- Steam Deck
- Vezetékes FEJhallgatók
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
Új hozzászólás Aktív témák
-
Integra
titán
kb 1.5-2 éve mondtam, hogy az ms kivár és aztán bagóra felvásárolja a noikát. kaptam én hideget meleget azért mert azt mondtam, hogy hardver gyártó lesz egyben. már a wp7 legelején mondtam, hogy ez lesz. csak előtte becsempészték az elop-ot, kipucolja a céget, tiszít, levágja a vízfejet, aztán egy rendezett állapotban lecsap rá az ms.
tökéletesen látni, kiolvasható az egész stratégia amit csinálnak, mégpedig az os fejlesztésekből, ami a wp7-tel kezdődött. illetve, hogy a win8-at arm-ra is megírják, teljesen új kernellel. és persze csak le kellett lesni az apple-től az egészet és tovább fejleszteni. nem olyan nehéz ezt összerakni. -
NoMagix
addikt
- már ne vegyél WP7 mobilt, mert jön a sokkal jobb 8?
- persze majd jön ősszel, ami kvázi csak a karácsonyi bevásárlásban fog igazán kiteljesedniMivel a WP8 is "csúcsvassal" fog kezdeni, elég magas lesz a készülékek ára, ahogy anno a WP7- nél is láthattuk.
Az elején magasra tették a mércét, majd jóval később enyhítettek a követelményeken, mert drágák voltak a telefonok, szélesíteni kellett a vásárlói réteget.
Ne legyen igazam, de nehéz lesz teret hódítania.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest