Új hozzászólás Aktív témák
-
g_g_g
őstag
válasz
scream24 #4048 üzenetére
"Mikor megvettem a telót nem is költöztem át. Elindítottam a bl nyitást, majd wgy het múlva a nyitással együtt rá is húztam a romot"
Így volt nálam is pontosan
Én most EU stabilon vagyok, de látom a hetire már kijött a MIUI14-es verzió is.
Remélem hamarosan a stabil is megkapja. -
-
g_g_g
őstag
Ha nincs rá szükséged, távolítsd el. (Magisk topikban van leírás róla)
Szerintem utána menni fog a Wallet.
Nem a nyitott bootloader a baja, hanem a Magisk (ha nincs minden jól beállítva). -
V.Dave
senior tag
Igen de nem tudom jót telepítettem-e? Nincs benne semmi funkció
-
V.Dave
senior tag
Sziasztok.
Takarék bank végre (3év halasztás után) elérhetővé tette a gpayt. Namármost a 11lite 5g tudtommal támogatja az NFC-t. Viszont a walletban nem tudom hozzá adni a kártyámat mert nem felel meg a biztonsági követelményeknek. Arra gondolok hogy azért mert a BL nyitva van. Mit tudnék tenni ha nem akarom hogy elvesszen az összes adatom.( Vissza zárásnál letöröl mindent.
-
Mikszi
tag
Megjelent a xiaomi.eu MIUI 14 A13 development rom . Akit érdekel. Lite 5g (renoir)
-
nokia123
aktív tag
Sziasztok! Nem tudom hogy volt e már valakinek ilyen, a páromnak 11 lite 5G telefonja messenger valamiért nem Magyar és most Angolra állítottuk,azt irta ki a messenger most jelen pillanatban nem lehet magyar nyelvet beállítani, de eddig jó volt. A telefon nyelv az Magyara van állítva a facebook ott is jó szerintem. Mi lehet a gond? Letörölni nem szeretnénk mert minden elveszik ami van rajta,ha minden igaz.
-
Rixman
tag
Sziasztok,
MIUI 13-ban hol található meg a proximity szenzor on/off kapcsoló?
Köszi!
-
szetib
tag
Érvényes erre a telefonra bármiféle világgarancia? Ha Mo-on vinném be a szervízbe, de a telefon nem Mo-ról származik, attól még garanciában szervízelik?
-
ron8
senior tag
Sziasztok! Ezt a telefont lehet vezeték nélküli töltővel tölteni?
-
bjames
aktív tag
Nézte már valaki, hogy a telefon szabályozza-e neki automatikusan a képernyőfrissítést 60 és 90 Hz között? A developer options-ben bekacspoltam a Frissítési gyakoriság kijelzését, de a képernyőfrissítés app függő, nem használat függő, vagyis fix 90 Hz-en megy a kijelző ha nem nyúlok hozzá 1 percig akkor is. Ha pl. youtube-ra váltok, ott visszaveszi 60 Hz-re, de ott meg fix 60 Hz konstans. Az volna a normális, ha nem nyúl az ember a képernyőhöz, akkor pár másodperc után vegye vissza 60-ra.
Xiaomi EU stabil rom-on vagyok. -
-
szetib
tag
Nekem sincs bajom a közelségérzékelővel (11L 5G, de a korábbi xiaomik sem voltak rosszak ilyen téren)
Nem találom a xiaomi.eu romon belül, hogy a megbízható bluetoothos eszközzel (pl autó bluetooth-ja) oldja fel a telefont. Ez korábbi android verziókban benne volt. Ebben nincs?
-
balu1977
senior tag
Azért ne általánosítsunk. Nekem speciel semmi bajom vele.
-
Rixman
tag
Sziasztok!
Párom kapott egy 11 Lite 5G NE-t, hívás közben nem kapcsol ki a kijelző. Mi lehet a gond? Hogy lehet megoldani? Előre is köszi!
-
Dwatti
addikt
Mi fióknak van valami + értelme a Google fiók mellett?
Úgy látom G. fiókkal minden müködik
Nem látom értelmét Mi fiókba is bejelentkezni. -
Bossi
őstag
válasz
bandigyerek #4010 üzenetére
Köszönöm. Közben a GCAM-ot is feltettem azzal is megy.
-
bandigyerek
senior tag
Igen, így már valószínűbb. APK MIRROR.
-
Bossi
őstag
válasz
bandigyerek #4008 üzenetére
Köszi ez megvolt és az érdekes, hogy mssenger alatt működik a kamera, tehát az alkalmazással van valami szerintem.
-
bandigyerek
senior tag
Elsőnek a beállítások között keresd meg az alkalmazásoknál (lehet, hogy be kell kapcsolni, hogy mutassa a rendszeralkalmazásokat is) a kamerát és törölj minden adatot (cache-t biztosan). Hátha valamit félreírt csak és azért FC-zik. Feltéve ha még nem csináltad meg, mert akkor nem szóltam.
-
Dwatti
addikt
válasz
bence00333 #4003 üzenetére
Részben az újlenyomatolvasó gyakori* meghibásodása miatt végül 12 lite verziót rendeltem meg, ebben a kijelző mögött van.
+25 e a különbség.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest