Új hozzászólás Aktív témák
-
Nekem (érdekes módon) az előzőekkel ellentétben a független Optimus 7-emre ez a legújabb frissítés mindenféle nethuzigálás nélkül felment, sőt, a telefonom jelzett, hogy van rissítés.
(Mondjuk eléggé meglepődtem.)Ezzel szemben a haverom Lumia 800-a (nem tudom függő-e - mármint a telefon
) még mindíg nem kapta meg a 7.8-at.
-
Rendszer szinten amik vannak különbségek, azok nagyrészt olyanok, amiket a felhasználó nem nagyon vesz eszre.
Ami lényeges különbség, hogy egyre kevesebb alkalmazás van 7.x-re, és egyre több van csak WP8-ra.
Illetve az USB-mass storage mód és hogy nem kell Zune is a WP8 mellett szolnak.
Ha ezek neked nem okoznak gondot, akkor nyugodtan vehetsz magadnak Lumia 900-at. -
-
-
válasz
BubuRoland #210 üzenetére
-
válasz
Pálin(t)ka #198 üzenetére
Ha Lumiád van, előbb-utóbb biztos kapsz normálisan frissítést...
-
válasz
Pálin(t)ka #195 üzenetére
Akkor túl sokat vártál a net kihúzása előtt.
Az is lehet, hogy a wifit elfelejtetted kikapcsolni
Azt kell elérni, hogy a frissítéseket meg tudja keresni a zune, de mielőt megnézné a neten, hogy jogosult vagy-e rá, közvetlen azelőtt kell kihúzni a kábelt. -
válasz
Pálin(t)ka #191 üzenetére
Mit írt ki neked a zún?
-
-
Sikerült!
Mot telepítem.
Amúgy nekem kb. 6 másodpercet kellett várni a net kihúzása előtt. -
Vajon ha be viszem a telót egy hivatalos mákaszervízbe, akkor frissítenek nekem 7.8-ra?
-
-
Optimus 7-tel működik ez a nethúzogatós megoldás?
Érdemes próbálkoznom?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 , 8/128GB, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 13 Pro , 128GB , Kártyafüggetlen
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5550 üzleti notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD WIN11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest