- OLED monitor topic
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- Milyen egeret válasszak?
- TCL LCD és LED TV-k
- Hobby elektronika
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple asztali gépek
- Házimozi belépő szinten
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
-
PROHARDVER!
Xiaomi Mi8 összefoglaló
(kódnév: dipper)
Új hozzászólás Aktív témák
-
PioDVD
senior tag
válasz
Lgabor007
üzenetére
Részvétem! Én arra jutottam, ha hamarabb lesz teló, mint tok, a 3 napos tesztet szigorúan ágyban nyomom le, legfeljebb ki sem kelek
, aztán félrerakom, míg nincs tok+fólia.
De akciós teló sehol, várom az összefoglalót, aztán rendelek valami ajánlott cuccot.Amúgy érdekes, a zte gyári tokja és fóliája teljesen jó, így majdnem 4 év után érett el a tok, hasadozik, kitört belőle, de még most is véd.
-
Griff55
senior tag
válasz
Lgabor007
üzenetére
Mennyire törik könnyen? Mekkorát esett a telefon? Szeged környékén sajnos nem tudom, Budapesten azért vam egy pár, de az se mind igényes...(az eddigi fórumozók alapján). Ha van hozzá ügyességed, akkor egy összeszerelős videóban még meg lehet nézni, hogy hogyan kell cserélni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 15 Pro 128GB 100% Akku,Újszerű Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 15 128GB 82% Akku ONE függő,Megkímélt,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 14 128GB 86% Akku Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 256GB 100% Akku Megkímélt,Kártyafüggetlen! 1 Év Garanciával!
- Honor X7b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP ZBook Power 15 G8 Mobile Workstation i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A2000
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

, aztán félrerakom, míg nincs tok+fólia.