Új hozzászólás Aktív témák
-
-HajTömeg-
őstag
válasz
hevizms #5375 üzenetére
Miumiújsáááág?
Ne,.de ilyeneken minek akadsz fenn?Én mindig mosolygok azon,hogy mennyire várják a frissítéseket a különböző topicokban,sőt az Xperia L totyikjába kicsit trollkodtam is,mert valami elképesztő,hogy emberek mennyit tudnak bszakodni a mobiljukkal.
Kijött a 14-es akkor tegyük fel a 15ös bétát, cseréljük cwm-et és vissza a recoveryvel a 14 es újat,amihez letöltöm a bugfixet és akkor backup és kvajó,hogy elbsztam vele 3 napot, de most nemjó a kamera.
Mehet a flash a régi 13-assal és cwm recovery backup, de firissítés csak OTA, különben a TWRP nem lesz jó.
Na,megint elment 3 nap 24órában a gép előtt, ami alatt kétszer tégla lett a telefon, idegbajt kaptam,de nembaj,most jó,csak nem jó a walkman...
Haggyámá a gyerekkel asszony, sokkal fontosabb dolgom van!
Na,akkor most OTA crw,és 1.17-es STOCK telecomos rommal!Áh..., én nem értem miért várják egyesek olyan nagyok a frissítéseket.
Mi fog történni? Kapunk mellé ajándékba egy nagycsöcsű thai krvát?
Oké,ha konkrét bug van,akkor érthető,de egyébként 90%-ban semmi változás a frissítések után.
Mióta kijött pl Xperia M-re a 4.3,azóta szopnak vele.
Anno a Rayemre úgy vártuk az ICS-t,mintha maga a jó Isten szállna közénk,aztán szépen tette vissza mindenki a megbízható GB-t!
Kit-kat-et is úgy várta mindenki,mint a messisást,hogy aztán húhúúhú,dejólesz!
G2 topicban csomó hibát írnak.
Meg kell érteni,hogy ahogy fejlődik a technika egyre több a hibalehetőség, tökéletes SOHA sem lesz, a büdös életben soha
Remélem érted,hogy ezt nem bántásból írom
Új hozzászólás Aktív témák
- Nexigo PJ40 okosprojektor / Számla + Garancia /
- magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintőkijelző
- Xiaomi Redmi Note 8T 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3276
- Dell Latitude 5420 i7-1185G7 16GB 512GB magyarbill. 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest