- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Akciókamerák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen TV-t vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Hellac
csendes tag
Én kiszáltam az insider-ből mert elég sokszor kicrasheltek a game-ek, meg túl sűrűn mentek az amúgy is borzasztó lassú update-ek. Nem tudom volt e köze hozzá, de azóta jó.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
haris
őstag
Úgy kellett már mint egy falat kenyér....
-
törölt tag
Nem tudom, hogy ez milyen lett, mindenesetre az szokott lenni az általános probléma, hogy küldenek egy kontextus nélküli forrásfájlt, tipikusan XML-t a fordítóknak, aztán hajrá. Végül persze, hogy nem odaillő eredmény születik. A review megint egy külön történet. Láttam már nagyon cifra dolgokat kimenni, mert a full leterhelt, amúgy teljesen mással foglalkozó reviewernek ki volt a töke hogy a napi munkája mellett ezt is rálőcsölték, és nem is tudta átnézni.
Olyan is van nyilván, hogy a fordítóirodán belül lepasszolják valaki inkompetensnek, de az esetleges. Az információhiányban fordítás viszont teljesen bevett sajnos.
[ Szerkesztve ]
-
joey04
titán
Nem létszükséglet, de elég szánalmas volt ez a huzavona.
[ Szerkesztve ]
-
Persie12
aktív tag
Így a generációváltás hajnalán, igazán szép hogy össze tudták hozni. Csak pár évet késtek vele.
iPhone 14 Pro Max - PlayStation 5 - Nintendo Switch Oled - TCL 50C805 - Harman/Kardon Onyx Studio 6
-
Wesder
félisten
Dobtam is nekik feedbacket, hogy talàn nem àrtott volna àtnézetni publikàlàs elött olyan emberrel aki tud is magyarul.
[ Szerkesztve ]
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
hombre[EU]
veterán
errōl most azok a buzzfeedes videók jutnak eszembe emelyekben az amerikaiak nem találják meg az országokat a vaktérképen
[ Szerkesztve ]
Life, Uh, Finds A Way
-
GodGamer5
addikt
Genváltásig csak megoldják...
"Többször látsz Game Over képernyőt, mint Michelle Wild f@szt." "It's not a Loop, it's a Spiral"
-
félisten
Jó hír! oriic végre odatette magát!
(#2) Beniii06
Nemtom'... lehet vennem kell egy Box-ot, hogy leellenőrizhessem.
A kérdés már csak az, hogy Series X-re mikor jön a magyar nyelv... oriic?[ Szerkesztve ]
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki." ELADÓ CUCCOK HA-n: Galaxy A40, Kolink KL-SFX-350, Seasonic SS-300TFX, Streacom F7C Alpha V3, Silverstone GD05 + GD06, vadiúj 45-ös Bugatti és VANS surranók
Új hozzászólás Aktív témák
- Új, bontatlan dobozos XBOX Series X gép 2 év gyári Microsoft garanciával
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- Sony PlayStation 5 (PS5) Digital Edition Játékkonzol
- Beszámítás! Lenovo Legion Go 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 + Android 15, 512GB MicroSD + okositott OLED Atmosphere 3 hó garanciával
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest