Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Projektor topic
- Effektíve TKL méretűek a Corsair legújabb, numerikus paddal ellátott klaviatúrái
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen SSD-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
-
PROHARDVER!
Xiaomi Mi8 összefoglaló
(kódnév: dipper)
Új hozzászólás Aktív témák
-
alex89
senior tag
Üdv!
Más is tapasztalt már érzékelhető üzemidő csökkenést nagyjából miui 11(stock global) megjelenése óta? Nem játszom, nincs AOD, nincs navigáció, úgy látom nincs semmi új app ami nagyon merítené, fix alacsony kb 25%-os fényerőn vagyok egész nap mobilnettel. Régebben remek 6-8 órás kijelzőidők is kijöttek most pedig kb 4 óra lett. Van egy jó kis app (AccuBattery) ami szerintem elég reális adatok közöl a töltések alapján az akku állapotáról (egyébként van kütyüm is hozzá amivel tudom ellenőrizni). Szóval nemrégiben még bőven 93-94%-os állapoton voltam most pedig beállt fix 84%-re kb 2860mAh-ra . Létezhet, hogy a szoftver korlátozta le az akksit? almáéknál volt valami hasonló balhé ha jól rémlik....
Új hozzászólás Aktív témák
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Peugeot, Citroën topik
- Futás, futópályák
- Sorozatok
- Azonnali játékos kérdések órája
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3500
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest