- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- MoDT alaplapok 16-magos CPU-val, a Minisforum gondozásában
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Költséghatékonyságra törekszik a Patriot legújabb, PCI Express 4.0-s SSD-je
- Játékok futtatásán segít a legújabb GeForce driver gyorsjavítása
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kihátrál az x86S architektúra mögül az Intel
- Apple asztali gépek
- Philips LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Apple notebookok
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
-
válasz F4RR3LL #3597 üzenetére
Nekem meg eddig ez a kedvenc telefonom az akku is jól bírja, nem nyomkodom a fülemmel, esetleg ha garis, vidd vissza máris.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi smart band 9 Pro Black [GPS Signal in 2-3 sec.], Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/102 kg.-- ∞ ]
-
F4RR3LL
csendes tag
Életem legrosszabb telefonja. A földhözvágás szélén vagyok, de inkább eladom.
Akku harmatgyenge. Huawei Mate 20 Literól váltottam. Jóval kevesebb használat mellett, dupla annyira merül. A képek, amiket készít, szintén harmatgyenge.
Telefonálás közben random nyomkodom a kijelzőt a fülemmel, az automata fényerő rendszeresen kikapcsol magától, frissítés óta babarózsaszín lett minden rajta (híváslista, beállítások, üzenetek) és bármit csinálok, így marad.
2-3 naponta újra kell indítani, mert a billentyűzet nem jön fel, ha gépelni szeretnék. Szóval.. katasztrófa. -
bjames
aktív tag
válasz Viktor0610 #3592 üzenetére
Nem az app lockolásával van gondom, az működik. Hanem az általános memóriakezeléssel, hogy sokszor indokolatlanul hamar ujratolti az appot megnyitásakor, miközben még volna sok szabad memória, tehát tarthatná nyugodtan a memóriában.
-
MODERÁTOR
-
gilead
tag
Köszönöm a segítséget, megpróbálom akkor visszazárni. Ugyanúgy MI UNLOCK segítségével lehet esetleg, vagy fatboot módban teljesen gyári ROM kell rá újrahúzva? Ha igen az ajánlott gyári taiwani rom is a hivatalos oldalról érhető el? Köszönöm.
(A Redmi 3 óta nyúztam-telepítgettem-rom(b)oltam őket, de mostanában volt egy kis kihagyásom!) -
MODERÁTOR
-
bjames
aktív tag
Lehet valamit kezdeni azzal, hogy viszonylag hamar kilövi a teló az appokat a memóriából? Az alkalmazásváltóban való lockolason kívül, Ill az appok egyedi állításán kívül, tehát valami rendszerszintű beállítással.
MIUI Global 13 alatt vagyok. Ebben egyébként más az EU rom? -
g_g_g
őstag
Mindig is EU ROM-ot használtam (természetesen nyitott bootloader) és gond nélkül megy a Gpay.
Nálam van Magisk, ott valóban szükséges néhány beállítás (egyszer) és nincs gond a frissítések után sem.
Magisk topik összefoglalójában minden benne van.Én azt gondolom, hogy nagyon jó, hogy van választási lehetőségünk (Global, EU stabil, EU fejlesztői) és mindenki kiválaszthatja, hogy a felhasználási szokásainak melyik megfelelő.
Nem jobb vagy rosszabb az egyik a másiknál, hanem egyszerűen mások az előnyeik és a hátrányaik. -
dchard
veterán
Nyilván az app elkezdte érézkelni a nyitott bootloader-t, ami azért nem akkora meglepetés. Én nem használom fizetésre a telót így nem tudom mennyire megoldás, de talán érdemes megcsinálni a root (Magsik) + root elrejtést (zygisk) az adott app elől, így talán újra működésre bírható. Szerintem mindegy milyen romot raksz fel, amíg a BL nyitva van, sanszos hogy ez ilyen marad...
A kitárulkozó idegenektől mindig elfog a hányinger. [Cornelius]
-
gilead
tag
Sziasztok! Olyan problémám van hogy egyik pillanatról a másikra letiltott a bankkártyás fizetés arra hivatkozva hogy nyitott a telefon és nem felel meg a biztonsági követelményeknek. Xiaomu.eu 13.08 stabil van fent, fastboottal tettem fel egy hete, azóta naponta kb 10x fizettem már. Van valami ötlet mi okozhatja? Köszönöm!
-
válasz Genesistibi #3581 üzenetére
Ez.
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi smart band 9 Pro Black [GPS Signal in 2-3 sec.], Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/102 kg.-- ∞ ]
-
@tco@
aktív tag
válasz scream24 #3575 üzenetére
Nekem az tünt fel hogy használat közben erősen merül (ezért írtam a SOT-ot is), stand by meg nem, kisebb kapacitású aksinak érződik ami benne van. De amúgy igazad van, nem kéne emiatt izgulni Csak én megszoktam az előzőeknél hogy 5-7h SOT és másfél nap megvan úgy, hogy szinte sose töltöttem csutkára.
@#3574pitiless: csak fene se akar két év után aksit cseréltetni, ha esetleg most kitolnám a szokásos csereciklust . 600-800 ciklus li-po aksinál már szerintem érezhető lesz erősen. -
scream24
senior tag
Én minden este töltőre rakom, reggel leveszem. Tök mindegy hány %-on van az aksi. Még egyszer sem merült le teljesen estére. Pedig két sim, bluetooth, mobilnet, nfc stb. bekapcsolva. Teljesen rendben van. Nem értem ezt a nagy akuharcot, nem tart semeddig feltölteni, és úgy használja az ember ahogy szeretné. Mégis csak a telefon van értünk, és nem fordítva.
Minden csoda két napig tart. Régebben még három napig tartott, de azóta felgyorsult a világ.
-
djapor96
senior tag
válasz Genesistibi #3562 üzenetére
Én innen tettem föl a 12.5.7-et az imént.
[link]Qtek S100, Mio A701, HTC Kaiser, Samsung Omnia i900, Xperia X10i, Samsung S2, Huawei U8500, Samsung Note , HTC One, Samsung Ace 3, Lenovo Vibe X2, S850, Huawei P8 lite, P9 lite, Mi Mix 2, Mi9 Lite, Mi11 Lite, Samsung Galaxy Z Fold 3
-
djapor96
senior tag
válasz bopeti98 #3564 üzenetére
12.5.5-re ez sem ment föl. Most föl raktam manuálisan a 12.5.7-et atállítottam a régiót Svájcra és rögtön felajánlja a 13as frissítést.
Qtek S100, Mio A701, HTC Kaiser, Samsung Omnia i900, Xperia X10i, Samsung S2, Huawei U8500, Samsung Note , HTC One, Samsung Ace 3, Lenovo Vibe X2, S850, Huawei P8 lite, P9 lite, Mi Mix 2, Mi9 Lite, Mi11 Lite, Samsung Galaxy Z Fold 3
-
Jó ez a mobil fizetés, rákaptam mint maci a mézre, már azt sem tudom h néz ki egy bankjegy.
[ Szerkesztve ]
-
pilipi
aktív tag
Minden hanggal kapcsolatos dolog hangosabb lett úgy érzem kicsit.
De a vezeték nélküli fülesnél ott nagyon nagy volt az eltérés.
Ott nem csak "azt hiszem mintha" érzés volt, hanem konkrétan halkítanom kellett annyira hangos lett.
Svájcot is próbáltam az nem volt jó, nálam csak a Szent Ilona és a San Marino volt ami ténylegesen érezhető változást hozott a hangban.#3566
A 13-as frissítést én is csak úgy kaptam meg, hogy régiót váltottam, amint visszaraktam magyarra azonnal eltűnt és azt mondta "nem található frissítés"
Így hát San Marino miatt kaptam meg a 13.0.4.0 (SKIEUXM) frissítést Ota-n
De nálam 3.3 GB volt a méret[ Szerkesztve ]
-
bopeti98
őstag
válasz Genesistibi #3562 üzenetére
[link]
Innen nyugodtan letöltheted a gyári ROM-ot. Az EEA verziót válaszd ki. -
Bandit21
addikt
-
djapor96
senior tag
Enyémre simán fölment. A feleségemén meg a V12.5.5 RKIEUXM van arra nem engedi föl. De nem is ajánl frissítést 12.5.7-re.
Hol a hiba?Qtek S100, Mio A701, HTC Kaiser, Samsung Omnia i900, Xperia X10i, Samsung S2, Huawei U8500, Samsung Note , HTC One, Samsung Ace 3, Lenovo Vibe X2, S850, Huawei P8 lite, P9 lite, Mi Mix 2, Mi9 Lite, Mi11 Lite, Samsung Galaxy Z Fold 3
-
pilipi
aktív tag
válasz Viktor0610 #3559 üzenetére
Értem már R mint Red Velvet Cake és S mint Snow Cone a belső kódnevük alapján.
Ezek szerint a következő TKIEUXM lesz
Akkor ezek szerint engedhetem neki a frissítést.
Csak érdekesnek találtam, hogy visszarakom a régiót és azonnal eltűnik.[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
pilipi
aktív tag
A történet a következő, van egy Xiaomi vezeték nélküli fülhallgatóm.
Kevésnek találtam a hangerőt és az ajánlások alapján átállítottam a régiót San Marino-ra majd utána Szent Ilonára.
Tényleg hihetetlen az eltérés mindkettő javára a magyar régióhoz képest.
Így már nagyon elégedett vagyok vele.
Viszont a magyar régióval 12.5.7 -es frissítésnél nem ajánlott fel újabban a másik kettőnél azonnal feldobta, hogy frissítsek Miui 13-ra.
Amint visszarakom a régiót magyarra azt mondja nincs elérhető frissítés.
Az a kérdés, hogy engedjem -e a frissítést a mostani 12.5.7.0(RKIEUXM) - ről, 13.0.4.0 (SKIEUXM) -re ahogy ajánlja?
Nem találtam meg, hogy mi az eltérés az SKI és az RKI között. -
-
scream24
senior tag
válasz z123456z #3550 üzenetére
Mivel a gpay-hez van rendelve a kártya, nincs mit, mihez rendelni. Ha magasabb összeget fizetek fel kell oldanom a kijelzőt. Alacsony összegnél nem. Tehát ,mintha pint kérne. Számomra így megfelelő.
Minden csoda két napig tart. Régebben még három napig tartott, de azóta felgyorsult a világ.
-
z123456z
őstag
válasz scream24 #3548 üzenetére
Gpay szerintem mindent beállít magától, de valóban, ezt át kell állítani és alapértelmezett fizetési módot is be kell állítani. A simple-nek be kellett.
Gpay másnál sem kér pint 15 ezer fölött sem? Eddig nem találkoztam olyan összeggel, ahol kellett volna pin ( <30.000 Ft ). Érdekes.
[ Szerkesztve ]
-
scream24
senior tag
-
pubili
csendes tag
Van ötletetek miért nem működik a telefonos fizetés? Bank rendben látja a kártya beállításait, én is úgy látom, hogy be van állítva, NFC bekapcsolva. Újra töröltem a netbankot, újra regisztráltam, de még mindig semmi.
-
MODERÁTOR
-
-
Azerta
csendes tag
Szasztok!
Aki lefrissítette miui 13-ra Xiaomi Mi 11 lite 4g-jét,annak mennyi időbe telt a folyamat?
Az enyém erőlködik reggel 6 óta s csak 19%- on áll!
Most van 10:28.ez normális??
Hálózat OK.Minden gyári,OTA-n próbálkozom...[ Szerkesztve ]
-
pubili
csendes tag
No, ügyfélszolgálat is élőnek látta a kártyát, a mobilbankban is beállítottnak látom, de beljebb lépve a kártyabiztonságba nem volt beállítva, felajánlotta a beállítást. Erre viszont az írta, hogy hiba, próbáljam meg később. Visszalépve, újból belépve a kártyabiztonságba pedig már beállítottként látom.
Legközelebbi vásárlásnál próba... -
pubili
csendes tag
Ma, rövid időn belül másodjára nem ébresztett. Erre valami megoldás?
Az időjárás widget sűrűn nem hajlandó magától frissülni, csak, ha rámegyek. Most még hülyeséget is mutat, ha frissítem. Illetve nem akarja az aktuális tartózkodási hely időjárását mutatni.
Tettem egy másik időjárás widgetet, az sem nagyon akar frissülni magától, de annál az idő sem frissül.
A kettő sosem mutatott még egyforma hőfokot. Az iphon-on meg egy harmadik adat van. -
pubili
csendes tag
válasz Viktor0610 #3531 üzenetére
Így van. K&H. Eddig gond nélkül működött.
-
MODERÁTOR
-
pubili
csendes tag
Sziasztok!
Nemrég vettem a telefont, már gondolkodtam az eladásban (ha ebben gyakorlott lennék, már biztosan megtörtént volna), de aztán sikerült a fent leírtak szerint frissíteni 13-ra. Így egy kicsit szimpatikusabb. Azóta viszont nem tudok a telefonnal fizetni. Mobil bankba újra regisztráltam, G Pay-ből töröltem, újra hozzárendeltem a kártyát, NFC bekapcsolva. Ezek után sem működik. Van valami ötletetek mit tehetnék még?
Továbbá telefonáláskor mindig lejön az a felső állapotsor (vagy mi, fényerő, zseblámpa, wifi, mobiladat, stb.). Ez mitől van, mivel lehet elkerülni? -
juve600
nagyúr
ujjlenyomat olvasó megoldás [link]
-
A mechanikus dolgokkal mindig csak a gond van, belemegy a por, nincs kontakt, nedvességtől rozsdásodik, rakták volna a kijelző alá mint a 12 Lite-ban, tanultak a hibából.
-
Bandit21
addikt
Mivel én kb 3-5 évig nyuzok egy telefont, és anno le csúsztam a 9SE ről és azóta vártam a kis xiaomi telefont (amire persze végül még fél évet kellett volna ...mi12) az októberben nyugdíjba küldött redmi 4x hez képest ez egy csoda...
[ Szerkesztve ]
regisztrált: 2003-02-20 10:16, azaz .... 21 éve a PH!-n!
-
bopeti98
őstag
válasz Bandit21 #3518 üzenetére
Párom telefonja a múlthéten jött vissza a szervizből, szintén a fenti probléma miatt (ujjlenyomat eltűnik, majd maga a gomb is teljesen behal). Semmi extra nem volt, kicserélték a gombot és kész. 1 hét sem volt az egész. Április 3-án vasárnap leadtam egy Yettel üzletben, szombaton mentem is érte.
-
Bandit21
addikt
Akkor én is várom mikor adja meg magát az enyém. A fenébe pedig szeretem ezt a telefont.
De ha már ilyen gyakori a dolog tapasztalat is érdekelne, mi volt a szerviz után?
Új gomb?
Új szoftver?
Új telefon?
Mi a sztori vége?regisztrált: 2003-02-20 10:16, azaz .... 21 éve a PH!-n!
-
fap333
aktív tag
Szervusztok!
Akinek valamilyen EU rom van fent az meg tudná nekem nézni, hogy az automata hívásrögzítés az működik rendesen?
Két napja próbálom beállítani, de valahogy nem megy...10 fajta ember létezik. Aki ismeri a bináris számrendszert, és aki nem.
-
Zamasun
aktív tag
Meddig tervezi a Xiaomi az Mi 11 lite támogatását, úgy értem hány android főverzió fog rá jönni ?
-
-
szucstom
őstag
válasz Viktor0610 #3506 üzenetére
jah, sima 5G. Ezek szerint hardveres? mindenhol azt olvasta a kollégám is, akinek ugyanez a baja, hogy szoftveres jellegű a gond.
PS4 ID: Z0D14C_1990; Manjaro KDE
-
MODERÁTOR
-
szucstom
őstag
Na, nálam eltűnt az ujjlenyomat olvasó.... Se feloldás, semmi sem működik. Restart után még az opció is kikerült a beállításokban.
PS4 ID: Z0D14C_1990; Manjaro KDE
-
MODERÁTOR
-
scream24
senior tag
válasz monocikli #3486 üzenetére
A megfelelő romot letöltöd pc-re, laptopra és úgy flash-eled fel. Mivel csak fastboot rom van, nem fog menni ota. Az adatok megmaradnak, csak figyelj, hogy NE a first install batot inditsd el! ☝️
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 200 Pro - mobilportré
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Xbox Series X|S
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kihátrál az x86S architektúra mögül az Intel
- Hardcore café
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/1TB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor 200 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 12/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Iphone 12 64Gb Black - Kártyafüggetlen - Karcmentes - 87% - Magánszemély
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512/12 GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest