- Zeneszerkesztő és DJ topic
- Milyen széket vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
Xiaomi Mi8 összefoglaló
(kódnév: dipper)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Uhh nagyon megkívántam ezt a gépet!Ezért az árért ez egy pöpec telefon.
Csak az a fránya MIUI...
Én nagyon nem szeretem,a Note 4nél is ment fel rá a LOS,azzal viszont nagyon jó volt. -
Z_A_P
addikt
válasz
kazsmerlaca #45 üzenetére
+1
Soha tobbet nem akarok olyat hogy kulon van desktop es alkalmazasok kepernyo, mikor neha galaxy kerul a kezembe ott huzogatom az asztalt hogy hol van az app amit keresek, kinnt van shortcut, vagy be kell menni alkalmazas koze, hol keressem, total ertelmetlen.
-
natë
nagyúr
válasz
kazsmerlaca #38 üzenetére
-
judas13
addikt
-
Silεncε
őstag
-
Végre itt a teszt. Olvasom is.
-
kazsmerlaca
senior tag
Hát a kamerától nem vagyok elájulva sajna...
-
Griff55
senior tag
Végre teszt!!!
Hétfő óta használom nagy megelégedésselszerintem is abszolút ajánlott vétel. Mondjuk a hazai 150K már kicsit borsos, de a 128-as 115K-ért is beszerezhető Kínából
-
RandomGosu
senior tag
ennyiért ez ajándék...
-
judas13
addikt
válasz
SkyLine3000 #14 üzenetére
Nálam a notch és a hátra toszott ujjlenyomat szenzor kizáró tényezők. Meg ez a tepsi méret. Árban tényleg jó, és ez már csak lefelé fog menni most az idővel.
-
Jó lett a teszt örülök, hogy nem ezt vettem meg, hanem mix 2s-t...
-
Engem nem zavar a szelfi kamera helye gyakorlatban sem. És nem tudnék dönteni a mix2s és a mi8 között jelenleg. Szerencsére nemrégiben vettem mix2-őt, de nagyon várom a következő verziót mindkét telóból, mert jövőre lehet cserélek rájuk.
Mi8-nál ami tetszik az az amoled.
Mix2s-nél az hogy nincs notch. -
golyós
addikt
Tetszetős, jövőre remélhetőleg még tovább javítják a kamerát és viszatérek Miui-ra.
-
mikej95
aktív tag
Lehetett volna nagyobb a telep, de korrekt cucc mint mindig. Xiaomi.hu még mindig nem elérhető. Ha más nem egy excel tábla lehetne az árukészletükről.
-
DeathAdder
veterán
Remek lett, köszi
Nyers sebesség és stock droid miatt nálam is OP6 felé billen a mérleg, de titkon azért remélem, hogy hamarosan lecseng a noccs mánia, és kihúzom addig OP3-on
-
csapoze
csendes tag
Sziasztok,
Akinek van ilyen, esetleg használ TVGO alkalmazást vagy netbankot? Megy minden vele flottul? Mert régebben voltak Xiaominak ilyen gondjai.
köszi a választ. -
plejik
addikt
Azzal van kijelző probléma úgy tudom, még a MI 8 -nak jobb a kijelzője + ez valamival élhetőbb lásd szelfi kamera megoldás, stb.
Ochocinco46
OP 6 fórumba beír , vagy Te beírtál volna biztos, hogy van valaki a közelbe aki szívesen megmutatja neki.
Ádám16
Nekem is jobban bejön a stock rendszer, de a miui globál verziója nincs tele b..va sok kínai appal, és a rendszer is jól átlátható 1-2 nap után megszoktam, sőt pár napig megint használtam az OP 3 -at, és észre vettem hogy hiányzik a miui felülete és egyed beállításai lehetőségei.
-
Wesder
titán
Köszi a tesztet. By Fejvadi
-
Ochocinco46
aktív tag
OP6-ot annyira nem könnyű kipróbálni, nekem nem volt ismerős a közelben akinek van, boltról meg nem tudok, ahol ki lenne téve.
MI store-ba elmentem nyomogatni a telókat, de nem volt az az érzésem, hogy elő a bankkártyát és viszek egyet haza. Ezért rendeltem be vakon az OP6-ot (kipróbálás nélkül, egy rakás tesztet végignézve) és nagyon jó döntés volt... -
joey04
titán
válasz
enginev3.0 #5 üzenetére
Mehetett volna bele 4000 mah is. Akkor úgy bírná mint a pocok.
-
SkyLine3000
addikt
Nálam ez az idétlen kijelző(forma) kizáró tényező. Minden együtt van, h ne kelljen.
-
PowerBuldog
veterán
válasz
enginev3.0 #11 üzenetére
A másodikon valóban nem vettem észre, hogy még 49%-on van. Az viszont baba
-
Ádám16
addikt
Így kell ezt. SAmoleddel ez nálam best buy. Egyedül a MIUI nem jön be, hiába használom a céges mobilomon egy éve már, a stock droid felé jobban húz a szívem.
Privát felhasználásra pedig az iOS felé, de tegnapelőtt nálam végleg leszerepelt az a cég -
enginev3.0
félisten
válasz
PowerBuldog #8 üzenetére
Az első három kép egy feltöltés
Több mint 2 napot ment és 5 óra Sot van benne
(Hétvége volt, otthon voltam, legtöbbet wifin ment)Másik két kép megint egy feltöltés, 49%on volt az akksi és 4.5 óra SoT volt már benne
Én is naponta szoktam ennyit belerakni munkanapon, minden nap töltöm, de nem kell keresgetni a töltőt 4 óra SoT után
Ráadásul rengeteget utazok, sokat van magason a fényerő, térerő mindig változik, váltogatja az antennákat utazás sorángretzky77
-
gretzky77
veterán
válasz
PowerBuldog #8 üzenetére
Igen de az első rész arról szól,hogy több mint 2 napja megy a telefon és úgy ennyi a kijelző a második esetén meg szintén 4+ óra a kijelző viszont 49%-on az akksi
-
PowerBuldog
veterán
válasz
enginev3.0 #5 üzenetére
Némi ellentétet érzek itt.
Nálam minden telefon 3-5 óra közötti SOTtal végzett, ez a telefon simán hozza a 6 órát, de akár 8at is
Ezzel szemben az összes képen amit belinkeltél 4-4.5 óra SoT van.
Ennyit én egy nap alatt is összehozok, tehát este már tölteni kellene. -
-
Gergőke88
addikt
Oneplus vagy inkább ez...
-
joey04
titán
Korrekt cucc. A telepért kár, a többi nagyon jó.
-
papi77
addikt
Végre itt a teszt
Már olvasom is! -
Roxbury
őstag
Lehet benevezek egyre.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A középkategóriában magától értetődően szórja az ajánlott modelleket a Xiaomi, de vajon tud-e vonzó maradni a Mi 8 úgy, hogy a valódi kompaktságát elvesztette?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Jellyfin, Emby, Stream.io, Plesk Streaming platform
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Óvodások homokozója
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Zeneszerkesztő és DJ topic
- Linux kezdőknek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF 120TB+400GB rack szerver - 2xE5-2680v4,128GB RAM,2x10G NET,H730p RAID
- Thinkpad P16s notebookot vennék
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT Rampage SHIVA Zalman 600W
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte A620M R5 7500F 16GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB InWin 301 Erazer CM 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest