Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen videókártyát?
- Projektor topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Milyen egeret válasszak?
- E-book olvasók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steve1207
veterán
Szerintem alap tv nézésre pont az android tv a legbénább még mindig. A droidot valahogy nem erre találták ki.
Spotify-nek miért kellene a háttérben futni amúgy? Semmit se lehet mellette csinálni androidon se, bár én sose értettem, hogy egy streaming eszközön (vagy nevezzük médiaközpont szerűségnek, hogy mindent bele lehessen foglalni) miért csinálnánk mást? Tv-t nézünk, tv-t indítunk, zenét hallgatunk akkor valami zene app-ot, élő adás, akkor olyan app-ot. Mint anno egy hifi-nél, vagy alap tv-nél.Egyszerűbb házon belül egy zárt rendszert megoldani kismillió tv-re, mint egy adroidba mindent belefoglalni. A licencelt szolgáltatások, jóval kisebb teljesítményű hardver kulcspont, nem hinném, hogy a biztonsági frissítésekkel, új android verzióval vagy a népszerű alkalmazások külső fejlesztőivel akarnak szüttyögni. Én még a bemenet és kimenetek kezelését se tartom review-k alapján egy életbiztosításnak, de már a kezdetekhez képest sokat javult azért.
Amúgy, ha meglesz a google cc tv-je jöhet róla vélemény Végignéztem az összes bemutatót és végül letettem róla, hardverben ugyanaz, előrelépés nincs, ezt kiismertem már teljesen. A CC is döcög a menüben kicsit, max a támogatás jobb picit, de 2-3e Ft-nál több ráfizetést nem ér meg jelenleg. Amit 90%-ban használunk az ugyanúgy fog menni azon is, mint ezen. Az irányító viszont tetszik nagyon, nekem 1,5 év alatt már lekoptak róla a gombfestések is itt-ott.
.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest