Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- ASUS notebook topic
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- SONY LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyugyo79
addikt
válasz
tupijani #2095 üzenetére
Én csak a TV Mosaic TVButlerét tudom DVB - C tunerből ami működik.
A saját programjával megy én DIGI -vel teszteltem és működött tényleg. Igazából ehez a tunerhez megcsinálták sok NAS-ra a szoftver / driver támogatást meg ez az amit a PLEX is felrak driver szinten amit be is tölt ha kell NAS -okon. Viszont nem olcsó az 55€ -ra még rájön a szállítás is.
Szerintem ezt az irányt választani nem a legjobb hacsak nincs semmilyen más megoldásra lehetőség és nem akarsz másik eszközt ...
Én is csak azért vettem mert szeretek ilyenekkel elbohóckodni a szabad időmben de a NAS-ba van most éppen. -
azbest
félisten
válasz
tupijani #2095 üzenetére
csak úgy nem. Bár az oreoval elvileg jobb támogatás jött be erre, de valsz a kernelből kihagyták a tunerek támogatását. A saját tunerjeim sem működtek csak úgy. Elvileg van talán egy-két fajta tuner, ami a tuner saját andoidos szoftverével megy, de csak azzal. Mondjuk nekem még mindnig kényelmesebb, hogy egy raspberry pi van az antenna/kábeltévé kábeljére kötve tunerekkel, s az összes telefon, box bárhol lehet a lakásbak külön kábelezés nélkül (tvheadend szerver a pin, és van hozzá app, amivel szépen beintegrálódik az androidtv felületébe [link])
-
Keem1
veterán
válasz
tupijani #1648 üzenetére
Amit én ellenőriznék:
- van-e elég sávszél
- wifi esetén biztosan 5 GHz-en van-e a box
- tuti HD adóval próbálkozol-e
- tuti az általam linkelt apk-t telepítetted-eA Set Rotation hogyhogy nem megy fel? Alapból nem lesz az appok listájában, mert nem tévés app, de ha van egy alternatív indítód, azzal el tudod indítani.
Amit még megpróbálhatsz: mindkét app esetén adatok törlése, majd eltávolítás, majd újratelepítés.
Nekem most frankón megy, már csak a távirányítós kezelés hiányzik, de nyilván az csak akkor lesz, ha a Liberty Group (majd később Vodafone) egyáltalán akar-e Android TV-s appot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A Google Android TV operációs rendszerének 6.0-s változatát futtatja a régi-új doboz.
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nintendo Switch
- Windows 11
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- További aktív témák...
- iPhone 15 Pro 128GB, Szép állapot, Független, 100%, Garanciával!
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Fedezd fel az erőt: GIGABYTE B450 AORUS ELITE v2! Kèszletről azonnal vihető!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest