Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
rigoberto
őstag
Sejtettem én ezt, csak gondoltam van rá valami trükk. Ez van akkor, ezt kell szeretni..köszi a válaszokat.
-
rigoberto
őstag
válasz
jonnyjoker01 #1419 üzenetére
Hi. A Urnyx 1.9es gcamja nálam eddig bírta. Videó és beállítások gomb megnyomásával azonnal leáll.
Most melyik verziót érdemes letölteni széles látószög beállítási lehetőséggel és megbízható működéssel? -
Alonso69
senior tag
válasz
Újságos Peet #1987 üzenetére
-
Milestone2
nagyúr
válasz
Újságos Peet #1987 üzenetére
2 mód van:
-Parancssorral fastboot módban, így zárni CSAK gyári romon szabad. fastboot oem lock
-MiFlash-sel fastboot módban, flesselés előtt bejelölve a flash all and lock opciót. Ez teljes törlést (is) végez, szűz rendszer a végeredmény. -
Újságos Peet
csendes tag
Sziasztok! Bár sokat olvasom a fórumot, de írni nem szoktam. Valaki megtenné h leírná nagyjából lépésenként hogyan kell zárni a bootloadert úgy, hogy az ne téglásodjon?! Igen nyomos okom van rá, nem szeretném pedzegetni miért, de nagyon fontos lenne számomra ezt megoldani. Az is elég ha egy olyan linket kapok, ami erről szól részletesen.
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
Viktor0610 #1980 üzenetére
Lehet ide hamarabb felkerül.
meg itt valahogy jobban átláthatobb a dolog szerintem.
-
-
Departed
őstag
válasz
Viktor0610 #1980 üzenetére
Nem lehet hogy a .2 csak időlegesen volt letölthető? Mert mint mondottam, 5 napja mindig a .1-et mondja legfrissebbnek, lehet valami gond volt a .2-vel és azóta se OTA, se letöltőoldal nem listázza.
-
-
Alonso69
senior tag
válasz
Blackphant'r #1975 üzenetére
Ja-ja.
A Bootleggers-t [kép] akartam kipróbálni,de valamiért a Gaaps(egyik sem) települt,így ami volt a belső tárhely-en,ment fel. -
válasz
Departed #1976 üzenetére
Persze. A hivatalos letöltőoldal.
-
Departed
őstag
válasz
Viktor0610 #1974 üzenetére
Global. Akkor ez a legfrissebb köszönöm!
Tudsz esetleg adni egy linket ahol megbízhatóan frissen láthatóak ezek az infók? Köszi! -
-
Departed
őstag
Üdvözlet!
Csütörtök óta nálam is családtag egy fekete Mi 9T Pro 6/128.
Első találkozáskor hagytam is frissíteni a global stabil 11.0.1.0-ig, de tudtommal nem ez a legfrissebb rá, vagy tévedek? Ma se jelez újabbat.Köszi az infót!
-
Krihó úr
csendes tag
Én nagyon sokat gondolkodok XIAOMI telefonokban mert azért elég sok mindent csináltak már
-
kurion
senior tag
[Burial v7] xiaomi.eu megy a 48 mp? Nekem jobban bejön az alap beállítása mint az Urnyx féle gcamtól.
Masik romon nem megy sajnos a 48 mp, pedig ez ebben a formában nálam lassan felér a gyárival.
-
Bec
tag
Üdv.mindenkinek! Van nálam egy ilyen kékben,nagyon jól néz ki,az előlapi kamera nem akar kijönni ez szoftveres hiba? (halkan zizeg) Gariba vissza vagy van valami gyógymód?
-
Quentaro
tag
Egyébként én több mint 1 hónapja használom mindent megszoktam, és teljesen szerethető számomra a (nem is olyan) kicsike! A kamera pl. pozitív csalódás. Egyedül az AOD-s értesítések (mindenről) hiányoznak, na azok viszont nagyon....
Tényleg, ezt [link] kipróbálná/ta valaki, aki már... feljavította a telefonját?
-
válasz
mgTerminator #1956 üzenetére
azt hittem oda-vissza a szinkron
-
Quentaro
tag
-
Quentaro
tag
válasz
mgTerminator #1956 üzenetére
Valami más lesz itt... Én csak a galéria Cloudba szinkronizálását kapcsoltam ki, minden másra elég az 5GB. Nálad ki van kapcsolva minden ilyesmi?
-
mgTerminator
veterán
-
kelly416
veterán
válasz
mgTerminator #1952 üzenetére
Én nem használom a galériát, de cserébe egy tisztító alkalmazás 3-4 naponta szól, hogy vannak felesleges fájlok, töröljem. Én azt utálom, kiiktatni nem tudom, hogy lehetne, de azzal talán meg tudnád oldani a gondodat...
-
válasz
mgTerminator #1952 üzenetére
3 pötty és lomtár.
-
helixP
nagyúr
válasz
Headless #1945 üzenetére
- "rengeteg régebbi alkalmazásra azt írja nem kompatibilis" Aztán mégis elindul. Legalább is nálam
- creenshotot ki tudod tenni fentről lehúzható gyorsbeállítások közé.
- Felső káva megtámasztását kifejtenéd bővebben?
- ES File explorer nálam megy.Ja, hogy megvettem... én hülye. -
mgTerminator
veterán
Azt tudtátok hogy a Galériának van lomtára a tárhelyen? Nekem meghízott 6.8Gb-ra, gyakorlatilag minden fotó és videó ami valaha törölve lett oda került... Menüből ezt lehet törölni valahogy?
-
rigoberto
őstag
válasz
Milestone2 #1947 üzenetére
Jobb híján megteszi. Még oda lehet írni esetleg a Mi9t pro elé hogy: alias.
-
rigoberto
őstag
válasz
Milestone2 #1944 üzenetére
De igen. Jó az úgy, nem.
-
Headless
őstag
Hát el jött az ideje a telefon unlocknak és sajnos vannak csalódások. Egyrészt nagyon kevés beállítás van implementálva a 10-es alapú romokba
-különböző recent képernyők nincsenek slim recent kéne.
-egyedi események a navbarhoz (igen a utálom a gesture vezérlést) és igen screenshotot is egyszerübb home gombot x másodpercig nyomva tartani, mint power plusz hangerőt nyomni, vagy 3 ujjal lehúzni..
-accent colorból alig vannak opciók, pers e narancssárga amit szoktam használni nincs...
-havocból hiányzik a fod beallitások, evolutionben van.
, másrészt rengeteg régebbi alkalmazásra azt írja nem kompatibilis.
-régi es file explorer (ami még reklám, automata idegesítő "takarító" nélküli
-apex amit regi verzio amit használtam 6 éve, csere novára reklámmentes és ingyenes... Új apex reklámját nem voltam hajlandó nézni
-oandbackup által készített backupok felét nem tudta visszahívni sajnosÁltalánosságba amit utálni fogok a telefonon.
- újlenyomat helye, gyorsasága, stabilitása
- a felső káva nem létezése, nem lehet megtámasztani a telefont anélkül, hogy elkezdje lehúzni az értesítési sávot...
- vastag és nehéz a telefon redmi note 5-höz képest.
-kamera pozició pont a mutató ujj támasztási helyen van... Ezt hogy sikerült...Összességében szerintem ha közeljőben lesz normális újlenyomat olvasóval kávával telefon és persze megfelelő custom rom támogatással, nem fogok pöcsölni a váltáson egyszerűen nem tetszik a telefon.
-
koltayk
csendes tag
válasz
Tibor7878 #1930 üzenetére
Én írtam egy programot sima Mi 9T-re, ami a "Redmi K20"-at "Mi 9T"-re cseréli szövegekben, vízjelben.
Forráskód, leírás: [link]
Alkalmazás: [link]
Nem leszel tőle túl boldog, mert a vízjel más és a neve is más, ezért a vízjelcsere Pro-ra nem működik.
Néhány infó hiányzik, ha ezeket ismerném, nem lenne nehéz a Pro-ra is alkalmazhatóvá tenni. -
syler123
veterán
Sziasztok!
Szeretnék venni egy XIaomi Mi 9t vagy mi 9t pro készüléket, csak nem tudok dönteni.
Árban a 75eFt vs 112eFt. Szerintetek ha nem játszok, akkor elegendő a sima 9t? Eléggé nagy az árkülönbözet.
Egy Oneplus 3-at fog váltani (snapdragon 820), ettől azért szeretném ha jobb lenne, bár elégedett vagyok vele. Amikre használnám az lényegében a böngésző, facebook, messenger, viber, hívások... Minden gyorsan nyíljon meg, ne akadjon.
Szerintetek? -
Tibor7878
tag
Sziasztok! Heti legújabb eu-romon cserélt már valaki a kamerában lévő Redmi K20 Pro feliratot/vízjelet? Milyen fájlt kell használjak segítetek? Köszii! :)
-
fone
csendes tag
válasz
kisgergely80 #1891 üzenetére
Ha sikerül megoldani az autó bluetooth csatlakozási problémát, kérlek majd írd be. Nálam is össze-vissza kezeli az autót.
Ennek a telefonnak egy-két hibája van csak és sajnos az mind a telefonalassal kapcsolatos. -
rigoberto
őstag
válasz
Milestone2 #1921 üzenetére
Valós lenne? Nem 2 év a standard?
-
pg1966
senior tag
Én a héten vettem 118.300-ért 3 év gyártói garival, 128/6 gigás feketét.
-
syler123
veterán
Sziasztok!
Tönkrement a telefonom (Oneplus 3) ezért keresem az utódját. Valószínűleg a Mi 9T pro személyében. Szerintetek hol érdemes beszerezni? Banggood-on kuponnal 102eFt, esetleg más alternatíva? Eu raktár lenne a legjobb, mert ugyan egy régebbi telefonomba beletettem a simet, de azért az nem túl gyors telefon...
Elnéztem, az sajnos a sima 9t. Így már kínából sem sokkal olcsóbb mint idehaza. -
válasz
tatu611088 #1914 üzenetére
Hali,
Nekem ez a Nillkin eddig bejövős, a szállítás is pikpakk. Délelőtt megrendeltem, aznap már a futárnál volt a cumó és másnap meg is érkezett. -
-
laci laci
addikt
válasz
jaffa 2843 #1910 üzenetére
Szia.Èn őt használom,ment drive-ba [link]
-
mizoli
addikt
válasz
jaffa 2843 #1910 üzenetére
SMS Backup & Restore export/import funkciójával simán megy. Egy régebbi, 3.7-es verziót használok. Egy .csv file-t szoktam csinálni. Mentésnek és romoláshoz is tökéletes.
-
válasz
tatu611088 #1903 üzenetére
Én le szoktam fotózni aztán ha lejön egyben akkor a dobozra ráragasztom.
Más...
Tud valaki működő progit vagy trükköt régi androidról átpakolni az SMS-eket? -
kelly416
veterán
válasz
tatu611088 #1903 üzenetére
Semennyire. Szerintem. Én mindig ezzel kezdem, RN4-et is és az S9-et is garizták nélküle, nem szóltak érte.
-
Alonso69
senior tag
Sziasztok.
Egy rövid leírás Global Stabil rom 11.0.2 , Google tárcsázó csere Miui-ra. [link]
Twrp-ből :
Remove Google dialerMagisk-ból
a light verzió csak a Miui tárcsázót telepíti
a másik zip.fájl,már tartalmazza a Miui email/ adaway/youtube vanced-et is .
Kipróbáltam minden tökéletesen működik.Hátha valakit érdekel.
-
rigoberto
őstag
válasz
Milestone2 #1904 üzenetére
Milestone, a kínai RoMokon kéri ezt a jelszót amúgy fixen 72 óránként?
Vagy te nem is használsz ujjlenyomatolvasót? -
rigoberto
őstag
A másikra meg én.
Elvileg.
-
tatu611088
tag
Az mennyire lehet probléma, ha eltávolítom a teló hátuljáról a matricát (imei)?
-
Simi37
őstag
válasz
Milestone2 #1896 üzenetére
Nem a jelszoval van bajom hanem, hogy foloslegesen be kell irni viszonylag surun.
-
rigoberto
őstag
válasz
Milestone2 #1900 üzenetére
LoL.
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- Vigneau interaktív lokálblogja
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Motoros topic
- Autós topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Elektromos cigaretta 🔞
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 4TH: i7-6GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Új és újszerű 17.3" Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 16GB I 256SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 14" HD I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest