Hirdetés
- SSD kibeszélő
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- HP ProLiant MicroServer Gen8
- Négy P-maggal jön a Panther Lake generáció
- Milyen notebookot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bronzos ATX 3.1 tápok a be quiet! névjegyével
-
PROHARDVER!
Ár-érték arányban verhetetlen a Xiaomi Mi2, napjaink egyik legerősebb hardvere mellett a MIUI is jobb, mint valaha. Ha kérdésed van a készülékkel vagy a használatával kapcsolatban, kérlek előbb olvasd el ezt az összefoglalót.
Új hozzászólás Aktív témák
-
szoke12
őstag
válasz
Williamgrant #19099 üzenetére
Igen, azt láttam... Végül megrendetem ezt, remélem, hogy nem lesz gond. Úgy látom ezeket a képeket több helyen is felhasználják, szóval nem tudom, mennyire mérvadó, mert azt írja, hogy új, amit árul...
Egy hónap múlva kiderül -
-
szoke12
őstag
Sziasztok!
Innen rendelt már valaki kijelzőt? Nem tudom, honnan érdemes, de most nagyon sürgőd lenne. -
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Williamgrant #19095 üzenetére
Bocsi, eladó (mármint a kijelzőé). Ugyanis nyomtunk egy dispute-ot. Pontosabban az egyik kolléga.
Úgy látszik a nátha kezd az agyamra húzódni. -
-
-
Disque
aktív tag
Lenne egy MIUI-s kérdésem.
A Here WeGo-t használnám, de van vele egy kis problémám. Bejövő hívás esetén a teljes képernyős hívásfogadó kép jön be, én pedig azt szeretném, hogy a pl kamera app használata esetén megjelenő, csak a felső sávban megjelenő kis hívásfogadás, elutasítás menüsáv jelenjen meg. Van erre lehetőség? Régebben ez sygic esetén tuti működött, de lehet, hogy az még másik MIUI verziónál volt. -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Williamgrant #19089 üzenetére
Dehogy akarom kifúrni, csak elméleti síkon érdekelt a dolog...
"Samsung ezért a két infra adó és vevő közé tesz egy műanyag keretet..."
Jaja! Találtam egy ilyen videót a neten, hogy az emberünk levágott egy kis darab szigetelő szalagot, majd égetett rá két lyukat pákával, majd az egészet betette a "bontott" kijelzőbe, és jó lett."Szerintem filcezz és nézzük meg mi lesz."
Fogok, de most egy-két napot mindenképp várok, hogy mit mond a vevő (nem akarom addig szétbarmolni). Aztán veszek filcet és polírt, és hajrá.(#19091) ginola
Az "SD-kártyán" kívül mindent. -
ginola
addikt
A Wipe data mit töröl?
-
válasz
Williamgrant #19089 üzenetére
Ja és persze Chip Spray forever!
-
válasz
<Adamsky> #19088 üzenetére
Ha kifúrod, nem működik. Ami működik: kifúrod fólia nélkül, felteszel egy edzett üveg lcd "fóliát", majd azt sötétíted le a lyuknál. Kérdés hogy mivel tudsz üveget fúrni hogy ne repedjen el.
Magát a működést megtalálod Google barátod segítségével, azt hogy az érzékelő egyáltalán működik-e, egy másik mobil kameráján keresztül tudod tesztelni. Az infra fényt te nem látod, de a kamera érzékelő egy részét igen (lencse előtét infra szűrés, ebbe se mennék bele bővebben). Hívás indításkor egy másik mobil kameráján keresztül nézd meg közelről az érzékelőt (mikor szét van szedve, de lehet a sötétítésen keresztül is látszik).
Nálad inkább arra tippelnék, hogy a karcok belül visszaverik az infravörös fényt a mellette lévő bejövő fényt vizsgáló infraérzékelőre.Pl a Samsung ezért a két infra adó és vevő közé tesz egy műanyag keretet, tehát jobban zárja el egymástól.
Szerintem filcezz és nézzük meg mi lesz. -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Williamgrant #19087 üzenetére
Kössz a tippet! Nem tudom, hogy mikor lesz erre újra időm, ill. kedvem vele foglalkozni, de abban igazad van, hogy egy próbát tényleg megér. Ha sikerült, akkor mindenképp jelzem.
" ... Polírozás nélkül is rá mehetsz a fekete filccel ... "
Nem igazán vágom, hogy hogyan is működik ez a proximity sensor, de itt az esetemben nem pont az a baj, hogy "nem lát ki"? Vagyis úgy érzékeli, hogy folyamatosan van előtte valami.
Innen nézve az alkoholos filcezést is túlzásba tudom vinni nem? Illetve mi lenne (természetesen csak elméleti síkon) ha kifúrnám az előlapot? Akkor nem működne? -
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Karavik #19084 üzenetére
Nem tudom, hogy nézted-e a képeimet, de nekem igen karcos is volt ott a plexi az érzékelő előtt, plusz már alapból nem volt tiszta a cucc a fólia (ami nem rá való volt) alatt.
Most kissé elbizonytalanítottál. Lehet, nem Te, de valaki innen már vásárolt kijelzőt, ill. ugyaninnen jött az enyém is. -
Karavik
veterán
válasz
<Adamsky> #19079 üzenetére
A közelség szenzor nagyon érzékeny arra, hogyan illeszkedik előtte a kijelző ill az üveglap. Gyakorlatilag szemre kiszűrhető a hiba, mert ha a bal felső sarokban az üveg kiemelkedik a keret síkjából, vagy egy szintben van vele az jó eséllyel bezavar a közelség szenzornak. Az a megfelelő amikor az üveg a keret síkja alatt van ~0.5 mm-el. Sajnos nekem második Mi2S készülék rendelésnél gyárilag olyan gagyi kelezővel küldték, hogy a bal felső sarokban újonnan kiállt az üveg és állandóan szarakodott a közelségszenzor. Miután kicseréltem a 91$ kijelzőre a hiba megszűnt és azóta is pöpec. Te is ilyet vettél?
-
szoke12
őstag
Sziasztok!
Van esetleg valakinek elfekvőben egy új digitizere (előlapja) a Mi2-höz?
Ha kijelző is van hozzá, nem gond, úgy is érdekel. Vagy ha tudtok olyan forrást, ahonnan érdemes rendelni, az is érdekelKöszi!
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
DrKapocs #19078 üzenetére
Annyi haszna volt, hogy egy picit én is kitisztítottam, de nem spray-el.
Az első szétszedés egyébként még kézremegős / homlok verejtékezős volt, de a negyediknél (utoljára sikerült úgy összerakni, hogy nem fókuszált a kamera) már oda se néztem.
Szuperül szerelhető ez a kis masina. Kár, hogy nem vagyok alig van hozzá rendes alkatrész. Jövő héten majd eldől mire jutok az eladóval ...(#19080) tomic
Szóval azt mondod, hogy nem is a forrás vagy az ár, hanem a vakszerencse számít? -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Alex kettő #19073 üzenetére
Köszi, közben én is ráleltem (frissítettem is a link-en lévő képet).
Viszont a közelség szenzorom nem müxik. Ebből újabb szétszedés lesz. Fenébe... -
<Adamsky>
nagyúr
Uraim, egy kis szaktanácsra volna szükségem kijelzőcsere ügyben
Van egy kis elakadás ... nem tudom, hogy hová való ez a kis gumi "fedél".
A gombokra sikerült odafigyelnem, de ez a kis mocsok meglepett. Be tudná nekem valaki jelölni a másik képen, hogy hová való? -
ginola
addikt
Sziasztok
Fura dolgot vettem észre. Sajnos a SzülinApp alkalmazás, ami eddig offline módban működött, kizárólag netes kapcsolattal hajlandó működni.
Aki esetleg használ ilyet ránézne a legfrissebb ROM-on megy e az alkalmazás Offline? -
-
DrKapocs
őstag
válasz
DG790401 #19063 üzenetére
Akku, egyértelműen.
Disque jól írta a folyamatot, ami nálam elég gyorsan bekövetkezett (kb. 3-4 hét). A hívást nem tudta fogadni, mert nem bírta az akku az energiafeltételt. A végén már töltőn sem igazán volt működőképes, folyamatos töltést igényelt. Na ekkor abbahagytam a játékot, féltem, hogy valami komoly gond lesz vele. Azért mégsem játék egy rossz akku... szerintem ne nagyon gondolkozz az új akku beszerezésén, ha használni akarod.Lehet-e használni a mindennapokban? Jó vicc, tökéletes. Játszani nem játszok, ezen kívül mindenre elég számomra, kompromisszum nélkül. Redmi3s-t mellétéve a Redmi picivel gyorsabb, de a különbség nem jelentős. Ezért a különbségért egy fillért sem adnék (a sot az már persze nem semmi ott). De azt hiszem, pár óra nyomkodás után, a Redmi3s nem lenne komoly előrelépés az mi2s után.
-
-
szuszinho
őstag
válasz
Williamgrant #19059 üzenetére
Ránéztem ebayre, de elég nagy a szórás árakban. Meg tudnád mondani, kitől vetted? Köszi!
-
Disque
aktív tag
válasz
DG790401 #19063 üzenetére
Valószínűleg az aksi haldoklik, a következő hibajelenség az lesz, hogy újraindulás után, amikor felkapcsolódna a gsm hálózatra ismét újraindul, ha töltőre teszed közben akkor viszont nem.
Próbáld ki úgy, hogy töltőn van miközben, valami energiaigényesebb feladatot adsz neki, ha úgy jó akkor az akkumulátor. -
DG790401
tag
"folyamatosan újra indul ha valami erőforrás igényesebb programot indítanék, de amíg nem addig vígan merülne magában"....ez a hibaleírás tudja valaki hogy mi lehet a gond a mi 2 -vel? És tudja értelmezni a fentieket valaki, hogy lehet rendberakni a telót?
-
DG790401
tag
sziasztok lehet még használni a mindennapokban zökkenőmentesen a mi 2-t, elsősorban a mérete miatt érdekelne.
-
válasz
ginola #19055 üzenetére
No így pár nap után azt kell hogy mondjam, hibátlan.
Kérdés hogy amit másodiknak rendeltem, a fiókban meddig bírja ha a párja sokáig jól muzsikál, de majd ez elválik.
Azt mondjuk nem tudom megmondani, hogy eredeti-e, de ránézésre igen, és a színe is a gyári mellett hibátlan. Az hogy frissebb dátum van a címkén, ezek szerint mégsem kamu. A végeredmény számomra maximálisan pozitív. -
Disque
aktív tag
Az, hogy a zseblámpa funkció, képernyőzáron home gomb hosszan nyomva tartása esetén, úgy működik, hogy amikor a kijelző kialszik, a led is kikapcsol feature, vagy bug?
Ha addig nyomom a home gombot amíg a képernyő kikapcsol, akkor a led égve marad, de régen, ha jól emlékszem, nem így működött. xiaomi.eu rom. -
DrKapocs
őstag
válasz
ginola #19055 üzenetére
Ugyan nem engem kérdeztél, de amit én június-júliusban rendeltem, az tökéletes. Szállítással együtt kb. 2000 Ft volt, hibátlan. Semmivel sem tud kevesebbet, mint a gyári (bár én még mindig azt gondolom, hogy ez eredeti, én semmi különbséget nem láttam az eredetihez képest... mondjuk a kínai "színes fénymásoló" csodákra képes, még egy autót is képes lemásolni
). Terheltem rendesen, netrádióztam rajta a Morning-show miatt. Napi 1 töltés kevés volt neki. Ezt azért meguntam, vettem egy netrádiót, nem volt kedvem kínlódni és tönkrevágni a telefont, akkut ilyennel.
-
ginola
addikt
válasz
Williamgrant #19041 üzenetére
Milyen az akku?
-
Karavik
veterán
válasz
<Adamsky> #19050 üzenetére
Köszönet Adibogyonak is!
(#19051) Disque:
Már xiaomi.eu is global szerverre csatlakozik úgy, mint official gloabal kiadások (eddig China szerver volt). Ezt nem Ingbrzy döntötte el, hanem mi is csak észleltük a jelenséget. Állítólag azért van, hogy a global usereknél ne legyenek kínai karakterek a Themes appban...
-
-
Karavik
veterán
válasz
Disque #19044 üzenetére
A szerver központilag váltott át global szerverre amit xiaomi.eu automatikusan lekövetett (itt nem is volt más lehetőség)...azóta van van ez a változás, de cserébe lett font és ringtone választási lehetőségek a Themes appban (legalábbis Mi5 esetén). Természetesen az official global ROM esetén is ugyan ez a jelenség...
-
Disque
aktív tag
Napi kezdőképernyő problémám van. Bár gondolom senki nem használja, de a lányomnak tetszik.
Feltettem a legújabb xiaomi.eu romot wipe cache-el és azóta csak a 2 gyári képet váltogatja, nem tölt le új képeket. Kipróbáltam az MI4C-mel is, annál is ugyanez a jelenség.
Most vagy behalt a szerver ahonnan a képeket szedi, vagy megváltozott az elérése, amit a xiaomi.eu nem követett le, vagy ez is china only lett? -
ginola
addikt
Ez eredeti lehet?
[link] -
szuszinho
őstag
válasz
Williamgrant #19041 üzenetére
Várom a tapasztalatokat, mert mostanában gondolkodom azon, hogy kellene venni, amíg lehet, mert ki tudja meddig bírja még az eredeti...
-
Na srácok, lőttem ismét két elvileg új BM20 akksit aukción, ami miatt most erről írok, az a gyártási dátum és a termék színe. Az első olyan utánrendelésem amikor az akku tényleg úgy néz ki mintha tök új lenne.
A gyártási dátum: 2016/09/21
Hát nem kicsit leszek kíváncsi a végeredményre.A párja már benne van egy Mi2s-ben, majd megírom hogy hogyan muzsikál.
A színe élőben más, ótvar fényviszonyok, közepesen ótvar mobil kamerával fotózva.
-
DrKapocs
őstag
válasz
nyaki01 #19036 üzenetére
Én sem használok eu romot, de rákerestem Neked. Idézem Ingbrzy válaszát a sok-sok ugyanilyen kérdésre: "Updater - menu - select installation package - reboot". Az Adamsky által leírtak is működnek.
(És a kereső még mindig rendkívül hasznos dolog. 3 másodperc alatt volt meg a google keresés.)
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
nyaki01 #19036 üzenetére
Ja, számodra (Te ugye már 8-as Miui-n vagy, és ha jól értem akkor egy májusi miuiandroid-os ROM van a telefonodon) az a leírás jónak tűnik. A recovery - gondolom - TWRP. Akkor nincs más hátra, mint leszedni a legfrissebb ZIP-et, aztán TWRP alól feltolni (majd a végén egy dalvik / ART cache törlés, oszt' csókolom). Bár ezt az egészet valamelyik Miui-t használó kollégának kellene leírnia / megerősítenie, csak ők gondolom most bejgli mérgezéssel fekszenek az ágyban.
-
-
DrKapocs
őstag
válasz
HornedReaper #19033 üzenetére
Úgy tűnik, hogy lusta vagy visszakeresni és ezt mástól várnád el...
-
HornedReaper
senior tag
válasz
HornedReaper #19024 üzenetére
Attól tartok, nem ér ide Kínából a telóhoz az akksi, mielőtt teljesen betojik.. Nincs valakinek eladó véletlenül?
A másik kérdésemre valaki? Lassan feljebb lépnék MIUI 8-ra, de még 5-ösöm van.
-
nyaki01
tag
Üdv!
A Mi2S telefonon jelenleg MIUI 6.5.5 ROM van, amit a telefon ajánlott fel korábban. Lehet-e erről a verzióról a telefon saját frissítőprogramján keresztül frissíteni az újabb xiaomi.eu_multi_MI2_6.11.10_v8-5.0 verzióra?
A gyerek sokat panaszkodik a jelenlegire.
Köszi -
<Adamsky>
nagyúr
Van pár kamera app. a Play!-en...
A teljesség igénye nélkül: Open Camera, Snap Camera HDR, Camera ZOOM FX, Camera FV-5Más:
Az általam pár hozzászólással korábban jelzett hiba, miszerint nem tölt a telefon, ill. csak reboot után, nos 99%, hogy nem hw. és nem is szoftver hibára vezethető vissza, hanem az autós töltőfejre. -
DrKapocs
őstag
válasz
Alex kettő #19025 üzenetére
Nekem a 2/16-os verzió van, ami ugye 8 megapixel. Ebben nem lehet felbontást állítani, csak képminőséget. Megkockázatom, hogy a 2/32-es verzióban sem. Egyébként miért lenne jó Neked mondjuk egy 3 megapixeles vagy VGA kép?
-
HornedReaper
senior tag
Lassan lecserélném a MIUI 5.3.27 fejleszői ROM-ot újabbra, bár tökéletesen üzemel
Official MIUI oldalról a fejlesztői verzió is jó lehet, vagy a stabil a biztos? Nincs még összevont partíciós ROM rajta, hogyan frissítsem? (egy korábbi hozzászólás linkjét megköszönném) -
Disque
aktív tag
A 6.12.15-ös xiaomi.eu romban magyar nyelven a beállítások - rendszer - gombok FC-zik, MI4C-n csak simán visszalép a menübe, angolul jó, gondolom valami fordítási hiba van.
-
Alex kettő
csendes tag
Sziasztok!
Szeretném megkérdezni, hogy hol/hogyan lehet beállítani a kamera által készülő fényképek felbontását?
Elvileg ez a ROM van rajta: xiaomi.eu_multi_MI2_V8.1.2.0.LXACNDI_v8-5.0
Köszönöm előre is. -
HornedReaper
senior tag
Tegnap töltéskor extra meleg lett a telefon, akksi 45 Celsiust írt, telefon nem volt használatban töltéskor és nem láttam futó programot.. Azt hiszem rendelek egy ilyen akksit, Nohon OfficialFlagship Store alin, Nohon akksim volt már másik telóhoz, így nem zavar ha ez egy átcímkézett Nohon akku
1 USD is visszajár most 1.01 USD után náluk -
Neck
veterán
Mi ezt rendeltük.
Nem gyári, de legalább olcsó és működik. -
zyzz
tag
Sikeresen betörtem a Mi2S-em kijelzőjét, most nem érzékeli az érintéseket sem. Szereléshez tutorialt találtam youtube-on, de kijelzőt+érzékelőt honnan érdemes rendelni? És kb mennyiért? Van, amire érdemes figyelni a beszerelésnél?
Tudom, korábban valamikor volt téma, de most nem találtam meg a konkrét linkeket. Köszönöm! -
DrKapocs
őstag
válasz
Karavik #19016 üzenetére
A listán ott van az mi2s is. Elnézést a tudatlanságomért, de ilyen hogy lehet a telefonomon? Ez engem nagyon érdekelne. Egyébként még a v5-ben volt ugye arra lehetőség, hogy leállíts magokat, nevezetesen csak egy mag ment a legalacsonyabb állásban (nem emlékszem már mi volt ennek a módnak a neve).
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
DrKapocs #19014 üzenetére
"Te (is) mondtad mindig, hogy 5" alatti képernyőméret az ideális."
Őszintén mondom, vergődök, mint a partra vetett hal. Persze, mondani sok mindent lehet, ill. vennék én, ha lenne, de NINCS 5" alatt telefon. Na, jó ott a szifon. Nekem viszont nem szimpi az almás rendszer. Bárcsak rá lehetne tenni Android-ot ...
Egyébként ez a "hülye" Apple már megint jól (jobban) csinálja. Ott van a 4,7" modelljük, ami - nekem - méretben szinte tökéletes, valamint az 5,5" tepsi azoknak, akiknek semmi sem elég nagy.
A két modell között van 0,8". Nem 0,3" mint egyes gyártóknál. Szóval ilyen körülmények között készítem magam lélekbe az 5" ... -
DrKapocs
őstag
válasz
<Adamsky> #19005 üzenetére
Megalkuvó leszel, nem ismerek Rád. Te (is) mondtad mindig, hogy 5" alatti képernyőméret az ideális.
Na jó, csak vicceltem; tudom, 5" manapság már a nanomikrokicsi kijelző.Szűk 1 napig volt nálam a Redmi3s. A nagyobb kijelző egyértelműen jobb, ha bogarászol a telefonon, nem hurcolod, nem tenyérben hordod, nem zsebben, hanem ülsz és tapicskolod. Előny a Redminél. Viszont egyből kontrázott az mi2s, amikor kicsit hurcoltam kézben, zsebre vágtam, stb. Eleinte azt mondtam, hogy húúú, mennyivel jobb az 5", utána azt, hogy mennyivel rosszabb a hosszabb és szélesebb telefon.
-
ginola
addikt
Az új ROM-mal bármikor újraindítom a telefont kiírja, hogy a SIM kártya nincs aktiválva (hívásnapló szinkr), amint felmegy a netre eltűnik...
Ezt ki lehet valahogyan lőni? -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
szuszinho #19009 üzenetére
Mi az a "Mifit"? Úgy érted Wifi-t, nincs mobilneted??
#19008 Karavik
"Nagyon sokat foglalkozom mostanában a MIUI-val, része lettem China Alpha, China Beta Global Beta MIUI csoportoknak ... "
Szép karrier!És mikor jönnek a "final" Nougat-os ROM-ok?
Úgy nézem ez az mpdecision nagyon nem mai dolog...
Az első találat a gugliban, hogy Mi5-ön ezt hogy lehet bekapcsolni, ill. miért nincs alapból. -
Karavik
veterán
válasz
<Adamsky> #19007 üzenetére
Nagy látványos változások/feature-ök nincsenek benne (MIUI8 UI maradt), de under the hood már annál inkább. Mi5 megkapta az új Qualcomm MpDecision-t. Különböző CPU governor váltásoktól függően változik a CPU clock range, Idle állapotban downclocked governor-ra vált és 2 magot kikapcsol. Ennek a SOT huszárok nagyon örülnek...
Számítottam a multi-window feature-re, de sajnos erre egyelőre még várni kell...
Nagyon sokat foglalkozom mostanában a MIUI-val, része lettem China Alpha, China Beta Global Beta MIUI csoportoknak ahol QQi appon (zárt csoport) keresztül folyik a diskurzus 0-24. Közvetlen kapcsolatba kerültem a China MIUI Development Team-el így a bug fix átfutási idő sokat javult
És mindezt úgy, hogy végig hű vagyok a xiaomi.eu-hoz, ami a ROM tisztasága miatt nekem a legjobb alternatíva. Csak az van benne ami szükséges, semmi kínai, semmi bloatware, semmi fölösleg és semmi fölösleges modifikáció a hivatalos MIUI-hoz képest! Így szerencsére a MIUI rendszere úgy érzékeli a napi xiaomi.eu frissítéseim, mintha hivatalos MIUI ROM-ot használnék és frissítenék ami egyébként követelmény
Szóval nem unatkozom...
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
szuszinho #19004 üzenetére
Ajánlom figyelmedbe: A B20-as 4G nyomában
A helyzet egyébként az, hogy én anno már a Mi2-vel is beszoptam (ill. mindannyian itt a fórumban) a 3G 900 Mhez-et (azt ugyanis nem támogatja). Mivel ez egy mobiltelefon, ezért - nálam - (szubj. vélemény!) alap a magyar hálózattal való 100% kompatibilitás.Hmm... úgy néz ki, hogy gyünnek a béhuszas R4-ek. Legalábbis remélem, hogy nem csak az "A"-ból van / lesz B20-as.
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
DrKapocs #19001 üzenetére
Az a nagy büdös helyzet, hogy nincs más. Én legalábbis úgy látom, hogy van a Miui, a "Last Hope" és egy-két erősen bug-os 6-os és 7-es ROM.
Pár napja megint nagyon úgy voltam, hogy most aztán már tényleg veszek valamit, de bármit is néztem, csak kompromisszumokat láttam. Szóval újfent arra jutottam, hogy várok. Hátha lesz B20-as Redmi 4 Prime vagy az érkező Mi6 lesz olyan, ami kedvemre való. Mondjuk félő, hogy a Mi6-os a széleken hajlított kijelzőt kap ....Karavik
"Xiaomi Mi5 Pro Black Ceramic - powered by xiaomi.eu MIUI8 Android 7.0" - he?! 7-es droid?? -
DrKapocs
őstag
válasz
Karavik #19000 üzenetére
Igen, így okés, csak az RP4 később került beszerkesztésre az üzenetedbe, így én még azt nem láttam, amikor válaszoltam.
Adamsky:
Én is az MIUI-t javaslom, szerintem azzal nem lesz gond. Bár, fene tudja. Érdekes, nekem a proximity szenzor egyértelműen a kijelző tökéletlensége miatt nem érzékel helyesen, viszont újraindítás után egy érzékelés erejéig jól működik. Ezért is gondoltam szoftver hibára eleinte. Utána egyértelmű lett a hw hiba. Lassan 3 éves telefonok, nagyjából szerintem itt a vége. Ezután minden nap ajándék.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Ár-érték arányban verhetetlen a Xiaomi újdonsága, napjaink legerősebb hardvere mellett a MIUI is jobb, mint valaha. Kár, hogy Magyarországon hivatalosan nem lehet beszerezni.
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 15 Plus 2.5 év gyártói garancia, 100% akku, doboz+számla!
- Karcmentes, független, Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB /8GB RAM/ Onyx Grey
- iPhone 14 Plus 256GB Éjfekete független - 88% akku
- IPhone 16 Pro 128GB gyári független 2025.09.22. Apple jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Dell Optiplex 5060 TWR számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD UHD630 WIN10
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B85-HD3 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G4: i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest