Új hozzászólás Aktív témák
-
sxxorp
őstag
Hm, akkor te tényleg így csinálod... Nincs közös mobilflottánk, megőrülnék, ha csak ezzel kellene pepecselni (bármit hozzáadni, főleg külön, főleg kis összeggel = macera), vagy máris 8€ a vége, ami mondható kis tételnek, de több, mint amit az internetért fizetek.
Ingyen használom a kényelmi funkciókat desktop-on, köztük azt, hogy értesítést kapok a tárolt kedvenceim újdonságairól. Sem a vadonatúj, sem egyéb albumokon soha nem találkoztam kiszürkített, inaktív számmal/ albummal a jópár év alatt. De lehet, hogy azért, mert nem is Despacito-kalibert hallgatok, a kisebb részt kitevő friss zenéket illetően a neoklasszikusokat (Nils Frahm, Jon Hopkins, Ólafur Arnalds sb.), szofisztikáltabb elektronikát (Rival Consoles, The Chemical Brothers, stb.), progresszív rock-ot (Dream Theater), ambientet nem tartják túl tömeges, korlátozandó árunakEhelyett zenei kiadásaimat koncertélményekre fókuszálom: februárban annyira tetszett a Müpában Nils Frahm koncertje, hogy a másnapira is vettem olyantól, aki végül nem tudott elmenni, vagy októberben ott volt az Arnalds-koncert.
De szerintem túlbeszéltük. Desktop-on ingyenes mégcsak nem is app-os, csak böngészős verzióban sem tapasztaltam soha semmilyen korlátozást sem elérhető, sem a lejátszható számokban, sorrendjükben, de reklámot sem láttam még. Mobilon nekem 10-12 cserélődő offline album a Poweramp sokkal jobb lejátszási élményével, páromnak a Newpipe-ot tettem fel, szeret a youtube-on vadászni, így le is töltheti, háttérben/kikapcsolt képernyővel lejátszhatja, a minőség kevésbé érdekliHa bármi változik, alakulhat úgy, hogy megéri, egyelőre nem.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- Microsoft Office és Office 365 topic
- Diablo IV
- Milyen házat vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- OLED TV topic
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB AIO Enigma XL Seasonic 650W
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest