Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
margithid
veterán
Valamivel villantani kell!
Használható androidos telefon is van már 30-40k-ért, nyilván akadósabb mint wp, de azok azért már használhatóak, nem mint a 2 évvel ezelőtti alsókategóriás androidok...istnag
Szeritnem nem lehetetlen, de ne lumia 800/900 minöségben gondoltam, hanem full müanyag.
70k-ért szerintem tuti lesz ilyen, gondolj bele, 710 már most annyi 1 magos procival, fél év múlva a középkategória tele lesz 2 magos telefonokkal.
Ráadásul kínai gyártók is bezsállnak a buliba szerintem.
Na majd emglátjuk!Amúgy meg javaslok egy cikket elolvasásra, kb 1 éve volt egy interjú a microsoft egyik emberével és ő is megerősítette, hogy 200$-os áron elérhetőek lesznek már 2 magos wp8 telefonok.
-
Tomy Yayo
senior tag
Csak átfutottam, de szerintem nem helytálló az az érvelés, hogy azért nem jön a régiekre, mert csak visszahúzná a hardver az amúgy faxa rendszert. Még az első generációsaknál talán, de azért egy Lumia 800-900 tuti nem lenne lassú WP8-al se.
Lehet magyarázni ilyen kernellel, meg olyan hardveres követelményekkel, de össze tudom foglalni egyetlen rövid mondatban, hogy szerintem miért nem jön a korábbiakra: hogy az emberek új telefont vegyenek. PONT.
És ez igazából teljesen érthető a részükről, lévén nem non-profit szervezetről van szó, egyre több és több telefont szeretnének eladni, és pénzt keresni, növelni a részesedésüket. Csak ezzel a "márkahűségnek" ástak alá kicsit, aki emiatt hatalmasat csalódik, az jó eséllyel évekig nem fog WP közelébe nézni. Azokat mindenképp sajnálom, akik pár napja/hete vettek bármilyen Lumiát.
-
Blyan
félisten
Mondjuk ez elsősorban a Nokia sara, már tavaly ősszel megmondtam, hogy a 900 olyan késésben lesz, hogy csalódást fog okoz.
Őszintén, ki a franc mondta nekik, hogy 8-10 hónappal egy Titan után piacra dobjanak egy semmivel sem többet nyújtó készüléket?
(#438) Plazmacucci
Az ellenkezője sem volt írva, kommunikálva, legfeljebb blikkszerű bulvár hírekben.
-
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
- SZÉP! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD
- Corsair Vengeance 64GB (2x32GB) DDR5 6000MT/s CL40 XMP black kit - ÚJ, bontatlan, garis - ELADÓ!
- Garanciával, Számlával! Logitech G29 Driving Force Racing Wheel
- Asztali PC , i5 8400 , RTX 2060 , 16GB DDR4 , 512GB NVME
- Felkonfig
- 155 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
- LENOVO Legion Pro 5 16IRX8 - 16" WQXGA 240Hz - i5-13500HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 9 Hó garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3440, 90% Akkumulátor
- LG 35WN75C-B - 35" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - USB Type-C 60W - AMD FreeSync - HDR 10
- Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Amúgy nem hinném, hogy olyan eget verörn zuhannának az árak, söt. Custom ROM formájában tuti megkapják majd a 7.8-at, mert ott még a kernel sem fog változni.