Hirdetés
-
PROHARDVER!
Xiaomi Mi 9T (kódnév: davinci) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hát nálam eléggé pontatlanul működik ezért nem is használom, pedig évekig ujjlenyomat feloldást használtam.Az egyik hüvelyk ujjam ami a bal(tehát a kevésbé használt)kezemen van azt általában felismerte mondjuk 10/8-9x de a többi ujjam bármelyik kezemen is volt már többnyire nem. Tehát mondjuk 10/4-5.Ez eddig a lwegrosszabb hatékonyságú ujjnyomatolvasó amivel talalkoztam életemben.Igaz én használok védő fóliát de szerintem nem emiatt van hanem maga a technika kezdetleges ebben a telefonban a lehető legolcsóbb és leggagyibb kijelző alá szerelhető érzékelő lehet benne,persze ez csak feltételezés de akkor is pocsék
Új hozzászólás Aktív témák
ma Nagyon kellemes volt az Mi 9-paletta korábbi két tagja is, viszont a megjelenés, a teljesítmény, az üzemidő és az ár a T-s változattal lett leginkább harmonikus.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB CM CMP 510 Seasonic 750W
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Windows 10 pro Retail aktiváló kulcs!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest