Új hozzászólás Aktív témák
-
Nem hiszem hogy romlana a hangminőség az emuláció miatt. Nem csinál az semmit a mintákkal, csak továbbítja a HW felé; a progi ugyanazon a procin meg hangkártyán fut ám.
Esetleg meghallgattad már?Linux alatt NTFS : a gépem amióta megvan (ca. 3 év) így megy, és az otthoni is (még régebben), ilyen jellegű bajom sosem volt.
Azaz annyi, hogy Linuxra nincs NTFS defrag (vagy van, csak nem tudok róla?) így néha nekiengedek egy Hiren's bootot a gépnek@Degeczi : Persze ha profi fotós vagy, akkor a Lightroom neked alap, de én eddig teljesen jól elvagyok az UFraw-al, a szűrős képeimről le tudom szedni a zöld árnyalatot, expót utánaállítani, ilyesmik.
Persze majd nőni fognak az igényeim, de mire való a wine -
Vladi
nagyúr
Szerintem kezd a topik Linux abszolút kezdősre váltani. Aki komolyan gondolja, hogy Linuxozik, az jöjjön nevezett topikba és tegye fel kérdéseit. Ha csak a kifogás megy, akkor ne fárasszuk egymást.
Amúgy lenne pár ötletem audióra neked.
(#87) vamzi:
Húúú... igen. bacsis... -
bambano
titán
Legyél konkrét: milyen linuxos programokat akarsz használni?
Átjárhatóság: windowsra van ext2/ext3 driver, linuxra van ntfs driver.
Játszani akarsz, ez rendben van, ez az egyetlen korrekt érv a linux ellen. De akkor miért nyomulnátok linuxon, pláne miért akar több ember (nem feltétlenül te) windowst csinálni a linuxból?
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sidi: 286-os Laptop memóriabővítés: Toshiba T3100e (gázplazma)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Androidos tablet topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 11
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E6320 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I DVD I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Honor X6 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Mi 11T Pro 5G 256GB // Számla+Garancia//
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3209, 94% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest