- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Hobby elektronika
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Milyen notebookot vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Új hozzászólás Aktív témák
-
zeoos
tag
WOW? ..... hát ez aztán a WOW: ...... klikk
játékok címszó alatt, további sok bődületes "baromság" (illetve: érdekesség) található -
Breki's
tag
válasz
Sirandrish #4 üzenetére
Főleg azoknak jött jól a névváltoztatás akik szerettek Ninjázni.
-
alien_
őstag
válasz
Sirandrish #8 üzenetére
Sose WoW-oztam, de ha valaki éveken át, napi 6-8 óráz néz egy kupac polygon-t, elég valószínű, hogy nem mindegy neki, hogy néz ki
Viccet félretéve, simán megváltozhat a véleményed a karaktergenerálás után, most legalább nem kell új karaktert kezdened, ha hosszú távon valami még se tetszik.
-
LucifeI2
őstag
válasz
Sirandrish #6 üzenetére
15$ ez a mostani, ami kb 3000 Ft. Szerintem nem módosult a régi.
Nagy hülyeség az egész szerintem, csak annak éri meg aki a karaktere nemét akarja megváltoztatni. Ismerek mondjuk pár embert, aki tuti meg fogja.
-
LucifeI2
őstag
válasz
Sirandrish #4 üzenetére
Igen lehetett, kb. 2000 Ft.
-
-
LucifeI2
őstag
válasz
Sirandrish #2 üzenetére
Van akinek mindegy van akinek nem, nekem pl. a neve se mindegy, változtattam már meg pár karakterem nevét.
Ez a hír pedig megtévesztő, mert ilyen változásokat nem lehet csinálni. Taurenből nem lehet humant csinálni, nem tudod a hordás karidat alliance karakterré alakítani. Csak a karakter arcát, haját, bőrszínét stb. változtathatod meg. Ez pedig in-game is elérhető, és nem kell érte készpénzt fizetni.
Ez a fizetős annyiban különbözik, hogy a nevét és a nemét is meg tudod változtatni a karakterednek.
A link pedig wow.com-ra megy, a többség aki meg ezt olvassa EU serveren játszik, nem US.
-
Sirandrish
legenda
Istenem...az én karakterem lába 46os..nem lehetne 44es-re csinálni? mert van egy cipő ami tetszik de csak 44es van belőle...
számomra ezek HIHHETETLEN dolgok...ha akkora élmény az a játék és ugy leköt X milió embert...akkor nemtökmindegy hogy néz ki a karaktere?
-
Xmodule
őstag
Az igazán fontos dolgok...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B550M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Rampage SHIVA FSP 700W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman i3 FSP 600W
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
- Eladó ez a jóféle kis Synology DS223j
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M I5 12400F 32GB DDR5 512GB SSD X 4060 8GB SPIRIT OF GAMER CLONE 3 Chieftec600W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest