Elnézést a kifejezésért  
- 

Nkboy senior tag válasz  Black_Raven

üzenetére Black_Raven

üzenetéreElolvastam megint, amit a kolléga írt. Magától kikapcsolt Elvileg itt már történt valami, tegyük fel véletlenül kikapcsolta. Bár azt sem teljesen igaz, mert ugye a teló figyelmeztet is, hogy le fog állni, amit egy tapicskolással jóvá is hagysz. Maradjunk annyiban lemerült az akku, kikapcsolt.  viszont 10mp után eltűnik a felirat, és újra jön a rezgés, meg a nővér. Ezzel meg az a bibi, hogy ha fastboot módban van a teló, az nem indulgat újra 10 másodpercenként. Amíg ahhoz nem nyúl az ember, akár a kikapcs gomb folyamatos nyomásával, vagy pl a fastboot rebootparancs kiadásával, addig az fastboot módban marad.
 Szóval akár még nagyobb baj is lehet, mint egy véletlen gombnyomás. Szerintem!
- 

topyjo aktív tag Kösz a válaszokat, próbálkozom tovább. 
 Egyébként nem darabolom föl, leánygyermek, nemigen gondolnám, hogy romolgatni kezdene.
 Csupán valami szerencsétlen véletlen lehet.Köszi mindenkinek a segítséget! topyjo 
- 

Black_Raven veterán Bocsánat, hülyeséget írtam sok krimit nézek. Szóval véletlenül nyomta a hangerő le gombot is bekapcsolásnál. Egyszer velem is előfordult amikor nem újjheggyel, hanem a mutató újjam bal oldalával nyomtam be a bekapcs gombot, simán elértem a hangerő le gombot is. Persze nekem is fastbootba ment, még meg is lepődtem. Azóta rendesen nyomom én is.  
- 

bferke csendes tag Megérkezett a telefon.Minden frissült rajta. MIUI 9, andoid 7.1. (global rom) Szeretnék 3 színű ledet használni. Azt olvastam, csak a MIUIHU-val működne jól. Valaki tudna Egerben segíteni a Rom cserében? 
- 

Nkboy senior tag válasz  Black_Raven

üzenetére Black_Raven

üzenetéreDe elvileg futó rendszeren, azaz bekapcsolt telonál hiába nyomja egyszerre. Nem fog fastboot módba lépni. 
 Kéne tudni pontosan, hogy valóban mi is történt.
- 

- 

lócitrom őstag válasz  topyjo

üzenetére topyjo

üzenetérevagy ha már eleve fastboot módban indul, akkor csak töltess be vele egy TWRP-t gépről és indíttasd vele el a rendszert. egyelőre azért a gyereket nem kéne feldarabolni, mert ez a telefon sem éppen egy életbiztosítás és ennek tükrében egyáltalán nem evidens mi is a probléma. 
- 

válasz  topyjo

üzenetére topyjo

üzenetéreHagyd töltődni, még ha újraindulgat is folyamatosan is. Azt mindenképpen támogatom én is, hogy beszélgess el a gyerekkel a történtekről! wanted5 kolléga hsz-éből azonban nem értek egyet a téglásítással: annyira azért nem egyszerű téglásítani egy Xiaomi telefont. Nem lehetetlen, de az elmúlt 3 évben még csak 1-vel találkoztam a fórumozók között. A szervíz azonban azt is megoldotta! Ami sokkal fájóbb szokott lenni: a fényképek és egyéb tartalmak általában vesznek egy flashelés során... 
- 

wanted5 őstag 
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Munkahelyek tízezreit szünteti meg az AI
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen egeret válasszak?
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Ingatlanos topic!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- SSD kibeszélő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Xiaomi 15 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-2700-U
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070S 12GB Be Quiet! Pure Base 501 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Már kitárgyaltuk korábban, hogy nyilván oda fogják írni, hiszen mindenki saját felelősségére buzergálja a telefont, muszáj nekik.
 Már kitárgyaltuk korábban, hogy nyilván oda fogják írni, hiszen mindenki saját felelősségére buzergálja a telefont, muszáj nekik. 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)