Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Integra
titán
kb 1.5-2 éve mondtam, hogy az ms kivár és aztán bagóra felvásárolja a noikát. kaptam én hideget meleget azért mert azt mondtam, hogy hardver gyártó lesz egyben. már a wp7 legelején mondtam, hogy ez lesz. csak előtte becsempészték az elop-ot, kipucolja a céget, tiszít, levágja a vízfejet, aztán egy rendezett állapotban lecsap rá az ms.
tökéletesen látni, kiolvasható az egész stratégia amit csinálnak, mégpedig az os fejlesztésekből, ami a wp7-tel kezdődött. illetve, hogy a win8-at arm-ra is megírják, teljesen új kernellel. és persze csak le kellett lesni az apple-től az egészet és tovább fejleszteni. nem olyan nehéz ezt összerakni. -
NoMagix
addikt
- már ne vegyél WP7 mobilt, mert jön a sokkal jobb 8?
- persze majd jön ősszel, ami kvázi csak a karácsonyi bevásárlásban fog igazán kiteljesedniMivel a WP8 is "csúcsvassal" fog kezdeni, elég magas lesz a készülékek ára, ahogy anno a WP7- nél is láthattuk.
Az elején magasra tették a mércét, majd jóval később enyhítettek a követelményeken, mert drágák voltak a telefonok, szélesíteni kellett a vásárlói réteget.
Ne legyen igazam, de nehéz lesz teret hódítania.
Új hozzászólás Aktív témák
- G.SKILL Trident Z5 Royal Neo Silver 64GB (2x32GB) DDR5 6000MHz CL30 - Élettartam garancia
- XFX Quicksilver AMD Radeon RX 7800 XT Magnetic Air - Arctic White - Alza garancia 2028.02.25.
- Apple iPhone 15 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ASUS Vivobook S14 OLED - Ultra 5 226V - 16/512GB - Garancia
- 32GB DDR5 RAM-ok tesztelve, garanciával, számlával (a Te nevedre kiállítva)!
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 11 64GB fehér / 12 hónap jótállással!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
- Samsung Galaxy S25 FE 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3453, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)