- NVIDIA® driverek topikja
- Notebook hibák
- Milyen videókártyát?
- Videós, mozgóképes topik
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Kiderült mit tud a Nintendo Switch 2 rendszerchipje
- Milyen egeret válasszak?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kompakt vízhűtés
-
PROHARDVER!
kódnév: perseus utolsó módosítás: 2019.11.01
Új hozzászólás Aktív témák
-
sub71
aktív tag
Sajnos neked valószínűleg nem EU priority line szállítással jött a telefon. Ugyanis hiába nem hülyék a postai dolgozók, ők csak annyit látnak, hogy csomagod jött Belgiumból, vagy Spanyolországból. Az EU priority line szállításnak pont ez a lényege. Az az Uniós ország van megadva feladónak, ahol az árú belép a kontinensre...elvileg...kivéve, ha az ottani "APEH" szúrta ki a csomagod.
-
TpS
őstag
Ez a bolt kicseszett veled, azért én erre náluk is rákérdeznék. Innen még nem rendeltem, de akkor nem is fogok. A spemallról rendeltem már többször, ott flottul ment minden, illetve a GB-t említették itt, azzal se volt gond (tőlük csak olcsóbb dolgokat vettem).
Ennek a szállítási módnak pont az lenne a lényege, és ezt így is csinálta pl. a spemall, hogy valahol behozzák az eu-ba, ha nincs saját eu raktáruk (nálam a franciáknál és a hollandoknál), és nekem már az eu-ban feladott csomag jött. Nálad ezek szerinte nem ezt csinálták, vagyis átvertek, amiért verni kell az asztalt.
Abban viszont teljesen igazad van, hogy a garancia kérdéses és problémás lehet. Illetve érdemes az eladásra is előre gondolni, ha esetleg nem akarja az ember évekig használni, mert szereti cserélni a vasat, olyankor jó ha még van rá magyar garancia. -
mjani1172
addikt
Ne haragudj, nem értem mi a baj. Én, bár nem fűződik semmi érdekem hozzá, sokszor leírtam (több fórumozóval együtt) hogy itt az eustock, onnan érdemes venni, legolcsóbb, leggyorsabb,félig meddig hazai, és ha gond van, itt egy ezer éves fórumos (Kelzsoca) aki segíthet műszaki dolgokban is.
Sosem fogom megérteni az embereket. -
TpS
őstag
A kínai rendelésnél a megadott követési szám nem azt jelenti, hogy fel is adták, és ott az ünnepeket annyira komolyan veszik, meg rákészülnek, hogy nálam már előfordult, hogy az ünnep kezdete előtt 1 héttel se foglalkoztak már érdemben a rendelésemmel, ezt sajnos be kell kalkulálni, ráadásul náluk rengeteg ünnep van, és mind legalább 1 hetes.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Mi Mix széria a hármas modellel sem okozott csalódást, a kialakítás ismét egyedi, a teljesítmény kifogástalan, az ára pedig mérsékelt.
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro 128GB Független Mint Az Új/1-3 hónap gar./Akku 91%/p4257
- Csere-Beszámítás! Iphone 14 Pro Max 256GB Független mobiltelefon. OLVASS!
- IPHONE SE3 2022 64GB TÖKÉLETES ÁLLAPOT , NAGYON JÓ AKKU,GARANCIA, ÜZLETBŐL
- Eladó Apple IPhone 14 Black gyári független
- Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung S23 128GB Fekete /+AJÁNDÉK ÜVEGFÓLIÁVAL/normál állapotban / 12 hónap jótállással
- Bomba ár! MacBook AIR 13" Early 2014 - i5 I 4GB I 128GB SSD I OS X Big Sur I Cam I Gari!
- LG UltraGear Gaming Monitorok: ÁRZUHANÁS -30%
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest