Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Autós kamerák
- Egér probléma
- Milyen videókártyát?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Apple asztali gépek
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Mobilarena témák
IT café témák
-
PROHARDVER!
Xiaomi Mi 9T (kódnév: davinci) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hát nálam eléggé pontatlanul működik ezért nem is használom, pedig évekig ujjlenyomat feloldást használtam.Az egyik hüvelyk ujjam ami a bal(tehát a kevésbé használt)kezemen van azt általában felismerte mondjuk 10/8-9x de a többi ujjam bármelyik kezemen is volt már többnyire nem. Tehát mondjuk 10/4-5.Ez eddig a lwegrosszabb hatékonyságú ujjnyomatolvasó amivel talalkoztam életemben.Igaz én használok védő fóliát de szerintem nem emiatt van hanem maga a technika kezdetleges ebben a telefonban a lehető legolcsóbb és leggagyibb kijelző alá szerelhető érzékelő lehet benne,persze ez csak feltételezés de akkor is pocsék
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító teszt
Topikgazda
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- iPhone 12 128GB Fekete Független
- Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium 1OO% !! még 2 Hó nemzetközi APPLE GaranciA
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
- iKing.Hu - Apple 16 Pro Max - Natural Titanium - Új, kipróbált
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Plus - Yellow - Használt, karcmentes
Üzleti előfizetők hirdetései
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest