Új hozzászólás Aktív témák
-
subpixels
tag
Eddig melyikkel játszottál, hogy azt mondod gagyi. Szerintem eddigi összes Halo jó volt. Pc mondjuk elég ronda második rész, ez tény, de a története mindenért kárpótol szerintem. Az ellenfelek pedig egy sci-fi-nél nem mindegy, hogy néznek ki.
-
west
őstag
válasz
Sirandrish #7 üzenetére
a halo gagyi.
milyenek mar azok a kup feju ellensegek. -
Sirandrish
legenda
a Nintendo húzócíme meg a Zelda és a Mario...és azok biza a világ 2 legjobb platform-kaland játékai..mondjuk azokat imádom is
az MGS is k*rvajó game...de én rühellem..ettől függetlenül még sonyék húzócíme..ugyangy a Halo is..és rühellem de több millióan imádják...ennyi.. -
athomi
veterán
válasz
Eugene Roe #5 üzenetére
Nekem a MGS sokkal jobban tetszik, de PS3-on amúgy is több a húzónév.
Bár engem nem nagyon érdekelnek a konzolok, mivel FPS játékokban érzem jól magam, az meg nem konzolra való. -
athomi
veterán
Nem találom annyira nagy számnak a Halo sorozatot, legalább is annyira nem, hogy egy konzolt húzhasson.
-
Lifer092
senior tag
Komolyan úgy dobálják kifele ezeket a HALO-kat mint kínaiak a WC-papírt...
-
subpixels
tag
Nem korai még a pletykák Halo 4-ről ,mert xbox 3 csak következő évtizedben jelenik meg elvileg.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 38GL950G-B - Ívelt Nano IPS / 3840x1600 / 175hz 1ms / G-Sync Modul / FreeSync / HDR 400
- Thinkpad P16s notebookot vennék
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest