Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Hirdetés
!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ecaddsell
aktív tag
"De az akkuja es az uzemeideje tenyleg brutal."
Nekem a sima 9T van, az akkuja tényleg brutál, az akku ideje már nem annyira. Előd Samu telóval megvolt a 6 óra Waze, itt nem, sőt inkább a 4 órához volt közelebb.
Családban már volt Xiaomi, szóval kb. tudtam mire kell számítani, de reménykedtem, hogy az AMOLED miatt jobb lesz, sajnos nem lett annyival jobb mint vártam.
Ami jó az akkuban, az az, hogy reggel fél óra alatt annyit bele nyom, hogy ha nem autózok akkor elég egész napra.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító teszt
Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- Vigneau interaktív lokálblogja
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Motoros topic
- Autós topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Elektromos cigaretta 🔞
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest