Hirdetés
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már kevés lehet!
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- 3D nyomtatás
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen alaplapot vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nyakunkon vannak a Microsoft új Surface mobilgépei
- Steam Deck
- Milyen notebookot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
zeoos
tag
WOW? ..... hát ez aztán a WOW: ...... klikk
játékok címszó alatt, további sok bődületes "baromság" (illetve: érdekesség) található -
Breki's
tag
válasz
Sirandrish #4 üzenetére
Főleg azoknak jött jól a névváltoztatás akik szerettek Ninjázni.
-
alien_
őstag
válasz
Sirandrish #8 üzenetére
Sose WoW-oztam, de ha valaki éveken át, napi 6-8 óráz néz egy kupac polygon-t, elég valószínű, hogy nem mindegy neki, hogy néz ki
Viccet félretéve, simán megváltozhat a véleményed a karaktergenerálás után, most legalább nem kell új karaktert kezdened, ha hosszú távon valami még se tetszik.
-
LucifeI2
őstag
válasz
Sirandrish #6 üzenetére
15$ ez a mostani, ami kb 3000 Ft. Szerintem nem módosult a régi.
Nagy hülyeség az egész szerintem, csak annak éri meg aki a karaktere nemét akarja megváltoztatni. Ismerek mondjuk pár embert, aki tuti meg fogja.
-
LucifeI2
őstag
válasz
Sirandrish #4 üzenetére
Igen lehetett, kb. 2000 Ft.
-
-
LucifeI2
őstag
válasz
Sirandrish #2 üzenetére
Van akinek mindegy van akinek nem, nekem pl. a neve se mindegy, változtattam már meg pár karakterem nevét.
Ez a hír pedig megtévesztő, mert ilyen változásokat nem lehet csinálni. Taurenből nem lehet humant csinálni, nem tudod a hordás karidat alliance karakterré alakítani. Csak a karakter arcát, haját, bőrszínét stb. változtathatod meg. Ez pedig in-game is elérhető, és nem kell érte készpénzt fizetni.
Ez a fizetős annyiban különbözik, hogy a nevét és a nemét is meg tudod változtatni a karakterednek.
A link pedig wow.com-ra megy, a többség aki meg ezt olvassa EU serveren játszik, nem US.
-
Sirandrish
legenda
Istenem...az én karakterem lába 46os..nem lehetne 44es-re csinálni? mert van egy cipő ami tetszik de csak 44es van belőle...
számomra ezek HIHHETETLEN dolgok...ha akkora élmény az a játék és ugy leköt X milió embert...akkor nemtökmindegy hogy néz ki a karaktere?
-
Xmodule
őstag
Az igazán fontos dolgok...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Ha nem is konkrétan Dr. Sean McNamara – „Mondja el mit nem szeret a külsején” méltán híres kérdésével...
- Cyberpunk 2077
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már kevés lehet!
- PlayStation 5
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Hobby rádiós topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Politika
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kedvenc zene a mai napra
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest