Új hozzászólás Aktív témák
-
Nem hiszem hogy romlana a hangminőség az emuláció miatt. Nem csinál az semmit a mintákkal, csak továbbítja a HW felé; a progi ugyanazon a procin meg hangkártyán fut ám.
Esetleg meghallgattad már?
Linux alatt NTFS : a gépem amióta megvan (ca. 3 év) így megy, és az otthoni is (még régebben), ilyen jellegű bajom sosem volt.
Azaz annyi, hogy Linuxra nincs NTFS defrag (vagy van, csak nem tudok róla?) így néha nekiengedek egy Hiren's bootot a gépnek
@Degeczi : Persze ha profi fotós vagy, akkor a Lightroom neked alap, de én eddig teljesen jól elvagyok az UFraw-al, a szűrős képeimről le tudom szedni a zöld árnyalatot, expót utánaállítani, ilyesmik.
Persze majd nőni fognak az igényeim, de mire való a wine![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Vladi
nagyúr
Szerintem kezd a topik Linux abszolút kezdősre váltani. Aki komolyan gondolja, hogy Linuxozik, az jöjjön nevezett topikba és tegye fel kérdéseit. Ha csak a kifogás megy, akkor ne fárasszuk egymást.
Amúgy lenne pár ötletem audióra neked.
(#87) vamzi:
Húúú... igen. bacsis...
-
Legyél konkrét: milyen linuxos programokat akarsz használni?
Átjárhatóság: windowsra van ext2/ext3 driver, linuxra van ntfs driver.
Játszani akarsz, ez rendben van, ez az egyetlen korrekt érv a linux ellen. De akkor miért nyomulnátok linuxon, pláne miért akar több ember (nem feltétlenül te) windowst csinálni a linuxból? -
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI Thin GF63 12VF-1279XHU Gamer notebook-i5 12450H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 8GB W11
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- JBL Quantum400 gamer fejhallgató
- iPhone 17 256 GB Levander - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3338
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)