- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- HTPC (házimozi PC) topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Valami baja van a tápomnak
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Házimozi belépő szinten
- OLED TV topic
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
Xiaomi Mi8 összefoglaló
(kódnév: dipper)
Új hozzászólás Aktív témák
-
DanielK
addikt
válasz HUNited #12335 üzenetére
Én telefonszámmal hoztam régen létre a miui fiókot. Semmi spam nem jön a mail címemre.
Én jobban örülök hogy nem lesz dev verzió. Csak tényleg azok fogják tesztelni, akiknek kell.
Gondolom elegük lett a sok felháborodott usertől, akik panaszkodtak egy beta romra. Ami beta, ott benne van a pakliban hogy nem 100% valami.
Én iosen sem használtam beta szoftvert.
Örülök, hogy visszajöttem stabilra, nagyon jól funkcionál a telefon.
Nekem tetszik a miui, mivel nagyon hasonlít az iosre. Könnyebb volt váltani. Semmi nem hiányzik belőle.
Igen, én is szívesen vennék pixel telefont, de 150-180e Ft-nál nem adnék többet egy telefonért. Sajnos az olcsó pixelek meg olyanok amilyenek hardverben. Meg az a nagy káva?!
Ár/érték arányban bitang jó telefon a mi 8 vagy a mi 9!
Ez olyan, mintha megvennéd az apple valamelyik gépét, aztán inkább linuxot telepítesz rá, mert a mac os nem tetszik. Akkor minek veszed meg? Azért az hogy miui van rajta, a vásárláskor tudható volt. De ott az A2 vagy a Nokiák, ha tiszta android kell rá. -
Karavik
veterán
Az, hogy számodra nem felel meg a MIUI azzal nincs gond, olyan custom ROM-al használod amivel csak akarod, vagy eladod a telót és veszel egy nem Xiaomi-t, ha úgy érzed rosszul döntöttél ezzel a márkával. Ez nem egy életre szóló elkötelezettség, nem az életed múlik rajta csak egy telefon...minek ezen ennyit rinyálni?!
Nekem még nem loptak el semmilyen adatom, spamot se kaptam Kínából, de ha ilyen fóbiáid vannak akkor a Google-tól is óvakodj...
Nem rosszból, de szinte már csak erről szól a topik...
Xiaomi Watch S3 + Xiaomi 14 12+512GB [Android 15 Global EU HyperOS 1.1.4.0.VNCEUXM]
-
noorbertt
őstag
++100
Egyelőre PE rom és majd kiderül mi lesz a sorsa, mivel ezeknek nagyon gyorsan romlik az ára és használt telefont nem vagyok hajlandó venni.. így várok míg lesz egy árban és minőségben jó pixel.
Miui fanoknak érdemes lenne feltenni egy pihole-t a hálózatra xd a telefon gyári rendszeren képes megfőzni magát ha letiltasz egy egy hazatelefonálást, mert addig próbálkozik amíg el nem küldi és visszajelzést nem kap.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 12 Pro 128GB Vodafone Használt/1-3 hónap gar./Akku 89%/p3981
- iPhone 13 Pro 128GB Független Kék Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 84%/p3976
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 12 töltés 2027.11.19. iCentre jótállás
- Honor 200 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával