Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

A fene essen belé, nem sikerül telepítenem a Global developer ROM-ot EDL módban. Azért essen belé a fene, mert olyan ponton akadok el (és akad el a Flash Tool), ahol nem kéne, ahol valami bárgyúságot nem veszek észre. Pedig a telefon csatlakoztatása EDL-ben gond nélkül megtörténik, gond nélkül felismeri a Flash Tool az eszközt (COM10-nek írja), csak a flashelést nem tudom elindítani, mert hibaüzenettel megakad, miszerint ilyen-olyan okok miatt nem jó a flashelésre kiválasztott fájl.

A ROM .zipjének kicsomagolása után próbálkozom mindennel, hogy akkor mit is másoljak a C-re, azt hogyan nevezzem, mit is válasszak ki, hogy a Flash utasításra ne azt írja ki a Flash Tool, hogy nem jó a telepítésre kiválasztott fájl (neve, elérési útja, ángya térde kalácsa..., akármilye).

Olvasom futo leírását, olvasom a MIUI Fórum leírását is, és nem jövök rá, hogy mit hogyan kéne csinálnom, hogy a Flash Tool elfogadja a fashelésre kijelölt fájlt, mint flashelésre való fájlt.

Tehát kicsomagolom a ROM .zip-jét, na és onnan mi van? Kapok egy mappa- és fájlhalmazt, ahol nem tudom, hogy melyikkel kezdjek micsodát. Van boot.img is persze, na de akkor mi van? Bármit csinálok, bármit kiválasztok, nem indul el a fashelés. A MIUI Fórum leírása alapján odáig jutottam az ötletelésben, hogy a kicsomagolt .zip részeit beletettem egy mappába, azt a mappát átneveztem a .zip fájl nevére, áttettem a C-re, és kiválasztottam a mappát flashelésre, de így se jó - ez már többedik kín ötletem volt. A leírásból látszik, hogy valami megfelelő nevű fájlt vagy mappát kéne kiválasztanom, de hiába próbálkozom, sehogy se megfelelő.

"c. A letöltött fájlt tömörítsük ki és másoljuk a C meghajtó gyökerébe. (...) e. A "Browse"-ra kattintva keressük meg és válasszuk ki a C meghajtóra kicsomagolt ROM mappát." Jelen esetben miből áll a "kicsomagolt ROM mappa", amit a C-re másolok?

"4. Unzip the fastboot rom ; 5. Run the XiaoMiFlash as administrator. Click on select and point it to the root folder of the unzipped fastboot rom. e.g. C:\fastboot_rom_folder_name. After that on the bottom right, check on "clean all" options." Gondolom, hogy ezt csinálom, de hiába.

Kicsomagolom a ROM .zipjét. Kapok egy halmazt. Azzal mit kezdjek?

Mit rontok el? - ha egyáltalán.

Köszi.

Új hozzászólás Aktív témák