Új hozzászólás Aktív témák
-
vicze
félisten
Csak hogy informálódj. Gyakorlatilag tavaly óta nem tudják értelmes mennyiségben gyártani, a kereslet meg egyre nő. One S-et már alig lehet S4-gyel kapni, USA-ban az S4-es SGS3-ak már csúsznak mert túl nagy a kereslet, csak abból többet eladnának, mint amennyit majd WP8-ból fognak összesen.
-
-
Integra
titán
persze, igazgad van, engem nem nagyon érdekel, nem véletlenül váltottam vissza androidra, azóta sem bánom. még megnézem, hogy mit tud a 7.8, azt megvárom (vagy mégsem) de nem fűzök hozzá nagy reményeket, hogy a 7.5-ben található hajmeresztő dolgokat kijavítanák benne. pedig szerintem is bitang jó a wp.
-
istnag
addikt
"-a ilyen erősmultitask egy core-on igencsak szép akadásokat okozna"
Ez nem igazán függ a magok számától,sokkal inkábba RAM mennyiségétől..
"- apple ugyanezt csinálja"
Ezt már megcáfolták előttem is...
woland_y2k : Jól értelmezem,hogy az új "Start képernyő" -t megkapja,minden teló,ami most 7.5 -t futtat és az lesz a 7.8....NE...
Egy Start Screen ennyi
,nem mintha érintene a dolog,csak nagyon fura lenne...persze lehet az angolom sz.r
-
dali.78
tag
az apple nem ugyanezt csinálja, az androidot meg nem ismerem!
mert ha veszel most egy 4S-t, azon fog menni az iOS6,
de ha veszel most egy Lumia900-at, azon nem fog menni a WP8Nem az a gond, hogy az OMNIA7-re nem rakható fel, mert senki sem hőbörög azon, hogy egy P3-as gépen nem tudsz Win7-et futtatni, hanem az a gond, hogy a boltok polcain lévő termékek elavultnak számítanak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Építő/felújító topik
- Formula-1
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- ARC Raiders - Új előzetesen a hamarosan induló tech teszt
- Milyen légkondit a lakásba?
- Könyvajánló
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - i9-9980H I 32GB I 1TSSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest