- Megjött a Red Magic kompakt táblagépe az EU-ba
- Milyen TV-t vegyek?
- Androidos tablet topic
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- TV antenna és jelerősítés
- Melyik tápegységet vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
ddaydome
senior tag
Unigine Heaven Benchmark 4.0: (Ami minden gépet megizzaszt)
Athlon II 240e 2x2.8 Ghz
Asrock:M3N78D
RAM: 4gb 1600 Mhz Kingston DDR3
Sapphire Radeon R7 250 1Gb DDR5
Win 7 64 bit Sp1
PCI express 2.0 8X (max 3.0-t tudna 8x-sban)DX11
FPS:14.8
Score:373
Min FPS: 5.6
Max FPS: 29
Felbontás:1920×1080
Minőség: Ultra
tessellation:normal
élsimítás: nincsDX11
FPS:16.6
Score:418
Min FPS: 9
Max FPS: 29.1
Minőség: Ultra
tessellation:kikapcsolva
élsimítás: nincsDX11
FPS:18.3
Score:462
Min FPS: 7.9
Max FPS: 36.1
Minőség: High
tessellation:moderate
élsimítás: nincsAz eredmények ne riasszanak vissza senkit a mai játékok magas minőségben teljesen játszhatóan futnak.
Magas minőség alatt értem:
FULL HD, magas minőségű grafikai beállításokkal, fps játéknál élsimítás nélkül, stratégiainál élsimítással a saját konfigurációmon, ami manapság már talán egy belépő szintű konfiguráció. -
ddaydome
senior tag
-
ddaydome
senior tag
válasz
djculture #24 üzenetére
Azt gondolom, hogy amit írtam az egy másik célközönségnek szól. Amit írtam azért írtam, mert kevés cikk van róla és nem mindenki gondolkodik a közel 40 ezres kategóriában. Én a 21 ezres kategóriáról írtam, mert szerintem nagy segítség lehet annak, akinek ez lehet elérhető. Egyébként nem mindenki játszik csak FPS-sel, vagy nem mindenkinek fontos annyira, hogy minden max beállítások mellett fusson maximum felbontásban.
-
ddaydome
senior tag
válasz
djculture #19 üzenetére
Amúgy a Bioshock 3 pl. úgy ment élsimítással, hogy kb egy dolgot vettem le high-ról normálra és azonos szinten ment vele, nekem annyira nem fontos. Szóval nem kell drasztikus sebességcsökkenésre gondolni, de ezek nem HCgamereknek vannak kitalálva, hanem átlag játékosoknak.Nyilván egy skyrim-ban, ha feltolod 8x-sra akkor már meg-meg akad, de ha a játék alapból jó, ki nem szarja le.
-
ddaydome
senior tag
Megosztanám a tapasztalatom a Radeon r7 250-s 1 GB-s ddr5-s sapphire kártyával kapcsolatban, mert ilyet használok az alábbi kongiffal:
Athlon II 240e 2 magos
4 GB RAM
a többi nem érdekes.....Ezelőtt egy 6770-s kártyám volt (csak hangos volt, meg a garanciaidő vége is közeledett).
Amikkel én játszok azok közül nem tapasztaltam változást sebesség terén, sőt szerintem ami GCN-s pl. Bioshock talán még gyorsabb is.
Milyen beállítások mellett játszottam (játszhatóan, nem tudom milyen FPS mellett)
Bioshock: High beállítások DX 11-s támogatás mellett, élsimítás nélkül,FULL HD
Skyrim: High beálljtás,élsimítás nélkül,FULL HD
Tropico:4: Minden maxon (amikor már 800 lakos van, akkor el kezd lassulni, de szerintem proci miatt), FULL HD
Far Cry 3: High és Very Highy beállítások DX 11-s támogatás mellett, élsimítás nélkül,FULL HD, látótávolság asszem valami 80
Far Cry 3: BLood War dettó
World of Tanks:Minden maxon (élsimjtás nélkül),FULL HD
UT3: minden maxon,FULL HDA kártyához kemény 21.000 pénzért jutottam hozzá, 65 wattos TDP mellett, 400-as táp kell neki, PCI epressből a 8x-sat tudja max 3.0-án és nem hangos, a hőfoka (nem panelban) alapból 21 fokon van játék után 41-43 fok körül mozog és könnyen lehet tisztítani is és fele akkora mint a 6770-s.
HD-s filmnézés közben a kártya 1 %-ban aktív, az előzőnél ez 30% volt.
Fontos, hogy az élsimítás drasztikusan nem fogja vissza, de érezhető a különbség. Én azt gondolom, hogy aki átlag játékos és kb. 30 perc - 1,5 óra között tud játszani alkalmanként (és ezzel szerintem sokan vagyunk így, munka, család stb. miatt) és nem szeretne 40 ezret költeni, bőven elegendő ez a teljesítmény. Ehhez még később talán a mantle támogatás tud többet adni és akkor kb. egy 7770-s szintjén is lehet, ha a hírek valósággá válnak.Azt gondolom, hogy a kártya jó és megérte és méltatlanul kevés cikk van róla, pláne annak fényében, hogy nem mindenki izgul arra, hogy valami most 70 FPS-el megy és tök jó......
Szóval, aki szeretne egy jó kártyát, amivel igenis lehet jó minőségben játszani, fontos a termék fogyasztása és az ára, annak ideális választás lehet.
Üdv mindenkinek...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Elektromos cigaretta 🔞
- Megjött a Red Magic kompakt táblagépe az EU-ba
- Macska topik
- Óra topik
- Milyen TV-t vegyek?
- BMW topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- További aktív témák...
- GIGABYTE GeForce RTX 4070 WINDFORCE OC V2 12GB GDDR6X 192bit
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3070 Ti OC 8GB GDDR6X 256bit videokártya
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- Inno3D GeForce iChill X4 RTX 3070 Ti 8GB GDDR6X 256bit videokártya
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest