Hirdetés
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Akciókamerák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
- „Ezt a sorozatot emberek készítették!”
-
PROHARDVER!
Xiaomi Mi8 összefoglaló
(kódnév: dipper)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Karavik
veterán
válasz
ShadowLac
üzenetére
Dehogynem! ...csak épp függ a környezeti fényviszonyoktól, hogy mikor észrevehetőbb a HDR mosás.
Köztudott (én tettem köztudottá
) hogy MIUI kamerából akkor lehet kihozni a legjobb minőséget, ha semmi nincs bekapcsolva (se HDR, se HDR pro, se HDR live, se Night mode se semmi trükk) csak az AI. Egyedül ez nem ront a fotók minőségén, csak enyhén megtolja a színeket adott témánál, kék ég kékebb, zöld fű zöldebb lesz...stb. csak épp annyira ami pont jó tesz a vizuális élménynek.Annyit teszteltem már MIUI CAM vs GCAM, és annyit hasonlítgattam különböző camera beállításokat, módokat, hogy kisebb fajta község lakosságnak elosztva is elég lenne, így már jóformán fotóról megmondom milyen módban készült. Lásd mostani eset

Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen processzort vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- KONZOL beárazás
- Hálózati / IP kamera
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Óra topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro 128 GB Graphite 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Iphone 17 Pro 1TB, Bontatlan
- Xiaomi 13T 8/256 kék, hibátlan
- Samsung Galaxy S23 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Akku: 86%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Nuki Smart Lock Ultra okoszár
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2159
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN Z1 Plus A-Data 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3067
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
) hogy MIUI kamerából akkor lehet kihozni a legjobb minőséget, ha semmi nincs bekapcsolva (se HDR, se HDR pro, se HDR live, se Night mode se semmi trükk) csak az AI. Egyedül ez nem ront a fotók minőségén, csak enyhén megtolja a színeket adott témánál, kék ég kékebb, zöld fű zöldebb lesz...stb. csak épp annyira ami pont jó tesz a vizuális élménynek.