- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- A Windows 11 nem akarja ránk erőltetni az AI applikációkat – vagy mégis?
- RAM topik
- Milyen egeret válasszak?
- Dell notebook topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- Milyen notebookot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nem hiszem hogy romlana a hangminőség az emuláció miatt. Nem csinál az semmit a mintákkal, csak továbbítja a HW felé; a progi ugyanazon a procin meg hangkártyán fut ám.
Esetleg meghallgattad már?
Linux alatt NTFS : a gépem amióta megvan (ca. 3 év) így megy, és az otthoni is (még régebben), ilyen jellegű bajom sosem volt.
Azaz annyi, hogy Linuxra nincs NTFS defrag (vagy van, csak nem tudok róla?) így néha nekiengedek egy Hiren's bootot a gépnek
@Degeczi : Persze ha profi fotós vagy, akkor a Lightroom neked alap, de én eddig teljesen jól elvagyok az UFraw-al, a szűrős képeimről le tudom szedni a zöld árnyalatot, expót utánaállítani, ilyesmik.
Persze majd nőni fognak az igényeim, de mire való a wine![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Vladi
nagyúr
Szerintem kezd a topik Linux abszolút kezdősre váltani. Aki komolyan gondolja, hogy Linuxozik, az jöjjön nevezett topikba és tegye fel kérdéseit. Ha csak a kifogás megy, akkor ne fárasszuk egymást.
Amúgy lenne pár ötletem audióra neked.
(#87) vamzi:
Húúú... igen. bacsis...
-
Legyél konkrét: milyen linuxos programokat akarsz használni?
Átjárhatóság: windowsra van ext2/ext3 driver, linuxra van ntfs driver.
Játszani akarsz, ez rendben van, ez az egyetlen korrekt érv a linux ellen. De akkor miért nyomulnátok linuxon, pláne miért akar több ember (nem feltétlenül te) windowst csinálni a linuxból? -
Új hozzászólás Aktív témák
- KARÁCSONYI AKCIÓ!!! LENOVO ThinkCentre M800 - i7, 8GB/120GB
- Felújított Samsung Galaxy s22 ultra 12/256
- RTX 4070 ti I Ryzen 5 7600X I 2x16gb ddr5 6000mHz
- LAST MINUTE KARÁCSONY! 2 egyforma i7 GAMER GÉP! Ingyenes SOS kiszállítás (Bp.) !!!
- Asus ROG Zephyrus G16 Intel Core Ultra 9 185H/RTX 4060/16GB DDR5/1TB SSD eladó NÁLAM A LEGOLCSÓBBAN!
- Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó projektorok!
- Több darab! MacBook Pro 14" M1 32GB RAM 27%-os áfás számla
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)