Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• -HajTömeg-

őstag

válasz hevizms #5375 üzenetére

Miumiújsáááág?
    Ne,.de ilyeneken minek akadsz fenn? :D Én mindig mosolygok azon,hogy mennyire várják a frissítéseket a különböző topicokban,sőt az Xperia L totyikjába kicsit trollkodtam is,mert valami elképesztő,hogy emberek mennyit tudnak bszakodni a mobiljukkal.
    Kijött a 14-es akkor tegyük fel a 15ös bétát, cseréljük cwm-et és vissza a recoveryvel a 14 es újat,amihez letöltöm a bugfixet és akkor backup és kvajó,hogy elbsztam vele 3 napot, de most nemjó a kamera.
    Mehet a flash a régi 13-assal és cwm recovery backup, de firissítés csak OTA, különben a TWRP nem lesz jó.
    Na,megint elment 3 nap 24órában a gép előtt, ami alatt kétszer tégla lett a telefon, idegbajt kaptam,de nembaj,most jó,csak nem jó a walkman...
    Haggyámá a gyerekkel asszony, sokkal fontosabb dolgom van!
    Na,akkor most OTA crw,és 1.17-es STOCK telecomos rommal! :))

Áh..., én nem értem miért várják egyesek olyan nagyok a frissítéseket.
    Mi fog történni? Kapunk mellé ajándékba egy nagycsöcsű thai krvát? :B
    Oké,ha konkrét bug van,akkor érthető,de egyébként 90%-ban semmi változás a frissítések után.
    Mióta kijött pl Xperia M-re a 4.3,azóta szopnak vele.
    Anno a Rayemre úgy vártuk az ICS-t,mintha maga a jó Isten szállna közénk,aztán szépen tette vissza mindenki a megbízható GB-t!
    Kit-kat-et is úgy várta mindenki,mint a messisást,hogy aztán húhúúhú,dejólesz!
    G2 topicban csomó hibát írnak.
    Meg kell érteni,hogy ahogy fejlődik a technika egyre több a hibalehetőség, tökéletes SOHA sem lesz, a büdös életben soha :)
    Remélem érted,hogy ezt nem bántásból írom :DDD

Új hozzászólás Aktív témák