Hirdetés
- 

PROHARDVER!
Xiaomi Mi8 összefoglaló
(kódnév: dipper) 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Rob\'s
csendes tag
Szisztok!
Problémám adódott a legújabb frissítéssel (azt hiszem 12.0.3 vagy valami ilyesmi volt). Letöltöttem, elindítottam a telepítést, szépen pörgött aztán kilncvenpárszázaléknál megfagyott.. Vártam vele elég sokat de nem történt semmi, korábbi frisítésnél már volt egyszer egy ilyen problámám akkor hard reset segített de most sajnos nem
 fastboot képernyő (ahogy a csatolt képen is látszik) semmi rekació semmire, windows se látja 
 Van erre megoldás vagy tégla lett belőle? Esetleg ha más nem a rajta lévő dolgokat meg lehet valahogy menteni? (nagy részéről ugyan van biztonségi mentésem) 
Előre is köszi a segítséget 
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
 - Napelem
 - Battlefield 6
 - GoodSpeed: 24 éves a Windows XP! Nézzen ki úgy a Windows 11 mint az XP?
 - Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
 - Mozilla Firefox
 - Elektromos autók - motorok
 - Mobil flották
 - AMD Catalyst™ driverek topikja
 - Sopron és környéke adok-veszek-beszélgetek
 - További aktív témák...

- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
 - BESZÁMÍTÁS! MSI H310M i5 9500 16GB DDR4 120GB SSD 2TB HDD RTX 2060 Super 8GB ÚJ Zalman T4 Plus 600W
 - BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 3070Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
 - Samsung Galaxy Watch 6 Classic 47mm, 1 Év Garanciával
 - BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman T4 PLUS CM 650W

Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

fastboot képernyő (ahogy a csatolt képen is látszik) semmi rekació semmire, windows se látja 
 Van erre megoldás vagy tégla lett belőle? Esetleg ha más nem a rajta lévő dolgokat meg lehet valahogy menteni? (nagy részéről ugyan van biztonségi mentésem)