- Milyen asztali médialejátszót?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Nyakunkon vannak a Microsoft új Surface mobilgépei
- TCL LCD és LED TV-k
- SSD kibeszélő
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen TV-t vegyek?
- RAM topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ra3
őstag
válasz
batai15 #1514 üzenetére
Szerintem aki annyira belemélyed hogy egy custom romot fel tud tenni az ezzel is tisztába kell(ene) hogy jöjjön.
Az ilyen romok leírása mindig azzal indul hogy gari innentől nincs.
A rootra nekem másik készüléken van rootswitch, azzal lehet állítani hogy mi legyen az állapota / minek lássák az appok.
OTA ennél a készüléknél nem annyira szempont szerintem látva a támogatást, ha hiányzik és közben a custom rom frissül akkor nem nagy ügy újat feltenni, ha már a root meg bl nyitás megvolt (egy jól sikerült rommal volt hogy 1.5 évig elvoltam gond nélkül).
Persze lehetnek így is hiányosságok, de most ránézésre nekem többnek tűnik az előnye mint hátránya, persze aki nem szeret/tud mókolni csak használni szeretné annak ez nem opció.Az tényleg gáz hogy egy egyébként jó készüléket így el lehet tolni szoftveresen.
Új hozzászólás Aktív témák
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2400MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 12991Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- Samsung Galaxy Z Fold6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Samsung Galaxy S24 128GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest