Hirdetés
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- Dollármilliárdokért csábított el Zuckerberg egy kínai Manust
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
- Tiltott témává tenné Kína az öngyilkosságot az AI számára
- Hálózati sebességre gyúrt a Minisforum új mini-munkaállomása
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
Az új Riddick rész alatt is ilyen új, divatos effektekkel (SSAO, stb.) feltupírozott ID Tech 4 nyomul, de ez sokkal szebbnek tűnik, és több featuret ígérnek, ebből ítélve 1680 felett High-hoz tuti nem árt alátenni a 4870x2-t, vagy GTX295-öt.
Nekem nagyon tekerte a Riddick a 4870x2-t, nem sok más játék alatt pörgött így fel a venti, és még kézileg túl kellett pörgetnem, hogy ne melegedjen túl, és szemeteljen a kép, tehát az erőforrásokat kiaknázta, ilyen szempontból nem volt gond a DOOM3-al sem, csak az nem biztos, hogy van olyan a látvány, mint amit megeszik mellé a vasból.
Na meg, hát addig tupírozzák ezt az ID4-et is, hogy mire jön az ID5, már nem tűnik majd akkora ugrásnak. Szerintem (legalább is az én szememben) ez volt a gond a DOOM3-al. Szép volt az, csak hát már annyira kifutottam magát az előző motor z átiratokban, hogy azokohoz képest már nem túl mutatott sokat. (Persze most ezek a kifutó ID4 átiratok már odabasznak az ID3-as átiratokhoz képest...)
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG GL10DH brand számítógép - R7 3700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060S 8GB 500W W11
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 32GB DDR4 500GB SSD RTX 4060 Ti 8GB Zalman Z1 PLUS Cooler Master 700W
- Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 3-12. gen.
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest