- Milyen monitort vegyek?
- OLED monitor topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- M9702 media player - kinai Oppo UDP-203 klon
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Dell asztali gépek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
Ár-érték arányban verhetetlen a Xiaomi Mi2, napjaink egyik legerősebb hardvere mellett a MIUI is jobb, mint valaha. Ha kérdésed van a készülékkel vagy a használatával kapcsolatban, kérlek előbb olvasd el ezt az összefoglalót.
Új hozzászólás Aktív témák
-
DrKapocs
őstag
válasz
ginola #19055 üzenetére
Ugyan nem engem kérdeztél, de amit én június-júliusban rendeltem, az tökéletes. Szállítással együtt kb. 2000 Ft volt, hibátlan. Semmivel sem tud kevesebbet, mint a gyári (bár én még mindig azt gondolom, hogy ez eredeti, én semmi különbséget nem láttam az eredetihez képest... mondjuk a kínai "színes fénymásoló" csodákra képes, még egy autót is képes lemásolni
). Terheltem rendesen, netrádióztam rajta a Morning-show miatt. Napi 1 töltés kevés volt neki. Ezt azért meguntam, vettem egy netrádiót, nem volt kedvem kínlódni és tönkrevágni a telefont, akkut ilyennel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest