Hirdetés

Hirdetés

!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• ddaydome

senior tag

válasz dgabor80 #13 üzenetére

Megosztanám a tapasztalatom a Radeon r7 250-s 1 GB-s ddr5-s sapphire kártyával kapcsolatban, mert ilyet használok az alábbi kongiffal:

Athlon II 240e 2 magos
    4 GB RAM
    a többi nem érdekes.....

Ezelőtt egy 6770-s kártyám volt (csak hangos volt, meg a garanciaidő vége is közeledett).

Amikkel én játszok azok közül nem tapasztaltam változást sebesség terén, sőt szerintem ami GCN-s pl. Bioshock talán még gyorsabb is.

Milyen beállítások mellett játszottam (játszhatóan, nem tudom milyen FPS mellett)

Bioshock: High beállítások DX 11-s támogatás mellett, élsimítás nélkül,FULL HD
    Skyrim: High beálljtás,élsimítás nélkül,FULL HD
    Tropico:4: Minden maxon (amikor már 800 lakos van, akkor el kezd lassulni, de szerintem proci miatt), FULL HD
    Far Cry 3: High és Very Highy beállítások DX 11-s támogatás mellett, élsimítás nélkül,FULL HD, látótávolság asszem valami 80
    Far Cry 3: BLood War dettó
    World of Tanks:Minden maxon (élsimjtás nélkül),FULL HD
    UT3: minden maxon,FULL HD

A kártyához kemény 21.000 pénzért jutottam hozzá, 65 wattos TDP mellett, 400-as táp kell neki, PCI epressből a 8x-sat tudja max 3.0-án és nem hangos, a hőfoka (nem panelban) alapból 21 fokon van játék után 41-43 fok körül mozog és könnyen lehet tisztítani is és fele akkora mint a 6770-s.
    HD-s filmnézés közben a kártya 1 %-ban aktív, az előzőnél ez 30% volt.
    Fontos, hogy az élsimítás drasztikusan nem fogja vissza, de érezhető a különbség. Én azt gondolom, hogy aki átlag játékos és kb. 30 perc - 1,5 óra között tud játszani alkalmanként (és ezzel szerintem sokan vagyunk így, munka, család stb. miatt) és nem szeretne 40 ezret költeni, bőven elegendő ez a teljesítmény. Ehhez még később talán a mantle támogatás tud többet adni és akkor kb. egy 7770-s szintjén is lehet, ha a hírek valósággá válnak.

Azt gondolom, hogy a kártya jó és megérte és méltatlanul kevés cikk van róla, pláne annak fényében, hogy nem mindenki izgul arra, hogy valami most 70 FPS-el megy és tök jó......

Szóval, aki szeretne egy jó kártyát, amivel igenis lehet jó minőségben játszani, fontos a termék fogyasztása és az ára, annak ideális választás lehet.

Üdv mindenkinek...

Új hozzászólás Aktív témák