- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Melyik tápegységet vegyem?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Hibajavításra adta a fejét az új Arc meghajtó
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Fával feldobott, kábelrejtő Lancool ház tűnt fel a Lian Li portfóliójában
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
ricogsm #4712 üzenetére
Működnie kell pedig, én is sikeresen felraktam így
Mit csinálsz pontosan? Meg mi az hogy átrendezte az ikonokat? Ilyeneket rohadtul nem kéne csinálnia ennek, csak bemásol egy alkalmazást a rendszerbe mást nem nagyon csinál
Rigoberto válaszai elég szórakoztatóak, örülök hogy van egy ilyen tagunk is
Szerk: mi a tosz??? Belenéztem az update-script be és ez letörli a youtubeot meg a gyári böngészőt az fm rádió telepítés előtt
Akkor az átrendezés probléma megvan
Még azt megpróbálhatjuk hogy recoveryben csatolod a rendszert (system) és a beépített fáljkezelővel elnavigálsz a system/app mappába és ott manuálisan kikeresed az FM és MiRadio mappákat és törlöd ezeket teljesen (ha léteznek), majd utána csatolod system, vendort és megpróbálod újra letelepíteni az FM rádió zipet.
Screenshotod azt írja hogy van már fent fm rádió alkalmazás ezért törölni kéne bármi is van ott.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Egyre terebélyesedik a Mi 9-es széria, aminek kedvező árazású csúcsán nyilván a Mi 9T Pro áll. Jelenleg egy Snapdragon 855-tel és a legfrissebb Androiddal tud többet a Mi 9T-nél.
- Bomba ár! Dell Latitude 3320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest