- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- 3D nyomtatás
- Házimozi belépő szinten
- HP notebook topic
- Házimozi haladó szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
janos666
nagyúr
Az új Riddick rész alatt is ilyen új, divatos effektekkel (SSAO, stb.) feltupírozott ID Tech 4 nyomul, de ez sokkal szebbnek tűnik, és több featuret ígérnek, ebből ítélve 1680 felett High-hoz tuti nem árt alátenni a 4870x2-t, vagy GTX295-öt.
Nekem nagyon tekerte a Riddick a 4870x2-t, nem sok más játék alatt pörgött így fel a venti, és még kézileg túl kellett pörgetnem, hogy ne melegedjen túl, és szemeteljen a kép, tehát az erőforrásokat kiaknázta, ilyen szempontból nem volt gond a DOOM3-al sem, csak az nem biztos, hogy van olyan a látvány, mint amit megeszik mellé a vasból.
Na meg, hát addig tupírozzák ezt az ID4-et is, hogy mire jön az ID5, már nem tűnik majd akkora ugrásnak. Szerintem (legalább is az én szememben) ez volt a gond a DOOM3-al. Szép volt az, csak hát már annyira kifutottam magát az előző motor z átiratokban, hogy azokohoz képest már nem túl mutatott sokat. (Persze most ezek a kifutó ID4 átiratok már odabasznak az ID3-as átiratokhoz képest...) -
GrG1210
aktív tag
noh a gépigényére én is kiváncsi leszek . a játék + reméljük jóó lessz , a Return to Castle-t kurvára szerettem . háátha ez is lessz ojan jóó.
-
BemAnyó
senior tag
Vajon mi lehet a gépigénye ? elég sok eltérő infót találtam róla.... Támogat vajon többmagos procit ? Több helyen láttam hogy i7 et ajánlgatják hozzá, de az nem jelent semmit se csak hogy az intel jól nyomul. A Gothic -nál is kiírja az intró elött hogy az intel quad proci -val a legjobb, aztán mégis csak 2 magot használ
-
Silenzio
addikt
Én már a Return... gótikus horrorba oltott háborús flessét is utáltam. Lehet, hogy öregszem, de a videóban hangoztatott erények és a kreativitásukat bizonyítandó bemutatott dolgok, az interfész, a fegyvertípusok láttán én erősen húzom a szám. Különben is: elég az fps-ekből.
Nincs új a nap alatt és ez elég szomorú.
-
sirzollee
tag
Jöhetne máár
-
spyke79
tag
Szép a grafika remélem a játék élmény is ilyen jo lesz!!!!
-
riolobo
tag
Már én is nagyon várom.Elég jó hangulat jött át már az eddigi videókból is, reméljül játék közben is ilyen hangulatos lesz. Anno az rtcw is nagy kedvencem volt((:
-
janos666
nagyúr
Én úgy tudtam, hogy a 3. rész után nem lesz több. Főleg azok után, hogy már 3.-at sem akartak, csak a 2.hoz készült kiegészítőt inkább külön 3. résszé bővítették. Újabban azt rebesgetik lesz még?
A JK2-t vagy 3x végigtoltam annak idején, Half-Life 2 és Mass Effect után talán a 3. legkedveltebb játékom.
-
aram01
nagyúr
zsír,szeretem az ilyen hentelös gémeket
-
raskolnikoff
őstag
Remélem nem viszik túlzásba ezeket a scifi szereplőket. Imádtam hogy néhanéha jött vmi (a RTCW-ban) de soha nem lehetett tudni mikor és melyik pályán. Ezt nagyon hiányolnám belőle. Valamint remélem kommersz se lesz, tehát nagyobb hangsuly kerül a hangulatra. Az nagyon kell.
-
Arena87
aktív tag
Király lesz
De inkább már csinalnák már végre a JK4-et -
Puma K
nagyúr
Azt a kutya fáját! (hogy szépen fejezzem ki magam)
Nagyon de nagyon ott van!
Te jó ég... ezzel tuti el fogok lenni. Half Life EP 2 óta nem kötött le semmi a Prototype-on kívül....
Ez viszont úgy érzem hogy lefog! -
Vtwo
senior tag
Ez nagyon ígéretes.
A két előd is nagyon jó volt annó,sokat játszottam velük. -
Nunder
őstag
Ez is most már abba a kategóriába tartozik, ami egyre jobban tetszik. Játszottam eleget mindkét előddel, és nem mondanám, hogy fan vagyok, de nagyon megfogtak. Szóval meglátjuk mi lesz belőle.
-
janos666
nagyúr
Kár hogy nem szeretem a túlzottan hentelős játékokat, de ez a videó odabasz. Ha mást nem, a grafika miatt tuti belenézek, de még játszhatónak is tűnik.
-
HyP3b0y
senior tag
A Wolfy 3D-t az iphone-m is elviszi, de ezt lehet a gépem se
-
copin
őstag
A grafika nem nagy durranás, de lehet hogy lefoglalok belőle egy korongot Blaskowitz nevében.
-
- = Zk = -
félisten
Hűűűű b+
Ha valóban olyan marad a játék kinézete, mint a videóban, akkor nagyon sok boldog Wolf fannak lesz könnycsep pa szemében játék közben....! Remélem marad, szeretnék örömkönnyeket hullajtani... -
Elmör
őstag
Azta de tetszik!
Remélem tényleg jó is lesz, csak jöjjön! -
nrgia
őstag
Utóbbi idők legvárósabb játéka....mármint nekem...
-
Várós cucc.
Ahogy nézem, a grafika rendben van, hiába "csak" Tech4 motor.
Raven software letette a névjegyét számomra a SoF esetén, úgyhogy remélem, nem okoznak csalódást.
Ha lesz olyan hosszú, mint a SoF II, akkor király játék lesz. -
atike
nagyúr
Várom, várom. Az "ős" Wolfensteinnel anno fejfájásig játszottam / játszottunk. Kíváncsi vagyok, hoz-e majd ez is valami hasonló székhez-szögező-feelinget...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- 3D nyomtatás
- Házimozi belépő szinten
- AliExpress tapasztalatok
- The First Berserker: Khazan
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Fúziós energiát vásárol a Google
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Eladó Apple Ipad Air 5 10 9 / M1 /WIFI + CELLULAR / 256GB Újszerű állapotban!
- GAMER PC RTX 3060 Ti 32GB RAM FULL HD / 1440p
- MSI Claw A1M 036 Konzol
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +Új RTX 3080 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- HP Prodesk 600 G3 mini PC i5 7500T / WIFI / 8GB DDR4 / 256GB SSD / Type-C / 3x DP
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest