Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
huszar90
aktív tag
Jó teszt grat!
-
rootkiller
őstag
Nem igaz hogy nem tudunk leszokni a 2x1GB ramról. Egyébként meg i7 esetében a 3x2GB-nak KÖTELEZŐ érvényűnek kéne lennie, főleg hogy 64 bites OS van fenn. Meg szerintem az SP2 is felmehetett volna.
[ Szerkesztve ]
Artengo TR 990 Pro
-
FRENK1988
veterán
Jó kis tesztet rittyentettetek Tényleg nem lett volna baj legalább 3x1 de inkánn 3x2GB RAM-nak.
A Gigabyte megint megmutatta hogyan kell ár/teljesítmény királyt készíteniNem a lóerő öl, hanem a NYOMATÉK! :)
-
fLeSs
nagyúr
válasz rootkiller #2 üzenetére
mégis mi változott volna ebben a tesztben 3x X GB rammal?
"I press keys on a keyboard all day and click a mouse in front of a glowing rectangle. Somehow that turns into food and shelter."
-
Atlantis
veterán
Szép és jó dolgok ezek, de sajnos láthatók az egyszereplős piac hátrányai. Piszkosul drága lap és a belevaló proci is...pedig ez a Gigabyte lap nagyon jól néz ki.
>>>>>>>> Creo Parametric ; Allplan Engineering ; McLaren F1 Team <<<<<<<< "A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen." - Henry Ford
-
LackoMester
addikt
grat a teszthez,már a teszt elolvasása elött tudtam ,h.a Giga lap veri a versenytársakat...de azt nemgondoltam volna,h.a szerényen felszerelt MSI deszka is ilyen jól teljesit...
egyébként nagyon Giga párti vagyok,bár az egyik deszkámmal X48TDQ6-al memó problámák voltak,azt rájöttem (meg rajtam kivül jó páran)nem OCZ a jó választás..Sajnos a tesztben nemlátom milyen márkájú memók voltak...kiváncsi volnék,h.viselkedik az OCZ..ott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz
-
old gray
addikt
Érdekességképpen elolvastam, tapasztalatokat ilyen cuccokkal jó ideig nem fogok szerezni.
MOD: hivatalosan is függő lettem.
[ Szerkesztve ]
Broadcasting lies on the television screen / Trying to get us hooked on your american dream
-
_Oscar
tag
A Gigabyte lapnál az "egyelőre meghatározatlan célra szánt hátlap" az SLI híd rögzítésére való.
Chuck Norris vakon gépel érintőkijelzőn is...
-
titán
A winrar bench elég kevés lett, ilyen órajelen és uncore-al min 4500-körül kéne lennie.
Nekem alapórajelen ddr3 1600mhz 8-8-8-24, uncore 3200-n 4000. 3800mhz-en pedig már 4800.
LackoMester: Mibe verte a giga a többit?
[ Szerkesztve ]
-
tzsolesz
nagyúr
Nem semmi lapok kérem szépen.
A hangkeltős rész az tetszett. Sokan 20-25K-ós hangkarit vásárolnak, mert azt mondják nekik az a jó. Ha viszont analóg kimeneten használják őket, még csak különbség sincs az integrálthoz képest.
Nekem eddig jók voltak az integrált megoldások is, se extrém gémer nem vagyok, sem pedig high end hangteknikám sincs ahhoz, hogy megérje jobb minőségű hangkarit beszerezni, HORROR áron.Köszi a tesztet.
-
Zsoo80
tag
jó kis lapok, de ilyen árakat...
-Nem hold ez - sóhajtott halkan Kenobi. - Hanem űrállomás.
-
pmheros
őstag
nekem ami feltűnt az Audio minőség teszt: megint bedőltem annak hogy ami magasabb számozású az tuti jobb: lásd Asus -nál az Alc1200 rosszabbul szólt mint a többin a 88x -es. Mondjuk ha már hang nem tudom hogy X-Fi Extreme Audio -nak kellene lennie a mércének. Nekem csak egy Audigy2 Zs -em van, de úgy érzem klasszisokkal jobb mint akármelyik alaplapi.
nem vagyok tökéletes
-
M@trixfan
addikt
Szépen lassan eljuthatnánk már oda mint a konzoloknál, hogy szoftverből kiszámolja 1-2 magon az 5.1 hangot ami mehetne ki az integrált SPDIF-re vagy HDMI-re. Én úgy tudom ezekkel az integrált kodekeknél nincs rendes térhatású 5.1 a játékok alatt. Most nézem az x-fi titaniumot ami tud optikán DDL-t. Vakítás ide vagy oda akinek kell játékok alatt valódi térhatás annak kell venni legalább egy extreme gamer-t. Remélem tévedek
twitter: MatrixfanLive | Ősidőktől a PH!-n
-
cowboy_bebop
őstag
Jó teszt, kis hiba:
2. oldal, első 3 kép aláírása:
"Az alaplapok található hűtőrendszerek"
Gondolom alaplapokon akar lenni.
Frenk1988:
"A Gigabyte megint megmutatta hogyan kell ár/teljesítmény királyt készíteni"
Pedig pont h. az a legdrágább a 3 alaplap közül.
[ Szerkesztve ]
-
OkosTibiKing
tag
de akkor meg min 3*1 vagy 3*2 GB memoria kellet volna, mivel az viszi a memoriát. de probáld ki csak 2 db memoriával.
mondjuk a hagon csodálkoztam, hogy kb ilyen jó a giga esetén.
amugy gigánál már van újabb bios pár napja az F7-es.
meg a szorzó giga esetén is lehet 21-es csak biosban lesz 20-as használat közben 21-esOkos Vok.
-
titán
válasz OkosTibiKing #18 üzenetére
Bocs ezt nem is néztem, eszembe se jutott, hogy i7-es rendszert valaki 2 db memóval tesztel. Így aztán le lehet mérni a sebességeket, 3 channeles rendszert 2 chanellel tesztelni. Grat!
-
pmheros
őstag
Én is sokáig integrálton éltem, és akkor úgy gondoltam hogy az nekem bőven jó. Aztán volt lehetőségem kipróbálni egy SB live -ot, rá két napra én is vettem egyet. Most a saját gépemben Audigy2 Zs van, az asszonyoméban Alc88x. Ha ugyanazon a hangtechnikán (analóg kimenetet használva) ugyanazt a filmet vagy zenét lejátszuk, nem ugyanaz lesz a hatás. Hozzá nem értő is meg tudja mondani, melyik szól jobban, sokkal jobban.
nem vagyok tökéletes
-
ashot
tag
Nekem is ilyen UD5 os lapom van, es iszonyatosan meg vagyok elegedve vele. Sok alaplapom volt mar ,de eddig ez tetsztett a legjobban.
Tokeletesen stabil rendszer, minden poccre indul, rugalmas biosz, es meg szep is.
Csak kitakarja a haromnegyed reszet a Mugen 2[ Szerkesztve ]
-
InVino86
aktív tag
Joo teszt
Már meg akartam kérdezni Tri-Channel kapcsán ugye, nem kötelező tribe rakni csak amennyit beleraksz a lapba, és ez fordítva is igaz ugye?
Mármint Tri Channel kit-et vasarolsz, belőle 2-t beleraksz egy DDR3as lapba (s775) dual-ba a 3.at meg a polcon hagyod
-
X@b3e
addikt
Jobb későn, mint soha.. Lehetet volna több szereplő is, de gondolom nem rajtatok múlt. Neki is állok a tesztnek. 3 x XGb rammal optimálisabb volna a dolog, már csak tri channel kontra dual channel szemléltetése miatt, ez gondolom többeket érdekelhet.
... Roma siamo noi ... S.P.Q.R.
-
-
titán
-
hétalvó
addikt
OC teszt sehol?
https://drive.google.com/file/d/1PaO_rKpCcAc7h7-HJCCqz8rbWeJlRSDz/view?usp=drivesdk
-
Yany
addikt
"A Gigabyte és az MSI esetében hiányoltuk az Asuséhoz hasonló, BIOS-opciókat profilokba elmentő lehetőséget, ami hasznos lehet, ha lefagy a gép és CMOS resetre van szükség."
Hogyne lenne? F11 és F12 a BIOS főképernyőjén. Ezt javítsátok pls. Már a réginek számító X38-DQ6-ban is volt ilyen, sőt, még előtte lévő alaplapokon is volt már.
[ Szerkesztve ]
Építs kötélhidat - https://u3d.as/3078
-
LackoMester
addikt
Hát ez igaz ezt trichannel-ben kellett volna tesztelni...Ezekszerint nem volt kéznél...
van ilyen,de akkor is GRAT A TESZTHEZott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz
-
venember83
nagyúr
Ennyi pénzért vicc, hogy kompromisszumokat kell kötni a bővítőhelyeknél. Vagy több VGA és kevesebb egyéb bővítőkártya, vagy egy VGA és több bővítőkártya. Szégyenletes.
-
Ricco_hun
senior tag
válasz venember83 #35 üzenetére
Mivel smiley-k nincsenek a hsz-edben, ezért feltételezem, hogy komolyan mondod.
Miért, te mégis, hogyan oldanád meg adott helyen a foglalatok elhelyezését? A 3 alaplapnál láthattunk 3 különböző elrendezést. Egyik sem jó, mivel ma márcsak 2 slotos videókártyák vannak, így sok a "kitakart" foglalat. Te bevezetnél egy új szabványt vagy hogy? Ennyi hely van és kész. Ha valaki tri-sli-t akar, az készüljön fel, hogy alaplapi hangkártyát fog használni és/vagy nem vehet a gépbe tv-tunert. Ha meg csak 1db kétslotos videókártyát használ az illető, akkor meg elég hely marad mindenre.A nyúl ugrik, a pók mászik, de a teve köp; A vészrendszer nneem működik!; ...ráadásul életveszélyes hazugság. Életveszélyes, mert veszélyes az életre.
-
szuper-t
őstag
Ingyen ide adhatná valaki az 1 ik konfigot:$
-
Yany
addikt
"[...]hiányosnak tartjuk az MSI X58 Platinum processzorfunkciókkal kapcsolatos menüjét is, a virtualizációtámogatás ki/bekapcsolását annyira eldugták, hogy nem találtuk meg."
Ezt még hadd kérdezzem már meg: mi értelme kikapcsolni a virtualizáció hardveres támogatását?
-
fLeSs
nagyúr
nincs 3-as kittünk, ezért választanom kellett, hogy 3 rammal (két különböző kitből), amivel gondok lehetnek alapórajelen és/vagy tuningnál vagy 2 ugyanolyan rammal.
"I press keys on a keyboard all day and click a mouse in front of a glowing rectangle. Somehow that turns into food and shelter."
-
Yany
addikt
-
Jack O'Neill
tag
Én csak az árakkal vitatkoznék...kb 5perc alatt talál magának mindenki UD5-t 10k-val olcsóbban. 62k-ból kijön...A többin is lehetne mit faragni...Tudom PH árszámítás...
Amúgy UD5-m van...kiválló!JAJJMÁÁÁÁ
-
Yany
addikt
Ezt elsősorban nem arra reagálva gondoltam feltenni, hogy ti írtátok. Már akkor eszembe jutott ez a kérdés, mikor megpillantottam ezt az opciót a BIOS-ban. Vajon mitől esek el, vagy miben lesz nekem rosszabb, ha bekapcsolva hagyom? Azért idéztem be tőletek az ezzel kapcsolatos észrevételeteket, mert gondoltam hátha tudtok valamit, ami miatt ez kellhet.
szerk.: jack, a kiváló egy L betűvel írandó
[ Szerkesztve ]
-
Achill3uS
nagyúr
válasz Jack O'Neill #45 üzenetére
a P6T árán pedig már simán kapsz egy Rampage 2 Gene-t ami pedig az egész mezőnyt odaveri tuningban úgy mellékesen
"De tényleg, minek tuningolni? Újabban el sem olvasom a rekorddöntögető hírességek eredményeiről szóló beszámolókat. Teljesen fölösleges tuningolni. Főleg Intel processzort." Taranti (fanatikus tag)
-
félisten
Nem rossz teszt, bebizonyosodott, hogy teljesítményben szinte mérhetetlen a különbség.
"The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest