-
PROHARDVER!
Tartalom:
1. Telefon összesítõ, B20 hiánya, Telekom B20-as térkép (Köszönet Korisnak)
2. Bootloader nyitás, hivatalos ROM telepítés, TWRP, EU ROM
3. Multirom telepítése zárt Bootloader esetén
4. Hibák és javításai
5. Hardbrick
6. Magyar nyelv
7. Ajánlott kiegészítõk
8. Fényképezés MI MAX-szel (Köszönet Krammerernek)
9. ROM linkek gyûjteménye a teljesség igénye nélkül
10. Lockscreen resetelés TWRP-bõl (Köszönet OberMotznak)
11. MAX visszaállítása eladás elõtt (Köszönet Milestone2-nek)
12. MIUI téma testreszabása
13. Camera2 API engedélyezés (Köszönet Pistike1985-nek)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
A fene essen belé, nem sikerül telepítenem a Global developer ROM-ot EDL módban. Azért essen belé a fene, mert olyan ponton akadok el (és akad el a Flash Tool), ahol nem kéne, ahol valami bárgyúságot nem veszek észre. Pedig a telefon csatlakoztatása EDL-ben gond nélkül megtörténik, gond nélkül felismeri a Flash Tool az eszközt (COM10-nek írja), csak a flashelést nem tudom elindítani, mert hibaüzenettel megakad, miszerint ilyen-olyan okok miatt nem jó a flashelésre kiválasztott fájl.
A ROM .zipjének kicsomagolása után próbálkozom mindennel, hogy akkor mit is másoljak a C-re, azt hogyan nevezzem, mit is válasszak ki, hogy a Flash utasításra ne azt írja ki a Flash Tool, hogy nem jó a telepítésre kiválasztott fájl (neve, elérési útja, ángya térde kalácsa..., akármilye).
Olvasom futo leírását, olvasom a MIUI Fórum leírását is, és nem jövök rá, hogy mit hogyan kéne csinálnom, hogy a Flash Tool elfogadja a fashelésre kijelölt fájlt, mint flashelésre való fájlt.
Tehát kicsomagolom a ROM .zip-jét, na és onnan mi van? Kapok egy mappa- és fájlhalmazt, ahol nem tudom, hogy melyikkel kezdjek micsodát. Van boot.img is persze, na de akkor mi van? Bármit csinálok, bármit kiválasztok, nem indul el a fashelés. A MIUI Fórum leírása alapján odáig jutottam az ötletelésben, hogy a kicsomagolt .zip részeit beletettem egy mappába, azt a mappát átneveztem a .zip fájl nevére, áttettem a C-re, és kiválasztottam a mappát flashelésre, de így se jó - ez már többedik kín ötletem volt. A leírásból látszik, hogy valami megfelelő nevű fájlt vagy mappát kéne kiválasztanom, de hiába próbálkozom, sehogy se megfelelő.
"c. A letöltött fájlt tömörítsük ki és másoljuk a C meghajtó gyökerébe. (...) e. A "Browse"-ra kattintva keressük meg és válasszuk ki a C meghajtóra kicsomagolt ROM mappát." Jelen esetben miből áll a "kicsomagolt ROM mappa", amit a C-re másolok?
"4. Unzip the fastboot rom ; 5. Run the XiaoMiFlash as administrator. Click on select and point it to the root folder of the unzipped fastboot rom. e.g. C:\fastboot_rom_folder_name. After that on the bottom right, check on "clean all" options." Gondolom, hogy ezt csinálom, de hiába.
Kicsomagolom a ROM .zipjét. Kapok egy halmazt. Azzal mit kezdjek?
Mit rontok el? - ha egyáltalán.
Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- 15db töltő egybe (65W + 90W) kerek végűek (ELKELT)
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest