-
PROHARDVER!
Xiaomi Mi8 összefoglaló
(kódnév: dipper)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bali222
tag
Mai Pixel experience rom próbám után visszatettem az EU dev-et, viszont a kezdő inicializációnál hosszú időre beragadt a getting updates résznél.
Újraflasheltem az EU-t, a probléma megmaradt, pedig minden wipe megvolt.
Ez után felflasheltem miflash-el a global romot, de azon is megvolt a probléma. Utolsó próbaként visszazártam a bootloadert, úgy flasheltem, na attól már jó lett.
De utána meg nem tudtam újra nyitni a bootloadert. Próbáltam a fent lévő unlock progival, kínai error message. Próbáltam a leírásban lévővel szintén. Aztán elkezdtem túrni a fórumot és végül rátaláltam a 2.2.624.14-es verzióra, na ezzel már ment.Gondoltam leírom ezt a mai szívásom tanulságaként, hátha valakinek egyszer hasznos lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 15 Pro 128GB 100% Akku,Újszerű Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 15 128GB 82% Akku ONE függő,Megkímélt,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 14 128GB 86% Akku Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 256GB 100% Akku Megkímélt,Kártyafüggetlen! 1 Év Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 48GB RAM 4TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 (DisplayLink)
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- BESZÁMÍTÁS! Acer KG241QSbiip 24 165Hz TN FHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest