Hirdetés
- ZIDOO médialejátszók
- Micro Four Thirds
- Bluetooth hangszórók
- Házimozi belépő szinten
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
Új hozzászólás Aktív témák
-
sxxorp
őstag
Hm, akkor te tényleg így csinálod... Nincs közös mobilflottánk, megőrülnék, ha csak ezzel kellene pepecselni (bármit hozzáadni, főleg külön, főleg kis összeggel = macera), vagy máris 8€ a vége, ami mondható kis tételnek, de több, mint amit az internetért fizetek.
Ingyen használom a kényelmi funkciókat desktop-on, köztük azt, hogy értesítést kapok a tárolt kedvenceim újdonságairól. Sem a vadonatúj, sem egyéb albumokon soha nem találkoztam kiszürkített, inaktív számmal/ albummal a jópár év alatt. De lehet, hogy azért, mert nem is Despacito-kalibert hallgatok, a kisebb részt kitevő friss zenéket illetően a neoklasszikusokat (Nils Frahm, Jon Hopkins, Ólafur Arnalds sb.), szofisztikáltabb elektronikát (Rival Consoles, The Chemical Brothers, stb.), progresszív rock-ot (Dream Theater), ambientet nem tartják túl tömeges, korlátozandó árunakEhelyett zenei kiadásaimat koncertélményekre fókuszálom: februárban annyira tetszett a Müpában Nils Frahm koncertje, hogy a másnapira is vettem olyantól, aki végül nem tudott elmenni, vagy októberben ott volt az Arnalds-koncert.
De szerintem túlbeszéltük. Desktop-on ingyenes mégcsak nem is app-os, csak böngészős verzióban sem tapasztaltam soha semmilyen korlátozást sem elérhető, sem a lejátszható számokban, sorrendjükben, de reklámot sem láttam még. Mobilon nekem 10-12 cserélődő offline album a Poweramp sokkal jobb lejátszási élményével, páromnak a Newpipe-ot tettem fel, szeret a youtube-on vadászni, így le is töltheti, háttérben/kikapcsolt képernyővel lejátszhatja, a minőség kevésbé érdekliHa bármi változik, alakulhat úgy, hogy megéri, egyelőre nem.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Lehet-e százezer forintért kvázi-csúcskészüléket letenni csupa kijelzővel, négy kamerával, rengeteg funkcióval és korrekt mérettel? A Xiaomi megpróbálja.
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus ProArt OC RTX 4070 OC 12GB GDDR6X videokártya 3 év garancia 27% áfa
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest