Új hozzászólás Aktív témák
-
nemlehet
őstag
Nem tudom, nekem itthoni nagy márkaszervízzel még jó tapasztalatom nem volt. Angliában az Acer az jó volt, postafordultával már kaptam is vissza megjavítva.
Ez valószínűleg azért lehet, mert a panelek is minőségi osztályokba vannak sorolva. Erre már nem emlékszek pontosan de meg van adva, hogy hány hibás pixel lehet adott mennyiségű rendesen működő között. Csak a minőségi osztályt kell megadni a gyártónak amire garanciát vállal és ha ezen belül van akkor nem tehetsz semmit. Nem hiszem ha nem is működik a kijelző vagy hatalmas vörös pacák vannak rajta akkor ne cserélnék... Gondolom 1 hibás pixelért nem cserélik (ahogy egyébként pl a samu sem hivatalosan, csak ha nagyon vered az asztalt).
De amúgy meg nem az eladó vállal garanciát a termékre? (ezért van a legtöbb helyen csak 1 év) Szal ha vetted a pandától vagy a minidealtől nekik kell ezt megoldani feléd, aztán meg behajtják ahogy tudják a gyártón.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Gyúrósok ide!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Gitáros topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen videókártyát?
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Mobil flották
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3367
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3367, 91% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3364
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3363
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3360
- Lenovo Thinkpad 13 Core i3-7100 / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3236
- GYÖNYÖRŰ iPhone XS 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2912, 100% Akkumulátor
- Eladó ÚJ White Shark Commandos mechanikus gamer billentyűzet / 12 hó jótállással
- Megkímélt állapotban lévő Xiaomi 12T Pro 8/256GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest