Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
wjbhbdux
veterán
válasz
l.skywalker #9 üzenetére
Úgy fogalmaztak, hogy ők nem tervezik. Attól még a Vicarious Visions vagy vmelyik Activision portoló csapat megcsinálhatja.
-
ldave
félisten
Haverom is régóta azzal tolja, van valami addon, vett egy Steam kontrollert és pont az ilyen kontnethez, mint napi küldetések, farmolás, stb. simán megfelel. Persze heroic/mythic tartamomhoz nem való, de kellő optimalizálással megoldható, ahogy az FF XIV esetében is működik.
-
Raysen623
addikt
Nem értem mi itt a probléma: jelenleg is játszható a WOW Classic is kontrolleren! Egy app és egy Add-in kell hozzá mindössze és működik. Teljesen jól használható és megszokható.
-
válasz
szupermacs #2 üzenetére
Nem értem, min paráztok? Már a One-on is megoldott a bill+egér támogatás, lásd MW.
Akkor egy WOW-nál miért ne lenne engedélyezve? -
l.skywalker
titán
Blizzard már ugrott is a hírre, és közölték, hogy nem tervezik konzolra hozni.
-
.LnB
titán
Nem tudom elképzelni, hogy az a WoW, amit én évekig játszottam, az játszható lenne kontrollerrel. Ha ez valóban meg is jelenik (bár erősen kételkedek ebben) akkor is csak puhatolózás szerintem a Blizz részéről. Tapasztalatokat szerezni egy esetleges a WoW 2 konzolos verziójához.
-
_cHAos_
aktív tag
Persze, hogy nem jelenik meg konzolra. Most tényleg a brazil korhatár besorolás alapján ilyet hogy lehet feltételezni. Az év gamer vicce. A szerző mentségére szolgál, hogy sztem egy órát nem játszott a játékkal életében.
Egyébként meg a hardcore WoW- hoz minimum 25-30 bind szükséges. Mi lesz a következő hír , hogy a Starcraft koreai ligáját is kontrollerrel játszák Sega-n? Omg. Sztem töröljétek ezt a hírt. Túl vicces és nincs április elseje sem.Ha mégis igaz, akkor, tegyenek bele kormány támogatást is, azzal lesz a legjobb.
A billentyűzet a gyengék fegyvere.
Mód: kicsit utánanéztem a dolgoknak, a sérültek miatt valószínűleg lesz kontroller Support ( megsüvegelendő és Respect a Blizzard-nak ezért) . De ez nem azt jelenti, hogy konzol Game lesz a WoW.
-
wjbhbdux
veterán
Egy kiegészítővel mindig új játéknak tekinthető, kb. mint a Destiny amikor évente nulláznak mindent és kezdődik elődől a grind. PC-n RTX támogatást is kap a Shadowlands, már DX12-es igazán modern a motor alatta az előző óta. Most PC-n megkapja az Xbox és PS4/5 controller támogatást, már tavasszal volt datamine a fájlokból, aztán az Xboxot meg is erősítették hivatalosan.
-
dreampage
aktív tag
Teljesen kizártnak tartom. Egyrészt nagyon régi játék már, az irányítását nem lehetne normálisan konzolra ültetni (főleg nem így, a semmiből), és igazából logika se nagyon lenne benne. Az Xbox One megjelenésekor, mondjuk, még nagyot üthetett volna, de most már... Plusz ahogy a Blizzard dolgozik, ők nem portolgatnak csak úgy hirtelenjében. Ha tényleg készülne konzolos változat, arról már valószínűleg régóta tudnánk.
-
GodGamer5
addikt
válasz
szupermacs #2 üzenetére
Tudtommal a Shadowlands már támogatja a controllert. Egy béna casual játék lett belőle, amiről te beszélsz az max a WoW Classic...
-
szupermacs
veterán
Mérget vennék rá, hogy nem lesz konzolon. A macrokkal és gyorsgombokkal nem tud mit kezdeni a controller. Hacsak nem lesz olyan játék konzolon is amihez egér+bill az elvárás.
-
ldave
félisten
Nagyon örülnék neki, ha nextgen konzolokon is elérhető lenne a WoW, nekem egyértelműen a legtöbbet játszott játékom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Elektromos cigaretta 🔞
- Path of Exile (ARPG)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- MacBook Pro 14" M3 Pro 18GB RAM 512GB MAGYAR BILL 1 év garancia
- Dell Latitude 7400, 14" FHD , I7-8665U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( olvas
- iBasso DX180 DAP eladó!
- iMac Pro 1.1 2017 Intel Xeon W2150B 64GB 1000GB 1 év garancia!
- Garmin Vivoactive 5 Okosóra, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Autószimulátor! Leírásokkal, mindenestül, játékkal, kulcsrakészen!
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest